SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS Kasımpaşa Maçı Hazırlığını Sürdürdü

0
Güncellendi - 2020-06-11 20:53:48
BYMS Kasımpaşa Maçı Hazırlığını Sürdürdü
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin 27.haftasında 13 Haziran Cumartesi günü 21.00’de Yeni Malatya Stadyumu’nda Kasımpaşa’yı konuk edecek olan BtcTurk Yeni Malatyaspor, bu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.

Koronavirüs (kovid-19) tedbirleri kapsamında lig ertelenmeden önce oynadığı 26 karşılaşmada 6 galibiyet, 7 beraberlik, 13’te mağlubiyet yaşayan ve topladığı 25 puanla 15.sırada bulunan BtcTurk Yeni Malatyaspor, liglerin yeniden başlamasıyla birlikte 27.haftada sahasında İstanbul temsilcisi Kasımpaşa’yı konuk edecek.

Sezonun ilk yarısında 24 puan toplayan ancak ikinci yarıda oynadığı 9 karşılaşmada hanesine sadece 1 puan yazdırabilen sarı siyahlılar, Kasımpaşa maçının hazırlıklarını sürdürüyor. 

Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri’nde, teknik direktör Hikmet Karaman nezaretinde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcuların hırs ve istekli oluşları dikkatlerden kaçmadı. 

Karaman, “Bu şehre borcunuz var. Kalan maçlarda istediğimiz sonucu alarak takımı ligde tutalım” diyerek, futbolcularını psikolojik olarak da maçlara hazırlıyor. 

BtcTurk Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek de takımın antrenmanının bir bölümünü takip etti. Bir süre önce babasını kaybeden Gevrek, takımın yanında olarak hem teknik heyet hem de futbolculara moral verdi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Cengiz (4 yıl önce)
    Hocamız,İnşaallah takımı çok iyi hazırlamıştır.Takım fitili çekilmiş bomba gibi olmalı.Form durumumuz en üst düzeyde olmasını temenni ediyorum.Sonuçta 8 maç ve 5 oyuncu değişikliği var.Futbolcularda düşüş olduğunda hemen hemen lig bitmiş olur.Özellikle ilk 4 kaçta alacağımız7-10 puan bizi Lig’de tutmak için avantaj olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çakırrr (4 yıl önce)
    Son maçlarımızda en çok pas hataları yapılıyordu.Rakip ceza sahasında bir panik bir öz güven eksikliği vardı.Defans,rakibin oluşturacağı atağı önceden hissedemiyordu.Umarım tüm bu sıkıntılar detaylı bir şekilde görüşülüp, her türlü tedbir alınmıştır.Bunlar aşıldıysa ,yenemeyeceğiöiz hiçbir takım yoktur.Unutmayın;hiçbir takım yenilmez değildir.Yeterki aklını kullan.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çakırırr,futbolcuya aklını kullan ne demek? Çok büyük eksikiliği aklınca tesbit etmişsin.Bu Futbolcuların akla değil paraya ihtiyacı var.Ama ne hikmetse bundan bahsetmemişsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tuna arı (4 yıl önce)
    Takımın oyun stilini tamamen değiştirmesi gerekiyor aksi taktirde ligde kalamayız.pas sayısı artırılmalı,kanat oyunu tercih edilmeli,defansa dikkat edilmeli, gol pozisyonlar değerlendirilmeli bunları yapacak yetenek bu takımda var hayırlı sı olsun sonsuz başarılar...
    0
    0
    Yanıtla