SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS- Konya Maçı Bilet Fiyatı Düşürüldü

0
Güncellendi - 2020-03-04 22:33:15
BYMS- Konya Maçı Bilet Fiyatı Düşürüldü
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor, Süper Ligin 25.haftasında sahasında İttifak Holding Konyaspor’u konuk edecek. Mücadele, 7 Mart Cumartesi günü 14.00’da Yeni Malatya Stadyumu’nda oynanacak.

BtcTurk Yeni Malatyaspor ile İttfak Holding Konyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın biletleri Salı günü satışa sunulmuştu.

Yeni bilet fiyatları

Sarı kırmızılı kulüp, bilet fiyatlarında güncellemeye gitti. Karşılaşmanın düşürülen bilet fiyatları şöyle:

Batı Alt Tribün: 25 TL

Batı Üst Tribün: 20 TL

Batı Üst Aile Tribünü: 20 TL

Doğu Alt Tribün: 15 TL

Doğu Üst Tribün: 10 TL

Güney Alt Tribün: 5 TL

Güney Üst Tribün: 5 TL

Kuzey Alt Tribün: 5 TL

Kuzey Üst Tribün: 5 TL

Misafir Tribünü: 5 TL

Daha önce açıklanan fiyatlar

Batı Alt Tribün: 60 TL

Batı Üst Tribün: 40 TL

Batı Üst Aile Tribünü: 40 TL

Doğu Alt Tribün: 25 TL

Doğu Üst Tribün: 20 TL

Güney Alt Tribün: 5 TL

Güney Üst Tribün: 5 TL

Kuzey Alt Tribün: 5 TL

Kuzey Üst Tribün: 5 TL

Misafir Tribünü: 5 TL.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Ümit (4 yıl önce)
    Türkiye'nin bir zamanlar biletlerim en pahalı olan şehrinden, en ucuz biletlerin stadın bomboş kaldığı şehre geldik. Eğitim seviyesi düşmüş, kültürel seviye düşmüş, işsizlik hat safhada kahvehanelerde,PlayStation salonlarında gençler dolu.. vahh vahh biz Ankara'dan bile senede 5 maça geliyoruz. Ve şehrin eski ruhunu özlüyoruz. Malatya siyasette sporda sanatta eğitimde her alanda en öndedir ve olmak zorundadır. Titreyin ve kendinize gelin.. 5 liralık biletleri alıp stada gitmek çok mu zor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (4 yıl önce)
    Tribünlerin boş olduğunu söyleyenler öncelikle stadin neden bu kadar uzağa inşa edildiğini sorgulasin. 18 yıl önce Malatyaspor birinci ligde iken o stad ağzına kadar dolup taşıyordu.
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (4 yıl önce)
    Takım bu halde.Kombine alanların derdine bak.Hesap işine düşmüşler.Böyle taraftara böyle takım çok bile.Yazıklar olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatya sever (4 yıl önce)
    stadın önünde seyyar satıcı bırakmayan orada 3-5 garibana ekmek yedirtmeyen adil gevrek ve yönetimi maçı izlesin gitmiyoruz maça
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Kombinem var ancak ruhsuz Adil gevrek ve futbolcuları canlanmadikca maçlara gitmeme kararı aldım
    0
    0
    Yanıtla
  • Koray (4 yıl önce)
    İhale kombine alanlarda kaldı
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (4 yıl önce)
    Kombinesi olup yüksek fiyattan bilet alanlar enayi mi
    0
    0
    Yanıtla
  • Vaizin Oğlu (4 yıl önce)
    Bırakın bilet fiyatlarını düşürmeyi stadın önünde köfte ekmek alana maç bileti bedava diye kampanya yapsalar bizim çook bilmiş taraftarımız aç susuz gezer yine o bileti alıp maça gitmez! Tiribünlerin boş okduğunu görünce Hikmet hoca da daha ilk maçında buna şahit olacaktır. Yahu bu memlekette bir şişe su parasına veya tuvalet parasına Süper Lig maçı izliyorsunuz daha kemküm yapmanın ne manası var?
    0
    0
    Yanıtla
  • dayı son derece haklısın malatya takımına sahip çık insanlara değil
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyasporsevdası (4 yıl önce)
    Böyle bir uygulama olur mu? Yüksek fiyattan bilet alanlar ne olacak? Baştan doğru düzgün bir fiyat belirlemeyi bile beceremiyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (4 yıl önce)
    Her maçina yenilen ruhsuz futbolcuları gevrek adil in başkanı olduğu takimı mı izlemeye gidelim kombinem var gitmiyicemm neden canimi sıkayım sivas a mağlup ol üstüne kim geldiyse yenip yenip gitsin gerek yok bu ruhsuzlari izleyip canımızı sikmayaa
    0
    0
    Yanıtla