SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS Göztepe İle 12. Maçına Çıkıyor

A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin 28.haftasında BtcTurk Yeni Malatyaspor ile Göztepe, 20 Haziran Cumartesi günü 21.00’da Yeni Malatya Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. İki takım daha önce 11 kez karşı karşıya gelirken, Cumartesi günü oynanacak karşılaşma 12.randevu olacak.

BtcTurk Yeni Malatyaspor, Süper Ligin 28.haftasında Cumartesi günü 21.00’da Yeni Malatya Stadyumu’nda İzmir temsilcisi Göztepe’yi konuk edecek. İki takım daha önce 5’i Süper Lig, 2’si Ziraat Türkiye Kupası, 4’ü ise TFF 1.Lig olmak üzere 11 karşılaşmada karşı karşıya geldi. İli takım arasında oynanan 11 karşılaşmanın 5’i Yeni Malatyaspor, 4’ü Göztepe’nin üstünlüğüyle sonuçlanırken, 2 karşılaşma ise berabere tamamlandı. 

BtcTurk Yeni Malatyaspor ile Göztepe tarihlerinde ilk kez TFF 1.Lig’de karşı karşıya geldi. 2015-2016 sezonunda 1.Lig’de iki takım arasında Malatya’da oynanan karşılaşma 3-1 Göztepe’nin üstünlüğüyle sonuçlandı. Sezonun ikinci yarısında İzmir’de oynanan karşılaşmayı da Göztepe yine 3-1’lik skorla kazandı.

İki takım 2016-2017 sezonunda bir kez daha TFF 1.Lig’de karşı karşıya geldi. Sezonun ilk yarısında İzmir’de oynanan karşılaşmayı Göztepe 2-0’lık skorla kazandı. Sezonun ikinci yarısında Malatya’da oynanan karşılaşma ise 1-0 Yeni Malatyaspor’un üstünlüğüyle sonuçlandı.

İki ekip Süper Lig’de ilk olarak 2017-2018 sezonunda karşı karşıya geldi. Sezonun ilk yarısında 15.haftada Malatya’da oynanan karşılaşma 3-2 Göztepe’nin üstünlüğüyle sonuçlandı. Sezonun ikinci yarısında İzmir’de oynanan karşılaşma ise 0-0’lık eşitlikle tamamlandı.

Göztepe ile BtcTurk Yeni Malatyaspor, geçtiğimiz sezon Süper Lig’de bir kez daha karşı karşıya geldi. Sezonun ilk yarısında İzmir’de oynanan karşılaşmayı BtcTurk Yeni Malatyaspor 3-1 kazandı. Sezonun ikinci yarısında Malatya’da oynanan karşılaşma ise 3-2 Yeni Malatyaspor’un üstünlüğüyle tamamlandı.

İki takım 2018-2019 sezonunda bu kez Ziraat Türkiye Kupası maçında karşı karşıya geldi. Kupada ilk maç Malatya’da oynanırken, Yeni Malatyaspor rakibini 1-0 mağlup etti. İzmir’de oynanan ikinci maçı ise Göztepe 1-0 kazandı. Yeni Malatyaspor, uzatmalara giden karşılaşmayı penaltı atışları sonucunda 5-3 kazandı.

BtcTurk Yeni Malatyaspor ile Göztepe temsilcisi arasında Süper Lig’de bu sezonun ilk yarısında İzmir’de oynanan karşılaşma ise 1-1’lik eşitlikle tamamlanmıştı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

ARŞİV FOTO: Göztepe ile Kasım 2019'da İzmir'de oynanan maçtan

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Emrah (4 yıl önce)
    Sayın futbolcu arkadaşlar lütfen bu maci kazanın artık yeter artık bu kadar rezalet, lütfen rica ediyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (4 yıl önce)
    Malatya çok dağınık durumda yenmemiz çok zor gibi ama kazanırsak takıma ciddi moral olur orası ayrı
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Hocadan rica ediyorum Allah aşkına umut bulut ile chaebek i sahaya çıkarma!
    0
    0
    Yanıtla
  • New malatya (4 yıl önce)
    Göztepenin hiç bir hedefi yok. Hatta bundan sonra oynayacağımız hiç bir takımın bir hedefi kalmadı( Rize son haftalar belli olur). Aslında fikstür olarak şanslıyız ama göztepeyi yenemezsek her şey biter. Ama yenersek ondan sonra konya düşünsün. Kalan yedi maçta futbolcuların terinin son damlasına kadar oynaması lazım ve hikmet hocanın biraz sut çalışması yaptırması lazım. Oyuncular kaleye şut çekemiyor. Hele birde kalede beto var sürekli kaleyi yoklamak lazım maç bitiyor bizim kaleyi bulan sutumuz ya 1 en fazla 2 tane bu şekilde ligde kalamayız. Ayrıca halile dikkat etmek lazım inşallah Hikmet hoca önlem almıştır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı Memoli (4 yıl önce)
    De bunuda yen artık
    0
    0
    Yanıtla