SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS- Trabzon Maçının Hakemi

0
Güncellendi - 2020-03-09 01:32:44
BYMS- Trabzon Maçının Hakemi
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor ile Trabzonspor arasında oynanacak erteleme maçını Ali Palabıyık yönetecek.

Süper Lig'in 19. haftasında 27 Ocak Pazartesi günü oynanması planlanan ancak Elazığ'da yaşanan deprem nedeniyle ertelenen Yeni Malatyaspor-Trabzonspor mücadelesi 11 Mart Çarşamba günü saat 20.00'de Yeni Malatya Stadyumu'nda oynanacak.

Bu karşılaşmada FIFA kokartlı hakem Ali Palabıyık düdük çalacak. Palabıyık'ın yardımcılıklarını Serkan Olguncan ve Mustafa Sönmez yapacak. Mustafa İlker Coşkun'un dördüncü hakem olarak görev alacağı mücadelenin VAR koltuğunda Mustafa Öğretmenoğlu, AVAR'da da Emre Malok oturacak.

İstanbul, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Kemal (4 yıl önce)
    Bakın şu an ( saat:23.11) Trabzonspor başkanı Ahmet ağaoğlu TRT spor da resmen Tff ve hakemlere fırça atıyor.Adam hemde devletin televizyonundan , hakemleri resmen haşlıyor.Halis özkahyaya söylemediğini bırakmadı.İyi de ediyor.Ey Malatyaspor başkanı Adil gevrek sende konuşma,sus ortada takım diye birşey bırakmamışsın birden ortaya çıkıp 3 ,5 taraftarla dalaşıyorsun..Bakıyorum da .Biri ne ile uğraşıyor öteki ne ile uğraşıyor .
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan44 (4 yıl önce)
    Malatyasporda yönetici mi var çıkıp iki laf etsinler.Yok efendim gölge başkan yok efendim adil başkan kim olursanız olun malatyadan malatyaspordan büyük değilsiniz beceriksizsiniz.Trabzon maçını kaybederseniz bu millet sizi malatyada barındırmaz.Sabrımız taştı.Ben şahsen malatyasporun başkanı yokmuş olarak tanıyorum adilden başkan maşkan olmaz 1000 km uzaktan hissediyorum tadında bırak adil efendi takıma zarar verme adil efendi malatyaspor ligde kalsın sen istifa et malatyaspor ligde kalır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (4 yıl önce)
    Malesef Trabzonspor ‘un dokunulmazlığı var. TRT zaten Trabzon ‘un emrinde. Neredeyse Trabzonspor ‘un hafta içi yaptıkları antrenmanı bile canlı verecekler. Herkes tek vücut olmuş Trabzona çalışıyor. Kınama yayınlasanız ne çıkar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tamer mor (4 yıl önce)
    Sayın Erol . Bizde bugibi düşünceleri yönetecek yönetici varmı.
    0
    0
    Yanıtla
  • erol (4 yıl önce)
    Gaziantep-Trabzon maçından sonra Trabzonspor başkan yardımcısı maçın hakemine ağıza alınmayacak suçlamalarda bulundu. Bu yönetici Trabzonspor maçlarını yönetecek hakemlere doğrudan algı operasyonu yaptı. Malatyaspor yöneticilerden biri çıkıp bu açıklamanın Malatyaspor-Trabzon maçının hakemlerini olumsuz etkileyeceğini açıklamadı. Biz maçın sadece sahada kazanıldığını düşünüyoruz. Adamlar bu tür algı operasyonları ile illerindeki siyasilerin baskıları ile hakemlere Mhk na dolaylı baskılar kuruyorlar. Çarşamba günü oynanacak Malatyaspor-Trabzon maçını yönetecek hakemler baskı altında kalacaklardır. Bizim yöneticiler en azında bir basın açıklaması ile Trabzon un açıklamasını kınamalıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor yönetiminin de çok umurundaydı.
    0
    0
    Yanıtla