SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS İstanbul'dan Puanla Dönmek İstiyor

0
Güncellendi - 2020-06-25 03:11:27
BYMS İstanbul'dan Puanla Dönmek İstiyor
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin 29.haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek olan BtcTurk Yeni Malatyaspor, zorlu rakibi karşısında puan ya da puanlar almak istiyor.

Ligin 28.haftasında sahasında İzmir temsilcisi Göztepe’yi 2-1 mağlup eden ve haftayı 28 puanla 14.sırada tamamlayan BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligin 28.haftasında 27 Haziran Cumartesi günü 18.30’da Şükrü Saracoğlu Stadyumu’nda Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Göztepe karşısında aldığı galibiyetle moral depolayan sarı siyahlılar, İstanbul deplasmanında Fenerbahçe karşısında da puan ya da puanlar elde ederek, çıkışını sürdürmek istiyor. 

Göztepe maçı sonrası ara vermeden hazırlıklarına start veren BtcTurk Yeni Malatyaspor’da Fenerbahçe maçının hazırlıkları sürüyor. Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri’nde, teknik direktör Hikmet Karaman nezaretinde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcuların hırs ve istekleri teknik heyetin yüzünü güldürüyor. Takımın antrenmanını kulüp başkanı Adil Gevrek’te bir süre takip ederek, sportif direktör Ali Ravcı’dan bilgi aldı.

Sezonun ikinci yarısında ilk galibiyetini alan ve rakiplerinin puan kaybettiği haftada kritik bir 3 puanı hanesine yazdıran sarı siyahlılar, kalan 6 maçta da istediği sonuçları alarak, lige tutunmanın hesaplarını yapıyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Bundan sonra bir puan bile altın değerinde.göztepeden alınan üç puanın anlam kazanması için fenerbahçeden puan almamız farz olmuştur.çünkü düşme hattındaki rakiplerimizde geçen hafta kazandılar.
    0
    0
    Yanıtla
  • AHMET (4 yıl önce)
    Kümede kalmak veya kalmamak sizin elinizde.Hikmet hoca değil sizsiniz çare.Adamcağız seneye burada olmayacağını bildiği için gezilere devam ediyor.60 yaşında ama,genç biri gibi hayat yaşıyor.FENerBAHçeden en az bir puan alırsınız yiğitler...gençlerden 3 puan.Sivastan bir puan.beşiktaştan bir puan.rizeden ve antepten puan almanız çok zor kümede kalırız inşallah.5 puan yeter bize..
    0
    0
    Yanıtla