SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS'de 'Sosyal Mesafeli' Antrenman

0
Güncellendi - 2020-05-17 11:40:10
BYMS'de 'Sosyal Mesafeli' Antrenman
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligde kalan 8 maçın oynanması için hazırlıklarını sosyal mesafe kurallarına uyarak sürdürdü.

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu’nun kovid-19 salgını nedeniyle ara verilen Süper Ligin ‘şimdilik’ 12 Haziran’da başlayacağını açıklamasının ardından sarı siyahlı takım, Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri’nde toplandı.

Malatya temsilcisinde ilk olarak teknik heyet, futbolcu ve kulüp personelleri koronavirüs testine tabi tutuldu. Yapılan testler sonucunda pozitif bir vakaya rastlanmamasının ardından sarı siyahlı takım sahaya indi. 

Kondisyon ve koşu çalışmalarıyla hazırlıklarına start veren BtcTurk Yeni Malatyaspor’da teknik heyet, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Sağlık Kurulu’nun hazırlamış olduğu ‘Futbola Dönüş Öneri Protokolü’ kapsamında antrenmanları yaptırıyor. 

Turgut Özal Tabiat Parkını da çalışmalar kapsamında kullanan sarı siyahlı takım, sabah ve akşam olmak üzere günde çift antrenmanla sosyal mesafe kuralları dikkate alınarak kuvvet, dayanıklılık ve koşu çalışmalarıyla hazırlıklarını sürdürdü.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Oğuz ÖZCAN (4 yıl önce)
    Nihat Özdemir ve saz ekibi ligin kalan kısmını birlikte oynasınlar. Bu şartlarda ligi bir şekilde oynamadan tescil edilmeli. Önce insan sağlığı, gerisi boş laf.?
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz hoca (4 yıl önce)
    Allahına kurban,Kaplanlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet can (4 yıl önce)
    fofana Senin Allah ına kurban gardaşım Oruç belli helal olsun adamsın Fofana
    0
    0
    Yanıtla
  • Oruç degilse adam değilmi ayrıca sporcu 'nun oruç tutmasi ne kadar doğru YOK oruç tutmaz ise gavur zihniyetini silin artik
    0
    0
    Yanıtla
  • Mülayim (4 yıl önce)akem isimli kullanıcı yorumuna
    Bu ülkede "gerekirse futbolu bırakırım ama orucu bırakmam. Ahiretin önemlidir." diyen ahlaklı futbolcu vardı. Kendisi bu ülkede gol kralı bile oldu. Bence tutabiliyosa tutabilir. Karışmaya haddimiz yok
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet can (4 yıl önce)
    kaleci ufuk ceylan sözleşmesini tek taraflı fesh etti Adil GEVREK Trolleri nerde borç 70 trilyon un üzerinde. her geçen gün borç artıyor tunuslu chelalei kulübü FİFA ya şikayet etmiş ağır ceza kapı da Hesap soracak olan bir Vekil Bir Savcı bir Vali yokmu eğer yoksa yazıklar olsunnnn
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 MALATYA (4 yıl önce)
    BJk'de Erzurum'da bir sürü covid-19 tespit edildi. Niye hala iptal edilmiyor? Nasıl oynanacak bu lig?
    0
    0
    Yanıtla
  • İnşallah iptal edilir. Bu puan durumuyla tescil edilir. Yoksa bu ligi bu başkan, yönetim ve takımla 18. bitirriz.
    0
    0
    Yanıtla