SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS Puan Tablosunda Gerilemeye Devam Ediyor

A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’de 2019-2020 sezonunun ikinci yarısında henüz galibiyet yüzü göremeyen BtcTurk Yeni Malatyaspor, 23.haftayı 24 puanla 12.sırada tamamladı. 

Süper Lig’de üçüncü sezonunu yaşayan BtcTurk Yeni Malatyaspor, 23.haftada sahasında Fraport-TAV Antalyaspor’a sahasında 2-1’lik skorla mağlup oldu. Ligde bir maçı eksik olan sarı kırmızılılar, ikinci yarıda şuana kadar oynadığı 5 lig karşılaşmasında galibiyet alamazken, hanesine puan yazdıramadı. 

İkinci yarıda henüz puan kazanamayan Malatya temsilcisi, 24 puanda kalırken puan tablosunda da gerilemeye devam etti. Eksik maçını 11 Mart’ta sahasında Trabzonspor ile oynayacak olan sarı kırmızılılar, haftayı 24 puanla 12.sırada tamamladı. 

22 HAFTADA 6 GALİBİYET

BtcTurk Yeni Malatyaspor, Süper Lig’de şuana kadar çıktığı 22 karşılaşmada 6 kez galip gelirken, 6 karşılaşmada berabere kaldı, 10 karşılaşmayı ise kaybetti. 

Ligde şuana kadar elde ettiği 6 galibiyetin tamamını ilk yarıda alan sarı kırmızılılar, ikinci yarıda şuana kadar çıktığı 5 karşılaşmanın tamamını kaybetti. 

22 haftalık bölümde 24 puan toplayan BtcTurk Yeni Malatyaspor, bu puanların 11’ini sahasında, 13’ünü ise deplasmanda elde etti. 

Sarı kırmızılılar, oynadığı 22 karşılaşmada rakip ağları 35 kez havalandırırken, kalesinde ise 32 gol gördü.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • uğur türkan (4 yıl önce)
    Aslında bakarsak görmemek için kör olmak lazım adil gevrek ve bu tip yöneticiler hele hele bir süper lig takımı için başlı başına bir felakettir !! Adam resmen uğraşıyor takımı düşürmek için bence Yeni malatyaspor'un en büyük rakibi adil gevrektir bu saatten sonra. En çok merak ettiğim konuda mali tablo hakikaten nedir ne değildir kimse bilmiyor.Şeffaf olmamakla beraber üstelik an itibarı ile ister kabul edilsin ister edilmesin başarısız bir yönetim.Bir takımın hele ki anadolu takımları düştüğü zaman çıkıyor bazı mali açıdan şeyler ortaya işte o zaman adil gevreği canı sipare savunanlar cidden nasıl yorum yazacaklar burada yada ne diyecekler bilemiyorum ama bu takımın durumu iç açıcı değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (4 yıl önce)
    Hesabını bir gözden geçir.Ilk dört mü?Son dört mü?Sen şimdiden çuvalladın.Yaptığın hayali hesapla.Sen de diğerlerine çok benziyorsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Eski Yönetici (4 yıl önce)Kemal isimli kullanıcı yorumuna
    Kardeşim yorumumu eğer dikkatli okursan ilk 4' ü bu sezon için değil önümüzdeki gelecek sezon için dediğimi anlarsınız. Bu sezon sonunda takımın ligde kalması sağlarım dediğimi galiba okumamışsınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (4 yıl önce)
    Aman ha klübü ve başkanını eleştirmeyin.Eleştirmeye hakkınız yok.Niye mi?Çünkü bu takımı bu yönetim çıkardı,Bu yönetim de düşürür.Kimsenin konuşmaya hakkı yok diyen vaizinoğlu diye biri üç senedir her hafta bunu burada yazıyor.Eleştiri yok.Hasutluk yapmayın eleştiri yapa yapa klüp bu hale geldi! der kendileri.
    0
    0
    Yanıtla
  • Seyfo (4 yıl önce)
    Yoook yaaauvvv ama şimdi yanlışlık olmasın? Biz gene de sürekli destek verelim. Sorgulamayalım neden kulübün bu hale geldiini.Çünkü biz felaket tellalıyız :) Çünkü biz geri zekalıyız ya yönetimin bu kulübü neden bu hale getirdiğini sorguluyoruz. Çünkü bizim zekamızda sorun var. En iyisi sorgulamadan stada gidip hoplayıp zıplamak. Onlar parayı götürsün kulüp üzerinden. Hiçbir planlama yapmasın. Geleceğe hiçbir yatırım yapmasın. Günü birlik göz boyamaya çalışsın. Alttan alttan kulübün ekmeğini yesin. Biz stada gidip sadece destek verelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eski Yönetici (4 yıl önce)
    Eski bir Malatyalı yönetici olarak, İddia ediyorum Adil Gevrek ve yönetimi istifa etsinler, Yeni Malatyaspor'da yeni yönetimi oluşturayım takımın sezon sonunda ligde kalmasını sağlarım. Ayrıca noterde imza vermek şartı ile Yeni Malatyaspor'u ilk 4 e sokmazsam hiç durman yönetimimle istifa ederim. Bu kadar iddialıyım. Bu dünyada en kolay iş Yeni Malatyaspor'u şeffaf bir şekilde yönetmektir. Biliyorum bazıları "Bu adam kafayı yemiş" diyecekler. Ancak ben kendimi biliyorum. Yeni Malatyaspor'a dünya çapında genç yetenekli futbolcuları bulup transfer edersem, kulübün gelir ve giderlerini, futbolcu sözleşmelerini her ay şeffaf bir şekilde YMS nin internet sitesine yayınlayarak Malatya kamuoyunu aydınlatırsam, spora siyaset karıştırmazsam, YMS u geçim kaynağı yapan asalakları kulüpten uzaklaştırırsam inanınki bu iddialarımın tamamının gerçekleşmemesi için bir neden yoktur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bizler, yöneticiler, futbolcular hepsi geçici. Ama daima kalacak olan Malatyasporumuz. Kimse açlıktan ölmemiş. Bu dünyada önemli olan insan sevindirmek iken bu insanların gözünü dünya hırsı, para hırsı, mal-mülk hırsı bürümüş. Kulübü daha ileri taşımak varken bu amatör zihniyetlerle daha çok dibe vururuz. Bizim ülkede kimse iyi insanları yüksek yerlere getirmez .
    0
    0
    Yanıtla
  • Ilk dört mü?
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (4 yıl önce)Eski Yönetici isimli kullanıcı yorumuna
    Alınmayın ama eski yöneticileri de biliyoruz en son malatyaspor kulubünün eski başkanlara açmış olduğu davada şayet yanlış hatırlamıyorsam ki eğer yanlışsa ise özür diliyorum bir kulüp başkanı görevini kötü kullanmaktan,kulübün parasını hiç etmekten yargılanıp ceza dahi almıştı diye hatırlıyorum.! Lafım size değil ama iyi niyet yok bu işte beeli isimler vardır örnek özhan başkan ( CANAYDIN) ve Süleyman Seba diğer hatırladığım isim bu isimleri bilirim şeffaflık ve dürüstlük konusunda.Bu yüzden doğru ve iyi niyetli dahi olunda ne yazık ki inandırıcı gelmiyor bana türkiyede ki spor kulüplerini yöneten başkanlar.
    0
    0
    Yanıtla