SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS Puan Tablosunda Bir Sıra Geriledi

0
Güncellendi - 2020-01-21 02:46:30
BYMS Puan Tablosunda Bir Sıra Geriledi
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’de ikinci yarıya mağlubiyetle başlayan BtcTurk Yeni Malatyaspor, puan tablosunda sekizinci sıradan dokuzuncu sıraya geriledi. 

Süper Lig’de üçüncü sezonunu yaşayan BtTurk Yeni Malatyaspor, ikinci yarının ilk maçında deplasmanda İstanbul ekibi Medipol Başakşehir ile karşı karşıya geldi. Sarı kırmızılı takım, ilk yarısında hiçbir varlık gösteremediği karşılaşmayı 4-1 kaybetti ve 18.haftayı 24 puanda tamamladı. 

Ligin ikinci yarısına mağlubiyetle başlayan ve haftayı puansız kapatan BtcTurk Yeni Malatyaspor, sekizinci sıradan dokuzuncu sıraya geriledi. 

Sarı kırmızılılar, 18 haftalık bölümde 6 galibiyet, 6 beraberlik, 6’de mağlubiyet yaşadı. Deplasmanındaki 10.maçında 3.mağlubiyetini alan Malatya temsilcisi, dış sahada 13 puan toplayabildi. 

İSTANBUL DEPLASMANINDA YÜZÜ GÜLMÜYOR

BtcTurk Yeni Malatyaspor, üçüncü sezonunu yaşadığı Süper Lig’de şuana kadar İstanbul deplasmanında 1 kez galip gelebildi. 

Süper Lig’de yer aldığı 2017-2018 sezonundan buyana İstanbul takımlarına karşı deplasmanda galibiyet elde edemeyen sarı kırmızılı takım, bu sezon 15.haftada deplasmanda Beşiktaş’ı 2-0’lık skorla mağlup etti ve bir ilki başardı. 

Ligde üçüncü sezonunu geçiren BtcTurk Yeni Malatyaspor, şuana kadar İstanbul takımlarına karşı deplasmanda oynadığı 13 karşılaşmada 1 galibiyet, 2 beraberlik, 10’da mağlubiyet yaşadı. 

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un İstanbul takımlarına karşı deplasmanda aldığı sonuçlar şöyle: 

2017-2018 sezonu

4.hafta Kasımpaşa-Yeni Malatyaspor: 3-2

8.hafta Fenerbahçe-Yeni Malatyaspor: 3-1

28.hafta Medipol Başakşehir-Yeni Malatyaspor: 1-0

30.hafta Beşiktaş-Yeni Malatyaspor: 3-1

33.hafta Galatasaray-Yeni Malatyaspor: 2-0

2018-2019 sezonu

5.hafta Beşiktaş-Yeni Malatyaspor: 2-1

7.hafta Medipol Başakşehir-Yeni Malatyaspor: 1-1

13.hafta Kasımpaşa-Yeni Malatyaspor: 3-0

19.hafta Fenerbahçe-Yeni Malatyaspor: 3-2

27.hafta Galatasaray-Yeni Malatyaspor: 3-0

2019-2020 sezonu

10.hafta Kasımpaşa-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 2-2

15.hafta Beşiktaş-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 0-2

18.hafta Medipol Başakşehir-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 4-1.

Ferdi Durdu-Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • Oğuz ÖZCAN (4 yıl önce)
    Bu ne vurdum duymazlık bir yönetici çıkıp T.direktor konusunda açıklama yapmıyor, takıma takviye lazım ne gibi çalışma var açıklama yapan yok.yöneticilerimiz uyuyormu .Yarın geç olabilir bizden hatırlatması.
    0
    0
    Yanıtla
  • yıldırım (4 yıl önce)
    40. yıllık taraftarım böle bir vurdum duymaz yönetim görmedim yaaa.. takımın üstünde kara bulutlar geziyor.. taraftar takımdan soğumuş.. allah aşkına çıkın birşeyler söylerin.. hoca getireceğiz veya getirmiyeceğiz. transfer yapazağız veya yapmıyacağız.. taraftarlara adam akıllı mseajlar verin. taraftarı motive edici birşeyler söyleyin sizler nasıl bir süperlig yöneticisisiniz.. trabzon mağlubiyetinde ali ravcıyada ve sizede olumsuz tepki geleceğini düşünmüyormusunuz.. vizyonu olmayan yönetimde abcak bu kadar olur.. sizin suçunuz yok. suç sizde hesap sormayan bld. bşk. ve milletvekillerinde
    0
    0
    Yanıtla
  • Adı Yeni Malatya spor olunca şehrin takımı Malatya spor olmuyor olmadığı için eskiden olduğu gibi şehir takımı sahiplenemiyor. Çünkü takımın sahipleri taraftarı dinlenmiyor ve hesap dahi veremiyor. Aslında kendileri çalıp kendileri oynuyor .
    0
    0
    Yanıtla
  • yıldırım (4 yıl önce)Mustafa isimli kullanıcı yorumuna
    aynen ölee mustafa kardeş .. otobüs firmaları gibi.. 44 malatya .. yeni malatya. gazişehir gaziantep adını değiştti gaziantep fk. oldu. bizimkilerde herhangi girişim yok. malatyaspor.. galatasaray.. göztepe... kayseri. diyince akla sarı kırmızı gelir. türkiye bizi sarı kırmızı biliyor.. sarı siyahtta nedir. yenide nedir..
    0
    0
    Yanıtla
  • eğer böyle düşünüyorsanız Malatyaspor tüketilirken neden konuşmadınız? Malatyaspor'un üzerindeki borç miktarı 400 milyon TL'nin üzerindeyken klavye başından atıp tutmak sizce doğru mu? Sizce ne yapılmalı? 400 milyon TL borç ödenmeli mi? Sıkıntınız var ama çözüm için görüşünüz var mı?
    0
    0
    Yanıtla
  • bahtsız taraftar (4 yıl önce)
    sıkıntı yok daha 16 hafta var 2 hafta bir sıra gerilersek lig sonunda 17. sırada tamamlarız diye düşünüyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Vural YILMAZ (4 yıl önce)
    Daha 2 nci sezonun başındayız. Görünen köy kılavuz istemez. Eğer YMS bu gidişe devam ederse 34. ncü maçın sonunda 16 ncı sıraya düşmezse çok büyük bir sürpriz olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (4 yıl önce)
    Göztepe maçından sonra 2 basamak daha geriye gidecek
    0
    0
    Yanıtla
  • HÜSEYİN ATICI (4 yıl önce)
    Inşallah takım toparlar...taraftar olarak desteğiniz devam edecek ama yönetim de yine maddi olanaklarını zorlayarak bu takıma takviye yapmalı.. yalniz bir şey daha var..yönetim hatalı veya gücü bu kadar diyebiliriz ...peki bizim heryerde övünen başka spor klüplerine sponsor olan destek veren malatyalı iş adamlarımız nerde..bu takım malatyanin takimi..bizim değerimiz..
    0
    0
    Yanıtla
  • Dolar milyarderi olsam bile seffafliktan yoksun boyle yönetimin olduğu kulübe beş kuruş destek vermem, malaysporun sorunu para değil, zihniyet! Şark kurnazlığıyla bizi uyutup gününü gün eden bir ekip var!
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 FFM (4 yıl önce)
    Böyle giderse daha cok gerileriz hatta hatta dilim varmiyor ama düşme tehlikesi var Bir an önce hasta tadavi edilmeli Neyidik ne olduk
    0
    0
    Yanıtla
  • Neco (4 yıl önce)
    Sezon sonunda küme düşecek jahovic bomservisini istemiş gaziantep le anlaştı Aquah lecce ye satildi takim halen tatilde kaleci ufuk ile gökhan töre istanbul gecelerinde alemde
    0
    0
    Yanıtla