SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS Futbolculardan İndirim Bekliyor

0
Güncellendi - 2020-04-13 03:15:12
BYMS Futbolculardan İndirim Bekliyor
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyaspor, koronavirüs (kovid-19) salgını sonrası ekonomik sıkıntıyı çözmek amacıyla futbolcularından indirim bekliyor.

Koronavirüsün futboldaki ekonomik etkilerini hafifletmek için birçok kulüp, teknik heyet ve futbolcuların maaşlarında indirime gitmişti. Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınından dolayı kulübün ve personelin ekonomik olarak etkilenmemesi için harekete geçen kulüpler, sıkıntılı süreci aşmak için çözüm üretiyor. 

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs (kovid-19) salgını BtcTurk Yeni Malatyaspor’u ekonomik yönden olumsuz etkiledi. Sarı kırmızılı kulüp, sıkıntılı süreci atlatmak için futbolculardan indirim talep edecek. 

Süper Lig’de üçüncü sezonunu geçiren ve bu sezonun ikinci yarısında düşüş yaşayan BtcTurk Yeni Malatyaspor’da ekonomik olarak sıkıntı yaşayan kulüpler arasında yer alıyor. Ligdeki son galibiyetini 15.haftada deplasmanda Beşiktaş karşısında alan sarı kırmızılılar, uzun süredir galibiyet alamadığı için kasasına para da koyamadı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Vaizin Oğlu (4 yıl önce)
    Ne indirimi kardeşim bunların performanslarına göre üste para bile vermeleri lazım..!
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakkı (4 yıl önce)
    Ne oynamışlar da indirim yapmıcaklar
    0
    0
    Yanıtla
  • malatya (4 yıl önce)
    Tabiki indirime gitmek zorundalar. Kaç maç kazandılar ki kasaya para girdi. Dua etsinler maaşlarından yenilgi sonrası ceza parası kesmediler. İyisimi indirim yapsınkarki borçlarını ödesinler malatya halkına.
    0
    0
    Yanıtla
  • Necdet polat (4 yıl önce)
    Topçusunun aylardir ödemesi yapılmamış indirim bekliyor cok komiksin Adil gevrek gelirler ne oldu onun hesabıni ver sen önce nasil hiç edildiğini
    0
    0
    Yanıtla
  • Vaizin Oğlu (4 yıl önce)Necdet polat isimli kullanıcı yorumuna
    Şehrimizin tek takımına destek vermeyip de gelip geçici olan oyunculardan yana tavır alan ve bunuda hiç çekinmeden açıkca dile getiren biri asla Malatyalı ve Malatyasporlu olamaz..!
    0
    0
    Yanıtla
  • Anti vaizoğlu (4 yıl önce)Vaizin Oğlu isimli kullanıcı yorumuna
    Yukarıda sen de eleştirmişsin. Başkasının eleştirisini de eleştiriyorsun. Adam teorik olarak seninle aynı şeyi söylemiş. Bu ne yaman çelişki the son of vaiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Benim ifade ettiğim mana ile diğer arkadaşın yazdıklarıyla ne gibi bağlantı var ve bu bağlantıyı nasıl kurmayı başardın bravo yani..!
    0
    0
    Yanıtla