SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS'de Kötü Gidişat Endişe Veriyor

0
Güncellendi - 2020-02-10 02:04:18
BYMS'de Kötü Gidişat Endişe Veriyor
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’de üçüncü sezonunu yaşayan BtcTurk Yeni Malatyaspor’da üst üste alınan mağlubiyetler moralleri bozarken, takımın istikrarsız görüntüsü herkesi endişelendiriyor.

2019-2020 sezonunun ikinci yarısı BtcTurk Yeni Malatyaspor adına hiçte iyi başlamadı. Sarı kırmızılılarda teknik direktör Sergen Yalçın ile yollar ayrılırken, takımın gol yüküne en fazla katkıyı yapan oyuncuları Adis Jahovic ve Guilherme de sürpriz bir şekilde gitti. 

Üst üste yaşanan ayrılıklar sonrası takımın başına teknik direktör Kemal Özdeş’i getiren yönetim, bu arada da Remi Walter, Karim Hafes Ramadan Seifeldin, Vidar Örn Kjartansson ve Youssuf Ndayishimiye’yi kadrosuna dahil etti.

Teknik direktör Sergen Yalçın’ın ardından Adis Jahovic ve Guilherme’nin ayrılmaları takımın kimyasını bir anlamda bozmuş oldu. Yeni teknik direktör ve transferleriyle uyum sürecini yakalamaya çalışan sarı kırmızılılar, bu arada da istenilen sonuçları bir türlü alamadı.

11 MAÇ 1 GALİBİYET

BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligde oynadığı son 11 karşılaşmada sadece 1 kez galip gelebildi. Sarı kırmızılılar, Süper Lig’deki son 11 maçında 8 puan toplayabildi. 

Süper Lig’de üçüncü sezonunu geçiren BtcTurk Yeni Malatyaspor, son 11 lig maçında 1 galibiyet, 5 beraberlik, 5’te mağlubiyet yaşadı.

Ligin dokuzuncu haftasında sahasında Kayserispor’u 4-0’lık skorla mağlup eden BtcTurk Yeni Malatyaspor, sonraki bölümde ligde oynadığı 11 karşılaşmada istikrarsız bir görüntü ortaya koydu. 

Ligin 15.haftasında deplasmanda Beşiktaş’ı 2-0 mağlup eden sarı kırmızılı takım, o günden bugüne ligde galibiyet yüzü göremedi.

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un Süper Lig’de oynadığı son 11 karşılaşmada aldığı sonuçlar şöyle:

10.hafta deplasman Kasımpaşa-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 2-2

11.hafta deplasman Göztepe-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 1-1

12.hafta iç saha BtcTurk Yeni Malatyaspor-Fenerbahçe: 0-0

13.hafta deplasman Gençlerbirliği-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 3-3

14.hafta iç saha BtcTurk Yeni Malatyaspor-Demir Grup Sivasspor: 1-3

15.hafta deplasman Beşiktaş-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 0-2

16.hafta iç saha BtcTurk Yeni Malatyaspor-Çaykur Rizespor: 0-2

17.hafta deplasman Gaziantep Futbol Kulübü-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 1-1

18.hafta deplasman Medipol Başakşehir-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 4-1

19.hafta BtcTurk Yeni Malatyaspor-Trabzonspor karşılaşması deprem nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

20.hafta deplasman Aytemiz Alanyaspor-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 2-1

21.hafta iç saha BtcTurk Yeni Malatyaspor-MKE Ankaragücü: 0-1.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: B.Yeni Malatyaspor'un Ankaragücü maçına çıkan kadrosu

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

23 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    puan cetvelinde başaşağı gidiyoruz.ligin ikinci yarısı başlamış.takım ligin en kötü futbolunu oynuyor.iki maçta kaleyi bulan bir tane şutumuz bile yok.Sakın eleştirmeyin demekde ne demek.eski malatyasporun yerine gidene kadar sırtını sıvazlayalım.böyle taraftarlıkda olmaz olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • abuzer çırmık (4 yıl önce)
    benimde bonservisim yok en az dia kadar kenarda ptururum milyon euroda istemem karın tokluğuna
    0
    0
    Yanıtla
  • HAS (4 yıl önce)
    Başta sergen Malatya'ya uygun biri olmadığını söyledik ne alaka dediler adam gibi adam dediler. adamın yaşam tarzı yaşam biçimi ve kişiliği Malatya ya uygun olmadığını anlaşıldı. aslında ben daha erken gideceğini düşünüyordum son dönemlerde beni artık gönderin havası içindeydi ben takıp edemedim nasıl anlaşıp gönderildiğini bilemiyorum yani tazminat ödendi mi ödenmedi mi bilgiye sahip değilim. Bir kere madem sergen gönderilecekti ilk yarı biter bitmez gönderilmesi gerek ki yeni teknik yönetim hem satılacak hemde alınacak futbolcuların Hakkında bilgi ve söz sahibi olsun ilk yarıda satılan ve alınan futbolcuları teknik ekip yapmadı yönetim yaptı buda çelişkili bir durum. Yeni teknik yönetim bize teslim etiğiniz takım bu der işin içinde sıyırıp çıkar.Teknik yönetim ve yönetim kurulu bundan sonra oynanacak maçların rakipleri ve puanlar hesabın iyi yapması gerek. Bu hafta puan alamasak düşme hattındaki takımlarla aramızdaki puan farkı 4 düşer halimiz duman olur. Bu yönüyle yönetim karar almadan zayıf kalmasın. hem eleştireceğiz hemde destekleyeceğiz gocunanlar varsa gocunsunlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih Yavuz (4 yıl önce)
    sergen yalcin iki hafta da iki galibiyet. bize sergen gibi geldiginde takima etkisi olacak hoca lazim. kemal ozdes halen sistem oturtacam oyunumu ogrenecek oyuncular vs derdinde. kume de kalirsak seneye ugularsin artik.
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (4 yıl önce)
    10.ncu haftadan sonra takım futbol filan oynamıyor. Sebebi hikmeti nedir bilemiyorum ama futbolculardaki isteksizlik göze çarpıyor, şayet paradan dolayı futbolcular oynamıyorsa şu ortamda herşeyden feragat stada maça gelen biz taraftarlarıda kimse enayi yerine koymasın. GS maçından getirecekleri 1 puan bize lazım değil. İçeride kendi rakiplerini yenmeyeceksen, bundan böyle bende kıraathanede oyun oynarken izlerim maçları.
    0
    0
    Yanıtla
  • Siz Malatyaspor taraftarı değilsiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • HÜSEYİN ATICI (4 yıl önce)
    Şimdi önce başkandan başlayayım..burda yorum yapan bazı taraftarlarimiz başkan takimi burdan aldı buraya getirdi..kimse almazdı.. takım borçsuz.. v.s..tamam arkadaşlar başkanı bizde alkışladık.. savunduk..ama yanlışa da yanlış demeliyiz.. takım kötü oynuyor.takimda ihtiyaç duyulan yerlere gerekli hazır oyuncular alınmadığı gibi hazır oyuncular satıldı.. tabikide satılacak ama malatyaspora para kazandıracak.. sayın baskanin yaptığı sozlesmeler gibi olmayacak eli kolunu sallayıp gidemeyecek.benim gördüğüm futbolcular isteksiz bunun ilk nedeni paradır.bence futbolcular para alamıyor.sayin başkan şeffaf olunuz herşeyi kamuoyuna açıklayınız.. doğru yapmışsanız tekrar alkışlayalım.. arkanızda duralım.. ama aciklamadiginiza göre mutlaka bir yanlış var...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaplan (4 yıl önce)
    Bu yönetim evet doğru işler yapmıştır.Yaptıkları en doğru işler 2.ligde takımın başına İrfan Buz,Süper Ligde de Erol Bulut'u getirmeleridir.Bu adamlar bu işi gayet iyi götürdü ama yönetimin bir türlü transferde paraya kıyamama sorunu yüzünden yollar ayrıldı.Her başarılı antrenör takımı belli bir seviyeye getirdikten sonra daha büyük hedeflere oynamak için transfer ister.İşte bunu yapamadığın zaman da iyi adamlar ayrılır ve tepe üstü çakılırsın...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (4 yıl önce)
    Ertuğrul sağlam ,Erol bulut ,Sergen Yalçın hepsi yönetimle anlaşamadığı için gittiler birde yönetimi degişelim olmaz mı?
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet eroğlu (4 yıl önce)
    başkana ve yönetime sallayanlar beğenmiyorlarsa amatörde malatyasporun maçına gitsinler. tabi Malatya eğer amatördende düşmediyse. bu başkan takımı 2. ligden almış uefa kupasına taşımış biraz insaf. istediğiniz gibi olsa da başkan bıraksa muhtemelen bir haramzade gelir takımı amatöre gönderir siz de yeşiltepe de maç izlersiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih yavuz (4 yıl önce)
    Aykut kocaman istifa etmis. Kemal ozdes ten bisi olmaz. Unutun onu. 3 hafta da 3 maglubiyet arindan yallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • abdulvahap gülezgin (4 yıl önce)
    harflere harcanan enerjiler kadar takım desteklense bir şeyler olacak tabi. ancak varsa yoksa şu gitsin bu kalsın bu iyi bu kötü. ilimiz genelinde spor özellikle de futbolun hali ortada amatör branşlarda dahi son yıllarda kaç birincilik kaç şampiyonluk var bir de bu çerçeveden olaya bakılsa ya!
    0
    0
    Yanıtla
  • Neco (4 yıl önce)
    Amator bir hoca geldi adam takimi taniyamadi 20 gunde ankaragucu kadrosu isler acısı kötü kemal özdeş hoca falan değil adil gevrek inkansizi basarip bu takımi düşürme derdinde
    0
    0
    Yanıtla
  • fth (4 yıl önce)
    Bence futbolcular ödemelerini zamanında almıyor.Onun için de oynamıyorlar.Başkan çıksın açıklama yapsın" futbolcuların alacakları kalmadı" diye.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmetbb (4 yıl önce)
    Bu takım Kayseri'ye de, Antalya'ya da, Konya'ya da, Kasımpaşa'ya da yenilecek. Adil Gevrek Guilherme'yi, Jahovic'i, Ertaç'ı, Adem'i toplam 40 bin Euro'ya gönderdi. Adil Gevrek efsane Malatyaspor'u yokeden yönetimden daha kötü bir yönetim olduğunu ispatladı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gerçekçi (4 yıl önce)Mehmetbb isimli kullanıcı yorumuna
    Ikide bir Adil gevrege sallayip durmayin. Adam biraksin takim sahipsiz kalir. Iyisiyle kotusuyle kac yildir istikrarli bir sekilde yonetiyor. Bu isler uzun vadeli isler. Sabirli olmak gerekiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vahap (4 yıl önce)
    Sen akıllı başkansın. Sana bütün Malatya istifa et diye tezahürat etmişken çek git, yarın çok geç olabilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (4 yıl önce)
    MALATYASPOR,İyi yönetilmiyor,takım içide olan bitenden yönetimin haberi yok,menecer dediğin adam ın kötü gidişatla ilgili bir açıklaması yok,Ankaragücü kimki seni gelip burda yeniyor,Maçta bir tepki yok futbolcularda maça asılma,bir oyun yok Umut Bulut gibi bir oyuncu yokki defansa baskı yapıp çıkarmaya,öbürleri top benden gitsinde ne olursa olsun mantığı,böyle oyun böyle futbol olmaz, YÖNETİCİMİZ UYUYORMU.............BU NE HAL.......................
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet yüksel (4 yıl önce)
    Takımın süper lige çıkmasında katkısı olan adil gevrektir inkar etmiyoruz ve şuan rezil olmamızdaki en büyük sebepte adil gevrektir süper lige çıkarmak için başkanlığa talip olduysan tabiki çıkaracaksın ne yani süper lige çıkardın diye ölene kadar sana gebemi kalalım şimdide beceremiyorsun bırak olmuyor işte kulübü ticarethaneye çevirdin elindeki iş yapan adamları neden satıyorsun neyini garantiye aldın takımın küne düşmeme durumu mu var neyin kafasındasın istifa et elbet biri çıkar oratada kalmaz bu kulüp
    0
    0
    Yanıtla
  • Uğur türkan (4 yıl önce)
    Ya burada adil gevreğin kalemşorları nerede niye yorum yapmıyorlar..!!! Yok “adil başkan bu ligin en iyi başkanı,çok para harcayıp eski malatyaspor’un durumuna mı düşelim” gibi yorum yapan kardeşlerim ekonomik transfer demek plansız programsız günü kurtarmak adına yapılan bağlayıcılığı olmayan sözleşmelerle ( guilerherme ) topçunun elini kolunu sallayarak devre arası başka takıma gitmesinle,giden oyuncunun yerine en az o kalitede topçu almayıp yerine tamamı 2.lig ayarı topçu almakla başarılı başkan olunmaz bunu bir kenara yazın.!!! Hani borç yok diyorsunuz ya emin olun bu takım düşer yada adil gevrek kaçarsa gerçekler ortaya çıkacaktır.Çünkü karşımızda şeffaflıktan bir haber yönetim var her şeyi gizli kapaklı yaptılar bu zaman kadar işte o zaman gerçekleri görürsünüz.!!
    0
    0
    Yanıtla
  • malatya sever (4 yıl önce)
    dışardaki seyyar satıcılarla uğraşıp duruyorlar milletin ahını almaya devam etsinler
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    Ne endişesi düşüyoruz başlığınız.cok kötü
    0
    0
    Yanıtla
  • Seyfo (4 yıl önce)
    Olur mu yaaaauvv ne köyü gidişatı takım Süper. Ligin en iyi kadrosu. Yönetimi eleştirmeyelim. Çok güzel iş yapıyorlar. O kadar süper transferler yaptılar ki 3.ligde 90 dakika canla başla oynayacak adamlar aldılar. Hepsi kaliteli ülkelerden, genç ve potansiyeli olan insanlar. Amaaan ha yönetime karışmayın, haksızlık etmeyelim , süper lige çıkarmış takımı. Amaan ha bak, amaaanı bilir misiniz? Amaaan eleştirmeyin.
    0
    0
    Yanıtla