SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS 'Öneri Protokoluna Göre' Çalışıyor

0
Güncellendi - 2020-05-18 18:50:48
BYMS 'Öneri Protokoluna Göre' Çalışıyor
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyaspor, koronavirüs sürecinde antrenmanlarını TFF Sağlık Kurulu’nun yayınladığı ‘futbola dönüş öneri protokolü’ kapsamında sürdürüyor. 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından liglerin başlama tarihinin açıklanmasının ardından Malatya’da toplanan BtcTurk Yeni Malatyaspor’da hazırlıklar sürüyor. Sarı siyahlı takım, Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri’nde, teknik direktör Hikmet Karaman nezaretinde guruplar halinde çalışıyor. Çalışmalar esnasında saha kenarındaki görevliler eldiven ve maske takarken, sık sık dezenfekte yapılıyor.

BtcTurk Yeni Malatyaspor’da futbolcular, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle liglere verilen arada teknik heyetin hazırlamış olduğu program kapsamında evlerinde ve tesiste bireysel antrenmanlarını gerçekleştirmişti. Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) liglerin yeniden başlayacağı tarihi açıklamasının ardından Malatya’da toplanan sarı siyahlılar, koronavirüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kurallarını uygulayarak çalışmalarını sürdürüyor. Malatya temsilcisinde teknik direktör Hikmet Karaman, çalışmalar esnasında TFF Sağlık Kurulu’nun yayınladığı ‘futbola dönüş öneri protokolü’nü uyguluyor.

Teknik direktör Hikmet Karaman, yaptıkları çalışmalarla ilgili “Bu süreçte antrenmanlar kolay değil. Gruplar halinde çalışıyoruz. Şuanda Türkiye Futbol Federasyonu’nun hazırladığı 3 evre var, biz ikinci evredeyiz. Böyle olunca da 20-24 kişilik bir kadroyu bölüyorsunuz. Günde çift antrenman yapacağınızı düşünün 7,5 saattir ayaktayız. 10.00’da bir grubu, 11.30’da bir grubu, akşam 17.00’da bir grubu, 18.00’da da diğer bir grubu aldık. 7 saattir sahada kalan bir ekip var. Oyuncular için iki antrenman zaman dilimi olarak gözüküyor ama bizim için bayağı bir yorucu oluyor. Kuralları uygulamak inanılmaz derecede zor. Kurallar iyi mi, mutlaka baktığınızda tedbir amaçlı ama futbola yönelik olarak bu kuralları uyguladığımızda takımı belirli bir hale getirebilmek zaman istiyor. Bu kuralları uygulamaya çalışıyoruz” açıklamasında bulunmuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Darendeli (4 yıl önce)
    Hani borçsuz ve iyi yönetiliyordu.nerde paralar ne oldu şeffaflık olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Burak (4 yıl önce)
    Millet fabrikada.10 saat ayakta calisiyor..7 saat sahada durun birsey olmaz. Yediginiz onumuzde yemediginiz arkanizda.milyonlar kazaniyorsun. Hoca surekli sikayet halinde herseyden...
    0
    0
    Yanıtla
  • Emin (4 yıl önce)
    Yanlız gölün etrafında antremana çok iyi olmuş. Bence daha sonra da devam ettirilmeli. Ağaçlar yeşillikler içinde takımı görmek çok güzel.
    0
    0
    Yanıtla
  • New malatya (4 yıl önce)
    Hocam hiç bir bahane yok ligde kalacağız. Oyuncuları buna adapte edin takımı cesaretlendirin ve farnolleyle özel olarak ilgilenin adamın yedeği yok. Kart görmemesi için uyarın. Geçen sene bu haftalar Fenerbahçe düşme potasindaydı son haftalar üst üste galibiyetle nerdeyse bizi geçip Avrupa'ya gideceklerdi. Mümkün olmayan hiç birşey yok 4 galibiyet bir beraberlik bizi ligde bırakır lütfen tüm şartları zorlayın seneye her şey çok güzel olur hocam merak etme istediğin oyuncuları alır ilk beşe oynarsın
    0
    0
    Yanıtla
  • Nasil guzel olacak bifouma idmana çıkmıyor parasini alamıyor bu adamlar Nasıl oynatacak nasıl maça hazirlayacakk 40 trilyon suan acil ödenmesi gereken gercek borc 70 trilyon fifa dan puan silme de yolda mina nın ucreti ödenmemis
    0
    0
    Yanıtla
  • Siz karabasanmısınız?Hep felaket tellallığı bu rakamları nereden biliyorsunuz?Sanki kulübün baş muhasebecisi.Tabii ki yönetim şeffaf olmamakla oldukça hatalı.Böyle oluncada ortaya sizin.gibi dinamitçiler çıkacaktır.
    0
    0
    Yanıtla