SON DAKİKA
SON DEPREMLER

B.Yeni Malatya İle Trabzon 6'ncı Randevuda

A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor, Trabzonspor ile Çarşamba akşam oynayacağı erteleme maçını kazanarak, tehlikeli bölge ile arasındaki puan farkını açmanın hesaplarını yapıyor.

Süper Ligin 19.haftasında oynanması planlanan BtcTurk Yeni Malatyaspor-Trabzonspor karşılaşması, 24 Ocak’ta Elazığ’ın Sivrice ilçesinde meydana gelen ve Malatya’nın da etkilendiği 6,8 şiddetindeki deprem nedeniyle ertelenmişti. Erteleme müsabakası Çarşamba akşam 20.00’da Yeni Malatya Stadyumu’nda oynanacak.

Malatya ekibinde kart cezalıları Teenage Lingani Hadebe, İssam Chebake ve Mustafa Akbaş, Trabzonspor karşılaşmasında forma giyemeyecek. Öte yandan maçın ertelendiği tarihten sonra takıma katılan Vidar Örn Kjartansson, Youssouf Ndayishimiye ve Karim Hafes, statü gereği Trabzonspor maçında kadroda yer alamayacak.

DAHA ÖNCE BEŞ KEZ KARŞILAŞTILAR

BtcTurk Yeni Malatyaspor-Trabzonspor, Süper Lig’de daha önce 5 kez karşı karşıya gelirken, bu karşılaşmaların 2’sini BtcTurk Yeni Malatyaspor, 3’ünü ise Trabzonspor kazandı. BtcTurk Yeni Malatyaspor, Karadeniz ekibiyle sahasında oynadığı 2 karşılaşmayı da kazandı.

İki takım Süper Lig’de ilk olarak 2017-2018 sezonunda karşı karşıya geldi. Sezonun ilk yarısında Malatya’da oynanan karşılaşmayı BcTurk Yeni Malatyaspor 1-0 kazandı. Sezonun ikinci yarısında Trabzon’da oynanan karşılaşma ise 4-1 Trabzonspor’un üstünlüğüyle sona erdi. 

BtcTurk Yeni Malatyaspor ile Trabzonspor, 2018-2019 sezonunda bir kez daha Süper Lig’de karşı karşıya geldi. Sezonun ilk yarısında Malatya’da oynanan karşılaşmayı BtcTurk Yeni Malatyaspor 5-0 kazanırken, sezonun ikinci yarısında Trabzon’da oynanan karşılaşmayı Karadeniz ekibi 2-1 üstün tamamladı.

Bu sezonun ilk yarısında Trabzon’da oynanan karşılaşma 2-1 Trabzonspor’un üstünlüğüyle sonuçlandı.

MÜCADELENİN HAKEMİ ALİ PALABIYIK

BtcTurk Yeni Malatyaspor-Trabzonspor karşılaşmasını Ankara Bölgesi Üst Klasman Hakemi Ali Palabıyık yönetecek. Palabıyık’ın yardımcılıklarını Ankara Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemleri Serkan Olguncan ile Mustafa Sönmez yapacak. Mücadelede, Ankara Bölgesi Klasman Hakemi Mustafa İlker Coşkun ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

Karşılaşmanın VAR hakemliğini Antalya Bölgesi Üst Klasman Hakemi Mustafa Öğretmenoğlu, AVAR hakemliğini ise İstanbul Bölgesi Üst Klasman Hakemi Emre Malok yapacak.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

ARŞİV FOTO: Ligin ilk yarısında oynanan ve 2-1 sonuçlanan Trabzonspor- B.Yeni Malatyaspor maçından

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • AHMET (4 yıl önce)
    aşta hikmet hoca ve futbolcu kardeşlerim siz her takımı yenecek güçtesiniz.Bunu daha önce gösterdiniz beşiktaşı-GS-FB yendik.Trabzon zaten yorgun GAziantep onlarla beraber kaldı ve onları çok yordu.Bizim sahamız ve seyircimiz size gerekli gücü verecektir.Kendinizi gösterin.Hem malatyayı hemde kendinizi iyigünlerde görmek için bu fırsatı kaçırmayın.Haydi kolay gelsin.SİZ MALATYASPORSUNUZ SERGEN GİTTİ herşey bitti demesinler size.HİKMET hocayı mahçup etmeyin.Deprem sonrası herkesin morali bozuk bizi bu akşam SEVİNDİRİN.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (4 yıl önce)
    Trabzon Malatya'da umduğunu bulamayacak, yani evlerine eli boş gidecek, hem hakeme, hem seyirciye hem de Malatyasporlu futbolculara takılacak, Hikmet Karaman eşliğinde Malatyamız ilk üç puanını bu akşam Trabzon karşısında alarak Ligden düşme hevesinde olanlara güzel bir anı verecek...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla
  • Tamer mor (4 yıl önce)
    Çavuşoğlu kardeşime katılıyorum hadi bismillah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Codi44 (4 yıl önce)
    Haydi kaplan..bu maçı alalım....benim için...bizim için...şehir için...forma için...vurduğunuz gol olsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu (4 yıl önce)
    Hadi Malatyam bu günlerdeki halimizle imkansız gibi görünsede Allahın iziniyle hem Hakemleri Hemde güçlü Trabzonu yenelim Allahtan Ümit kesilmez
    0
    0
    Yanıtla