SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS Sahasında Sezonun Son Maçına Çıkıyor

0
Güncellendi - 2020-07-24 02:14:47
BYMS Sahasında Sezonun Son Maçına Çıkıyor
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor, 2019-2020 sezonunda Süper Lig’de son iç saha maçına çıkıyor. Sarı siyahlılar, Cumartesi günü 21.00’da sahasında Gaziantep Futbol Kulübü ile oynayacağı karşılaşmayla sezonu noktalamış olacak. 

Süper Lig’de 33 haftalık süreçte 8 galibiyet, 8 beraberlik, 17’de mağlubiyet yaşayan BtcTurk Yeni Malatyaspor, toplamış olduğu 32 puanla 16.sırada yer alıyor. 33.haftada deplasmanda Çaykur Rizespor’a 3-0’lık skorla kaybederek, tehlike hattının içerisine giren sarı siyahlılar, kümede kalma şansını ise mucizelere bırakmış oldu. 

Süper Lig’de üçüncü sezonunda sıkıntılar yaşayan Doğu Anadolu temsilcisi, son maçında bir mucize olmadığı takdirde, Gaziantep Futbol Kulübü ile Süper Lig’deki son maçını oynayacak.

SAHASINDA İSTEDİĞİ SONUÇLARI ALAMADI

BtcTurk Yeni Malatyaspor, Süper Lig’de 2019-2020 sezonunda iç sahada istediği sonuçları alamamanın sıkıntısını yaşadı.

Sahasında 16 karşılaşmaya çıkan sarı siyahlılar, bu karşılaşmalardan sadece 4’ünde galip gelebildi. 4 karşılaşmada sahadan beraberlikle ayrılan Malatya temsilcisi, 8 karşılaşmayı ise kaybetti. 

Yeni Malatya Stadyumu’nda Süper Lig’deki üçüncü sezonunda 16 maçta 16 puan toplayan BtcTurk Yeni Malatyaspor, küme düşen ilk takım olan MKE Ankaragücü ile birlikte sahasında en az puan toplayan takım oldu. 

BtcTurk Yeni Malatyaspor, sahasında son olarak 28.haftada İzmir temsilcisi Göztepe’yi 2-1’lik skorla mağlup etmişti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Feryat (4 yıl önce)
    Veli Ağbaba çıkıp mecliste bu sezon a özel düşme olmasın diye bas bas bağırırken hiçbir AKP li vekil bunu dile getirmiyor. Çok ilginç. Neredesiniz sayın Öznur çalık. Ahmet Çakır. Hakan Kahtalı. Bülent Tüfekçi. Neredesiniz? Eğer bu takım düşerse sizler altında kalırsınız. Çıkın konuşun TFF ile Bakanla Cumhurbaşkanı ile görüşün.
    0
    0
    Yanıtla
  • yucel (4 yıl önce)
    evet son macımıza cıkacagız.ısımız mucizelere kaldı.Ama bu iş malatya ekonomisinede olumsuz yansır.bununla ilgili ne ticaret odası ne esnaf odası ne de sehrın sembolu kayısı borsa baskanı hıc bırınden ses seda yok. klasik cümle malatya sahipsizzzzz
    0
    0
    Yanıtla
  • Memo44 (4 yıl önce)
    Ben bu işten hiç birşey anlamadım. Altta savaş veren takımlar çok rahat hareket ediyor. Sevinç yok üzüntü yok. Malatyaspor tüm hesaplamalara rağmen düştüğü garanti ama açıklamadılar. Bunu hikmet karamanda çok iyi biliyor ama istifa etmedi. Adil gevrek piyasada yok. Büyük ihtimalle ligden düşme olmayacağını açıklayacaklar. Herkes ondan rahat tavırlar içerisinde diye düşünüyorum. İnşallah düşündüğüm gibi çıkar.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (4 yıl önce)
    Superlig.macina.veda.edecek.sevinenler.oyuncular.teknik.heyet.ellerine.kina.yaksinlar.hic.hayel. Kurmayin.denizlispor.maglup.olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (4 yıl önce)
    Yeni Malatyaspor Süper Lig'de ki Son Maçına Çıkıyor Desek Sanırım Daha Yerinde ve Doğru Olur.!
    0
    0
    Yanıtla
  • Vahap Başıbüyük (4 yıl önce)uğur türkan isimli kullanıcı yorumuna
    Hayırlı günler değerli hemşehrilerim malatya spor ortak payda olmasına rağmen bir türlü ortak nokta ve akılda bulaşamadık.Sadece biz birbirimizi yermek yerden yere vurmak ve baltalamak için uğraşıyoruz.Yönetim de sütten çıkmış ak kaşık değildi.Malatya da malatyamızın ileri gelen iş insanları birlikte hareket ederek bir netice elde edebilecek iken herkes ayrı ayrı ama eleştiren bir yapıda durmaktadır.Dışardan bir düşmana ihtiyaç duymuyoruz çünkü biz bize yeteriz.Başkasının bize zarar vermesi mümkün değildir.Şu da bir gerçektir ki biz Malatyalı lar istersek başaramayacağımız bir şey yok.Son maça Malatya kimliği ile gidip dışardan 12.adam olarak destekleyelim.Şucu bucu suçlayıcı eylem ve söylemleri bırakalım.İnşaallah bir mucize olur ve süperlig de kalırız.Kalamasakta kısır çekişmelerin ne sonuçları olduğunu öğrenmiş oluruz.Herkese hayırlı günler değerli hemşehrilerim.Selam ve muhabbetle
    0
    0
    Yanıtla