SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS- Trabzon Maç Biletleri Satışta

0
Güncellendi - 2020-03-09 01:32:28
BYMS- Trabzon Maç Biletleri Satışta
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor'un, önümüzdeki Çarşamba akşamı Malatya'da Trabzonspor'la oynayacağı maçın biletleri satışa çıkıyor.

27 Ocak Pazartesi akşamı oynanması gerekiyorken, 24 Ocak gecesi meydana gelen ve Malatya'yı da etkileyen 6,8'lik Elazığ-Sivrice depremi üzerine TFF tarafından ertelenen B.Yeni Malatyaspor- Trabzonspor maçının 11 Mart Çarşamba akşamı oynanması kararlaştırılmıştı.

Kulüpten yapılan açıklamada, maç biletlerinin, 9 Mart Pazartesi günü saat 11.00'den itibaren merkez ve AVM'deki Passolig gişelerinden alınabileceği, maç günü de stad gişesinden bilet satılacağı belirtildi.

Kulüpten yapılan açıklamada, 27 Ocak günü için bilet alan taraftarların biletlerinin iptal olduğu, bilet ücretinin de passolig kartlarına iade edileceği kaybedildi.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Ali (4 yıl önce)
    Bilet fiyatları şaka gibi Haydi Malatyali lar stada .. Bu maç çok ama çok önemli. .Bırakın Gevreği Oyunculara hocaya sahip çıkın İnşallah Malatya mız yenilmeyecektir
    0
    0
    Yanıtla
  • Gündüzbeyli (4 yıl önce)
    Cherme transferinde araya girdiği söylenen hatırlı kişiler inşallah Trabzon maçı için araya girerde 3 puan alırız. Eğer bu maçta 3 puan alamazsak hatırlı kişilerin isimleri açıklanmalı. Bir Malatyalı olarak hatırlı kişilerin kimler olduğunu bilmek hakkımız. 8 haftadır bize çektirilen bu eziyete kim için katlandığımızı bilelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fırat (4 yıl önce)
    Ne olursa olsun Trabzon'un transferde bize yaptığı ayıbın cevabını vermeliyiz. Trabzonu yenip şampiyonluk yarışından etmeliyiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fenerbahçeli Malatyalılar (4 yıl önce)
    Bizler Malatyaya gelecek hamsileri kudurtmak için tribünlerde olacağız! Malatyaspor camiası da Guilherme olayını unutmasın, gerekeni yapsın! trabzonspor Malatya'dan çıkamasın!
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 FFM (4 yıl önce)
    Bu maçi alirsak ligde kaliriz O da hem başkan hem yönetim için iyi olur bizim icinde süper olur Inşaah alirizl
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaya (4 yıl önce)
    Haydi stada beyler
    0
    0
    Yanıtla