SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS'de Bir Futbolcu Daha Sözleşmesini Feshetti

0
Güncellendi - 2020-06-17 21:12:57
BYMS'de Bir Futbolcu Daha Sözleşmesini Feshetti
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor’da kaleci Ufuk Ceylan ve orta saha oyuncusu Ghaylen Chaaleli’nin ardından sağ bek oyuncusu Özer Özdemir de sözleşmesini feshetti.

Süper Lig’de sıkıntılı bir sezon geçiren BtcTurk Yeni Malatyaspor’da ayrılıklarda devam ediyor. Sarı siyahlı takımda, daha önce kaleci Ufuk Ceylan ve orta saha oyuncusu Ghaylen Chaaleli, alacaklarından dolayı sözleşmelerini feshederek, takımla yollarını ayırmıştı. 

Ligin 27.haftasında sahasında İstanbul temsilcisi Kasımpaşa’ya sahasında 2-1 mağlup olan ve tehlike hattına gerileyen BtcTurk Yeni Malatyaspor’da bir şok daha yaşandı. Sarı siyahlı takımda, Ufuk Ceylan ve Ghaylen Chaaleli’nin ardından sağ bek oyuncusu Özer Özdemir’in sözleşmesini tek taraflı feshederek takımdan ayrıldığı öğrenildi. 

BtcTurk Yeni Malatyaspor ile 30 Haziran 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan 22 yaşındaki kanat oyuncusunun alacaklarından dolayı sözleşmesini tek taraflı feshettiği ileri sürüldü. 

Sarı siyahlı formayla 8 karşılaşmaya çıkan Özer Özdemir, 543 dakika sahada kaldı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Özer sezon başındaki başakşehir ve gs maçlarında süper oynadı.chabek in zerre kadar faydasını gördüysen söyle.
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuzhan Göksu (4 yıl önce)
    Başkan çok büyük yemin etmiş. BU TAKIMI KÜME DÜŞÜRMEDEN BIRAKMAYACAM DİYE. Sayın vekillerimiz nerede her olayda ortaya çıkan öznur hanım nerede
    0
    0
    Yanıtla
  • Ziya (4 yıl önce)
    Burada halen milleti saf görüp ,sorunu futbolculara yıkmaya çalışan kendilerini çok akıllı zanneden zavallılar var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (4 yıl önce)
    Yolu açık olsun bu BAŞKAN a çok bile dayandılar
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (4 yıl önce)
    Futbolcu para için oynar.Ha futbolcu malatyalıdır o zaman bu futbolcudan bunu bekliyebilirsin.Bunun dışındaki hiçbir oyuncu karakter için bilmem namus için falan filan için oynamaz.Böyle anlamsız bir yorum olamaz.Senin başkanın bile para için ne hale getirdi takımı,elin futbolcusuna laf söylüyeceğine,yazmadan önce biraz düşünmeni isterdim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ümit (4 yıl önce)
    Bu adam 2.ligde bile oynayamaz düşen takımın kadrosuna bile girememişsin. Bi de fesh ediyor. Eve gidip oturacağına topunu oyna , bu futbolcularda gram zeka yok yav ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Eyüp (4 yıl önce)
    Sıkıntı büyük sıkı tutunun Malatyalılar beceriksiz bir yönetim yüzünden düşüyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • yms'li (4 yıl önce)
    ne zamanki o beyaz gercek fransiz oyuncu geldi malatyasporun sansi tersine dondu ..benim 60 senelik tecrubem var onlarin eli kimse degse kurutuyor yonetimin yerinde olsam kapi disari ederim baki gor malatyasporu belki jahovic ve guillerme onun yuzunden gitmislerdir.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyasporlu (4 yıl önce)
    Bu oyuncu ts maçında oyuna girmesi için teknik ekip tarafından hazırlatılırken ben sakatım deyip görevden kaçınca gönderilmeliydi. maç kazanın paranızı alın bu kadar basit
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali YILMAZ (4 yıl önce)
    Profesyonel futbolcu para için oynar, parasını alamadığı için sözleşmesini tek taraflı fesih ediyorsa diyecek bişey yoktur. Asıl parasını alamadığı için maç içinde takımını ve camiayı satan varsa namussuzdur.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Sezon başında çok iyi performans gösterdi.chabekin yüzünden harcadık gitti.takıma uzun yıllar faydalı olabilecek kaliteli bir oyuncumuzdu.yazık oldu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Evet süper acaip kaliteli bir futbolcuydu.Yakında Avrupanın en iyi klüplerinde seyrediyor olacağız.Yahu şaka gibisiniz.Yorum yazmak için yorum yapıyorsunuz.Cheabek,Diğer oyuncular gibi 12 haftadır Malatyasporu bırakmış gibi oynuyor ancak Türkiyenin en iyi sağ oyuncularından biri ,Özerin cheabekeyi kesecek ne gücü var ne kuvveti var nede tekniği?Özer hangi maçda iyi oynadı?Bize bu oyuncuda gelecek gördüğün bir maçını örnek gösterge,hatırlıyalım.Boş ve kuru yorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Basaksehir, Besiktas, ve hele Gaziantep maçinda çok superdi, bunu görmemen imkansiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih Yavuz (4 yıl önce)
    yakinda yabancilarin hepsi valizlerini toplamaya baslasin. belediye adil gevrek e istifa etmezsen sana destek vermem demis. adil de 15 milyon tl parayi nereden bulacak da transfer taksidini verecek. kisacasi yakinda yabancilarin cogu cikar gider yedekteki oyuncular kalirsa iste onlar bisiler yapmaya calisir. yakinda gidecek yabancilari izleyin
    0
    0
    Yanıtla
  • New malatya (4 yıl önce)
    karakteri zayıf insanlar takımı yarı yolda bırakır ligde kalsanız zaten paranızı alacaksınız 7 hafta sabretseniz ölürmüsünüz oynayın ligde bırakın şu takımı sonra isteyen gitsin bu şehire borcunuz var Avrupa'da oynayan takımı ne hale getirdiniz
    0
    0
    Yanıtla