SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS'nin Antalya Kampı Pazar Günü Başlıyor

0
Güncellendi - 2020-01-05 19:32:39
BYMS'nin Antalya Kampı Pazar Günü Başlıyor
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyaspor, devre arası kamp çalışmalarına başlayacak. İlk yarıyı 24 puanla sekizinci sırada tamamlayan sarı kırmızılılar, 5 Ocak’ta başlayacağı kamp çalışmaları kapsamında bir hazırlık karşılaşması oynayacak. 

Süper Lig’de üçüncü sezonunu yaşayan BtcTurk Yeni Malatyaspor, 2019-2020 sezonunun ilk yarısını 24 puanla sekizinci sırada tamamladı. 

Yeni Malatyaspor, sezonun ilk yarısında 17 haftalık bölümde 6 galibiyet, 6 beraberlik, 5 mağlubiyet yaşadı. Sarı kırmızılı takım, 17 hafta sonunda topladığı 24 puan ve gol averajıyla sekizinci sırada yer aldı. 

BtcTurk Yeni Malatyaspor, 2019-2020 sezonunu ilk yarısında rakip ağlara 32 gol bırakırken, ligin en golcü takımları arasında yer aldı. Malatya temsilcisi, kalesinde ise 22 gol görürken, artı 10 averajla ilk yarıyı tamamlamış oldu. 

Sarı kırmızılılar, 17 haftalık bölümde topladığı 24 puanın 11’ini iç sahasında kazandı. Malatya ekibi, sahasında oynadığı 8 karşılaşmada 3 galibiyet, 2 beraberlik, 3 de mağlubiyet yaşadı. Sarı kırmızılı takım, 8 iç saha maçında 16 gol kaydedip, 10 gol yedi. 

BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligin ilk yarısında deplasman maçlarında daha iyi sonuçlar aldı. Deplasmanda oynadığı 9 karşılaşmada 3 galibiyet, 4 beraberlik, 2’de mağlubiyet yaşayan sarı kırmızılılar, bu karşılaşmalarda 13 puan toplayarak, dış saha maçlarında en çok puan toplayan takımlar arasında yer aldı. Malatya ekibi, ilk yarıda deplasmanda oynadığı 9 karşılaşmada rakip ağlara 16 gol bırakırken, kalesinde ise 12 gol gördü.

BtcTurk Yeni Malatyaspor, bu sezon 17 haftalık bölümde topladığı 24 puanla, 2018-2019 sezonun ilk yarısına göre geride kaldı. 

Geçtiğimiz sezon 17 haftalık bölümde 8 galibiyet, 5 beraberlik, 4 de mağlubiyet yaşayan sarı kırmızılılar, 29 puan toplamıştı. Malatya ekibi, bu sezon topladığı 24 puanla, geçen sezonun 5 puan gerisinde yer aldı. 

İlk yarıda istediği puanı yakalayamayan sarı kırmızılılar, devre arası kamp çalışmalarına 5 Ocak’ta start verecek. Antalya’da gerçekleştirilecek olan kamp çalışmaları çerçevesinde 11 Ocak’ta Arnavutluk 1. Lig takımı Kukesi ile bir hazırlık maçı yapacak olan sarı kırmızılılar, Ziraat Türkiye Kupası son 16 Tur’unda Demir Grup Sivasspor ile oynayacağı karşılaşma için Sivas’a geçecek.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • 44 FFM (4 yıl önce)
    Sayin başkan imkani olsa da milyon dolarlik oyuncu alsa iyi olurdu Nerden nereye geldik 3 büyükler bizi yenerlerse Sampiyon oluruz diyoŕlar bizde cok korkuyorlar Neden acaba kaysidami yoksa başka bir nedenimi var bizim canimiz o takimda korkuyorlar o da önca ALLAH sonra adil geverk sayesinde Unutmayalim yenildimi bende deliriyom Yiğidi öldür hakini yeme derler
    0
    0
    Yanıtla
  • Başkanı tebrik ve takdir etmek gerekiyor. Başarılı bir takımımız var. Bence elinden gelenin en iyisini yapıyor. Bütçesine göre kendini ispatlamış bir takım var. İnşallah ikinci yarı daha iyi yerde bitiririz. 3 maç seri alan işi götürüyor. Ama son haftalar gibi oynarsak iş kötü.
    0
    0
    Yanıtla
  • Neco (4 yıl önce)
    Bu kadro ile basari gelmez transferler hep çop ne umuttan ne kubilay dan bu takima hayir gelmez bir sol bek 2 orta saha bir forvet alinmali cimri adil gevrek anca gevrek gevrek konuşuyorr
    0
    0
    Yanıtla
  • Kardeş sen buralarda harcaniyorsun.Senin başkan veya hoca olman lazımdı.Neden olamadın acaba.Boş konuşmaktan zamanmi bulamadın başkan veya hoca olmaya.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vaizin Oğlu (4 yıl önce)Neco isimli kullanıcı yorumuna
    İçimizdeki İrlandalılar nasıl da belli ediyor kendilerini! Her zaman ve her yerde bizim derfimizden öleceksiniz ölecek! Bu kadar hasütlük ancak kendi köyünden ümidini kesip ekmek parasnı kazanıp karnını doyurmak için Büyük Şehrimize sığınan komşu köylülere mahsustur! Çok görmemek lazım sonuçta bize muhtaçlarsa bizde kucak açmalıyız! Ama kucağımızda oturup sakalımızı yoldurmayız...
    0
    0
    Yanıtla