SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS Transferde En Çok Para Kazanan 3. Kulüp

0
Güncellendi - 2020-02-06 20:02:42
BYMS Transferde En Çok Para Kazanan 3. Kulüp
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor Kulübü, resmi sosyal sitesinde ‘Transferde en çok kar eden üçüncü kulübüz’ paylaşımını yaptı.

Futbol Arena isimli haber sitesi her yıl olduğu gibi bu yılda Süper Lig’de son 5 yılın transferde kar ve zarar eden kulüplerini açıkladı. Buna göre, Süper Lig’de BtcTurk Yeni Malatyaspor’un 7 milyon Euro ile en çok kar eden üçüncü kulüp olduğu açıklandı. 

Futbol Arena’nın yaptığı haberle ilgili BtcTurk Yeni Malatyaspor Kulübü’nün paylaşımı şöyle:

“Transferde en çok kar eden 3’üncü kulübüz. Futbol Arena isimli haber sitesi her yıl olduğu gibi bu yılda Süper Lig’de son 5 yılın transferde kar ve zarar eden kulüplerini açıkladı. Süper Lig'in son 5 sezonunun transferde en çok kar eden kulüpleri sıralamasında BtcTurk Yeni Malatyasporumuz 3’üncü oldu.”

Futbol Arena’nın habeine göre en çok kar eden 3 kulüp:

Beşiktaş (+27.8 milyon euro)

Kasımpaşa (+23 milyon euro)

Yeni Malatyaspor (+7 milyon euro).

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Hakki (4 yıl önce)
    Jahovic len Guilherme nin yeri dolmadi ve takimda yeni rotasyon problemi de olcak onlarsiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdali (4 yıl önce)
    O kazandım sandığın parayi on maçta alacağın galibiyet parasiyla kazanirdin lütfen bu kulübün ne kadar borcu var futbolcular paralarını zamanında aliyorlarmi aciklansa iyi olur futbolcu parasını zamanında almaya bakar parasını alirsada oynar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Neco (4 yıl önce)
    Kar etmisse kimi almış futbolcular paralarini alamiyor diyr bu kulüpten kaçtı ornek guilherme ve jahoviç bu oyuncular paralarini zamaninda alamadiklarindan resmen kaçtılar takimdaki huzursuzluğun nedeni de bu hersey ortada asil gevrek paralari naptii hesap soran yokkk
    0
    0
    Yanıtla
  • Johovic antalyaya Tamer tuna için gitti Antalya en çok borcu olan takımlar arasında neco bey
    0
    0
    Yanıtla
  • Vaizin Oğlu (4 yıl önce)Neco isimli kullanıcı yorumuna
    Önüne gelen yorum yazdığını sanıyor ve maalesef Malatya Haberde bunlara kıymet verip yayına alıyor! Yazıktır günahtır en önemlisi de ayıptır! Yahu siz neyin peşindesiniz amacınız nedir derdiniz nedir rahatlıkmı sıkıyor..?
    0
    0
    Yanıtla
  • Kulüp kar ediyor bazı insanlar hala eleştiriyor. Malatya ya H.Tanrıverdi ve ekibi gibi efsane Malatyaspor u batıran insanlar layık. Allah sonumuzu hayır etsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Neco Malatya maç kaybetse de eleştirsem havasında resmen ayıp be
    0
    0
    Yanıtla