SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS'den 'Karton Taraftar' Uygulaması

0
Güncellendi - 2020-06-11 20:41:13
BYMS'den 'Karton Taraftar' Uygulaması
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un Yeni Malatya Stadyumu’nda oynayacağı maçlar için ‘ücretsiz karton taraftar’ uygulamasını başlattı.

BtcTurk Yeni Malatyaspor Kulübü’nün ‘Vazgeçmek yok Malatya’ sloganıyla başlatılan kampanya kapsamında Süper Lig’de sahasında seyircisiz oynayacağı müsabakalarda tribünlerde taraftarların kartondan maketi yer alacak. 

Sarı siyahlı kulüp, özellikle iç sahada Kasımpaşa ve Göztepe ile oynayacağı kritik karşılaşmalarda taraftar desteğini ‘karton taraftar’ ile sağlayacak. Kulüp, bu anlamda ücretsiz karton taraftar’ uygulamasını başlatarak, örnek bir çalışmaya imza attı. 

Konuyla ilgili kulüpten yapılan açıklama şöyle:

“Sevdasına sahip çıkıp, takımına destek olmak isteyen taraftarlarımız ile Türkiye’de ilk defa “Ücretsiz karton taraftar’ uygulamasını başlatıyoruz.

Ligin kalan maçlarında tribünde sende yerini al, mücadelemize destek ol. Formalı veya atkılı fotoğrafını linkte (https://vazgecmekyokmalatya.com) bulunan adrese bilgilerini girerek yolla “ücretsiz” olarak tribünde kaplanlarımıza destek ol.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Emrah (4 yıl önce)
    Ellerinde birde çekirdekleri olmalı mutlaka. Malatyaspor taraftarının en büyük özelliğini atlamışlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (4 yıl önce)
    Güzel kampanya ama minik bir ücret alırdım ben olsam . Fotoğrafı çektik gönderdik ama kartona basılınca onlar da bize fotoğrafı gönderecek değil mi ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Çakırrr (4 yıl önce)
    Değişen bişey olmamış.Taraftarlı maçlarında kartondan farkı yoktu.Lafım meclisten dışarı
    0
    0
    Yanıtla
  • Rıfat (4 yıl önce)
    Sezon sonu hediye olarak taraftara verilsin bari
    0
    0
    Yanıtla