SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS Göztepe Hazırlıklarını Sürdürdü

0
Güncellendi - 2020-06-19 10:58:07
BYMS Göztepe Hazırlıklarını Sürdürdü
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin 28.haftasında 20 Haziran Cumartesi günü 21.00’da Yeni Malatya Stadyumu’nda İzmir temsilcisi Göztepe ile karşılaşacak olan BtcTurk Yeni Malatyaspor hazırlıklarını sürdürüyor. 

Ligde üst üste aldığı kötü sonuçlar sonrası tehlike hattına kadar gerileyen BtcTurk Yeni Malatyaspor, lige tutunma adına Göztepe ile önemli bir karşılaşamaya çıkacak. 27.haftada sahasında İstanbul temsilcisi Kasımpaşa’ya 2-1’lik skorla mağlup olan ve küme düşme potasına giren sarı siyahlılar, Göztepe karşılaşmasından 3 puanla ayrılarak, tehlike hattından uzaklaşmanın hesaplarını yapıyor. 

Cumartesi günü sahasında Göztepe’yi konuk edecek olan BtcTurk Yeni Malatyaspor hazırlıklarını sürdürdü. Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri’nde, teknik direktör Hikmet Karaman nezaretinde çalışan futbolcuların moralsiz oldukları dikkatlerden kaçmadı. Sık sık oyuncularına uyarılarda bulunan tecrübeli teknik adam Hikmet Karaman, futbolcularını Göztepe maçına hem fizik hem de psikolojik olarak hazırlıyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • KOVID44 (4 yıl önce)
    Arkadaslar malatya aslinda 6 ay önce düştu...ama en buyuk suç siyasilerimizin.....takimda aleksic satilinca siyasiler adilin kulagini cekmediler...gilerme gidince cekmediler....sergen gidince cekmediler.....hersey bitti cikip para topladilar azcik..iş olsun diye.....Adil Gevrek super ligi kaldiracak çapta degil...2 yildir takimi oynatan 2 adam vardi...gilerme-aleksic.....butun takimi satip bunlari alcakti malatya....neyse insallla tekrar cikariz
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (4 yıl önce)
    Bir sporcunun en büyük özelliği yeteneğidir yeteneğini oynadığı sürece tadını çıkartarak zevk alarak yaparsa hayatta sporculuk adına gözünde bir şey kalmaz malatyaspora futbolcu kardeşleriminde bunun bilincinde olduklarına inanıyorum inşallah işlerini zevkle yaparlar hem kendileri kazanır hemde şehir kalplerde yerlerini alırlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih Yavuz (4 yıl önce)
    Adil Gevrek bence basarisiz cunku getirdigi oyuncular hep yabanci. Trabzonspor oyle deil. Onlar da yabancilarin hepsi kaliteli, Turk oyuncularin hepsi alt yapidan cikma adamlar. yasli hic bir turk oyunculari yok. Yeni gelecek yonetim seneye ister tff 1.ligde olsun ister super ligde su politikayi belirlemeli. genc Turk oyuncularla tecrubeli kaliteli yabanci ayaklari beraber calisacaklari ortam sunmak. Boylece Turkiye den de oyuncu ciktigini gostermis oluruz. Bizde turk oyuncularin cogu yasli. genc yetenekli ayaklari kacirmamak lazim. Ozer ozdemir gidecegine ben olsam remi walterin parasini vermezdim. ozer gibi bi adami kacirdik. yazik. takimin genclere yonelmesi lazim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Selami ÇİÇEK (4 yıl önce)
    Konyayı deplasmanda 2-0, Denizliyi içeride 5-1, Beşiktaşı İstanbul'da 2-0 yenen Malatya 12 haftadır galibiyet alamadı, 12 haftada 2 puan aldı, yazık ve çok acı, 8 kez kırmızı kart gördü.... Bir şehrin spor kaderiyle oynamak bu kadar basit olmamalı. Bu kadar sürede başarısızlığın sebep ve sonucunu bulamamak daha da acı. Lütfen son haftaları olumlu değerlendirecek ruh ve çalışma temposunu yakalayalım. Selami Çiçek 18.06.2020
    0
    0
    Yanıtla
  • TUNCAY (4 yıl önce)
    takım düştü başkan takımı sattı hatırlı insanlar gelsin malatyaspor kurtarsın
    0
    0
    Yanıtla
  • fth (4 yıl önce)
    Takımda çok da bi gelişme yok.Kasımpaşa maçında bi 10 dk top oynadık gerisi antreman maçı gibiydi. Demek para sorunu hala çözülmemiş Parayı sorun etmeycek bi takımla çıkmalı sahaya Hikmet hoca. Gerekirse yedeklerle çıkılsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Selçuk Mert (4 yıl önce)
    Turk oyuncularin 6 aydir maaslari verilmemis yabancilara gitmis gelen paralar, çok yazık
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (4 yıl önce)
    Moralleri yerinde olsaydı Göztepeyi darmadağın ederlerdi zaten.
    0
    0
    Yanıtla
  • yıldırım (4 yıl önce)
    çok iyi yerde duydum gerçi kısa zamanda basında ve sosyal medyada duyrulur..efsane malatyaspor un mahkemesi dün sonuçlanmış yani efsan malatyaspor temize çıkttı. yenimalatyasporla birleşmesinde sakınca yok artık. veyahutta belediyesporla birleşip efsane malatyaspor adı altında tekrar dirilişe geçebilir. burdan yetkililere duyrulur
    0
    0
    Yanıtla
  • Mantıklı olun.Efsane Malatyaspor bir sıfattır.Takım ismi olmaz.Aklınıza geleni yazmayın.
    0
    0
    Yanıtla