SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS Yönetimi Video Konferansla Toplandı

0
Güncellendi - 2020-04-09 17:46:28
BYMS Yönetimi Video Konferansla Toplandı
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyaspor’da yönetim kurulu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadelede kapsamında yönetim kurulu toplantısını video konferans ile gerçekleştirdi.

BtcTurk Yeni Malatyaspor Kulübü yönetim kurulu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında bugünkü toplantısını kulüp başkanı Adil Gevrek başkanlığında video konferans yöntemiyle gerçekleştirdi. 

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını en çok spor camialarını etkiledi. Ligler süresiz olarak askıya alınırken, kulüpler ise yaşadıkları ekonomik sıkıntıyı bertaraf etmek için harekete geçti. Koronavirüs salgını nedeniyle yetkililer, tüm vatandaşlara 'Evde kal' çağrısı yaparken, sosyal mesafe gibi birçok konuda da uyarılarda bulunuluyor. 

Yeni Malatyaspor yönetimi de bu kapsamında yönetim kurulu toplantısını video konferans yöntemiyle gerçekleştirerek, hem uyarılara uydu hem de tedbiri elden bırakmadı. 

Toplantıda, ligin durumu ve ekonomik konuların ele alındığı öğrenildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Mülayim (4 yıl önce)
    Vizyona gel be heeeeyt :D
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (4 yıl önce)
    Adamlarin ucunde de takimin esofmanlari var ustlerine giydiklerini bile bj klupden alanlar para verip butcemi yapacaklar bi gidin isinize.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Ciddiyet zaten Malatyaspor un oynadığı oyundan da belliydi
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (4 yıl önce)
    Fotoğraf,Toplantının ne kadar ciddi yapıldığını,klübün ne kadar profesyonel bir şekilde yönetildiğinin kanıtıdır.Siz hiç cemal kardeşimizin belirttiği gibi toplantı saatinde insanların farklı farklı ortamlardan toplantıya iştirak ettiğini gördünüzmü?Hele de salgın hastalığın olduğu hemen hemen herkesin çalışmadığı bir dönemde.Maksat toplantı yapıyor desinler.Diğer zamanlarda toplantılar yaptınızda Neyi çözdünüz.?
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (4 yıl önce)
    1- Yönetim şeffaf olacak. Hesaplar açık ve net olacak. 2- Başarısız olan başkan ve yönetim görevi bırakacak. Koltuğa yapışmayacak. 3- Spora siyaset girmeyecek. 4- Malatyaspor diye efsane bir takım vardı, nerede şimdi? Koltuk ihtirasları ve kötü yönetim yüzünden o güzide klübü tarihin çöplüğüne attılar. 5- Bu takımda da aynı şeyler tekrarlanıyor, korkarım sonu Malatyaspor gibi olacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • cemal (4 yıl önce)
    Birisi arabada giderken toplantıda, Birisi yan yatarken toplantıda, Biri arkadan batak atıyor heralde :) Bayağı verimli geçmiş bir toplantıya benziyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacı Hakyemez (4 yıl önce)cemal isimli kullanıcı yorumuna
    Helal valla. Tespit şahane ?
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (4 yıl önce)
    göstermelik yönetim bu toplantılar boş, biri çıkıpta yanlış yaptın başkan diyebiliyor mu veya yanlışlar yapılırken neden hiç müdahale edipte yanlışlardan döndürnediler
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 MALATYA (4 yıl önce)
    Adil Gevrek niye transfer ücretlerini açıklamıyor? Niye ekonomi şeffaf biçimde taraftarla paylaşılmıyor? Taraftarların akıllarına yolsuzluk konusunun gelmesi anormal mi?
    0
    0
    Yanıtla