SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS Kondüsyon Ağırlıklı Çalışıyor

0
Güncellendi - 2020-05-14 10:27:39
BYMS Kondüsyon Ağırlıklı Çalışıyor
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyaspor, liglerin yeniden başlama tarihinin açıklanmasının ardından sahaya indi. Sarı siyahlılar, koşu ve saha çalışması yaptı.

Süper Lig’de üçüncü sezonunu yaşayan BtcTurk Yeni Malatyaspor, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu’nun ligin 12 Haziran’da yeniden başlayacağını açıklamasının ardından saha çalışmalarına başladı.

Sarı siyahlı takım, teknik direktör Hikmet Karaman nezaretinde çalışmalarını Orduzu Pınarbaşı’nda sürdürdü. Malatya temsilcisi, koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında park ve mesire alanlarında piknik, spor ve yürüyüş gibi faaliyetlere yasak getirilmesinin ardından Orduzu Pınarbaşı Turgut Özal Tabiat Parkı’ndaki ağaçlık alanı değerlendirdi. 

Karaman yönetiminde koşu çalışmaları yapan sarı siyahlı takımda futbolcular, günde çift antrenmanla ligde kalan 8 maç için hazırlıklarını sürdürüyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • Canercan 44 (4 yıl önce)
    Para olmazsa motivasyonda olmaz topcularda oynamaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Sezgin (4 yıl önce)
    Lig iptal kumedusme yok seneye 21 takımlı lig..Hayırlı olsun seneye 4 takım düşer 20 takımlı süper lig devam eder ..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ligler oynatılacak trabzon sampiyon yapilacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan44 (4 yıl önce)
    Bu işin ilmi hikmet hocadır.Keşke sergenden sonra hemen getirselerdi.
    0
    0
    Yanıtla
  • BAKA (4 yıl önce)
    Her nedense bende dusecegine inananlardanim....duşmezse mucizevi bir basari olarak unutmayiz bu yili...ziya doganin donemi gibi
    0
    0
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu (4 yıl önce)
    Beyler Hakem olaylarını unutmayalım bunların icerisinde Malatya Düşmanı Ulusoyun adamları hala var Bu hakemlerden az çekmedik
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (4 yıl önce)
    Göster kendini Kurt hoca kurtlar dumanlı havayı sever kolayı herkes başarır gün bugündür hocam yeterki bu takımı motive ediniz candan oynasınlar inansinlar paraları kalmaz yeterki düşmeyelim hesabı temmuzda görelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı Apo (4 yıl önce)
    Her nedense düşeceğimize inanmıyorum ben. Yinede hayırlısı olsun. Her türlü şaibeden uzak, gerçekten hak edenin ligde kalacağı ve de şampiyon olacağı bir olur inşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyasporlu (4 yıl önce)
    henüz gelemeyen oyuncu var mı acaba.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Hikmet hocam bu işi basaracaksin tek eksik motivasyon takımı ligde birakacaginiza eminim gelecek yıl bizleri iyi günler bekliyor sadece oyuncuların bu işe inanması lazım maç kazanamama korkusunu atmaları lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (4 yıl önce)
    Kaplanlarim benim biz sadece size inanıyoruz bu takımı ligde bırakıp son maçta şampiyonluk kutlaması yapacağız sizler 9 maçta 1 puan alacak takım değilsiniz 8 maçta 12 puan alarak bu ligde kalacağız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu (4 yıl önce)
    BJK de pozitif vakası 8 oldu hal böyleyken Ligler başlasın diyenleri Allaha Havel ediyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu (4 yıl önce)
    Hadi göreyim sizi Kaplan parçaları Düşürmeyin şu Takımı ve Dünyadaki Bütün Malatyalıların Hayır Duasını alın ve Tabiki Böyyyyyüg Başganda sizleri paraya doyurması lazım... hangi parayamı yavhu okadar kayıp miliyonlar var birazını arayıp bulsun yani Arayan O yüce YARADANDAN,dan mevlasınıda bulur Belasınıda aminnn Bir çift Lafımda Hocaya Sayın Hikmet Hoca Takımı kurtarısan Sen zaten Cennetliksin okadar hayır duadan sonra
    0
    0
    Yanıtla