SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

BYMS'nin Rakibi Kasımpaşa'da Koronavirüs Çıktı

A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor'un, koronavirüs salgını nedeniyle ara verilen ve 12 Haziran'da tekrar başlatılacağı belirtilen Süper Ligdeki ilk hafta rakibi Kasımpaşa'da yapılan testlerde, 2 futbolcuda sonucunun pozitif çıktığı bildirildi.

BYMS'nin ligin 27. haftasında 21 Mart'ta oynanması gerekiyorken salgın nedeniyle ertelenen maçındaki rakibi olan Kasımpaşa Kulübü, futbolcular, teknik ekip ve çalışanlara yapılan testlerde iki futbolcuda yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tespit edildiğini açıkladı.

Kasımpaşa Kulübünün internet sitesinde yapılan açıklamada, "Kasımpaşa Sportf Faaliyetler A.Ş. olarak tüm futbolcularımız, teknik heyetimiz ve kulüp destek ekibimiz her hafta rutin uyguladığımız Covid-19 testlerinin 13 Mayıs Çarşamba günü yapılan 2. testleri neticesinde, 2 futbolcuda pozitif bulguya rastlanmıştır. Testi pozitif sonuçlanan futbolcuların izolasyono takip ve tedavi süreçlerine ilgili protokoller doğrultusunda derhal başlanmıştır. Saygılarımızla" ifadelerine yer verildi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 2 futbolcusunun korona virüs testi pozitif çıkan Kasımpaşa için geçmiş olsun mesajı yayımladı.

TFF'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Yapılan kontrollerde Covid-19 testi pozitif çıkan Kasımpaşa Kulübü futbolcularına ve Kasımpaşa camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz" denildi.

BEŞİKTAŞ BAŞKANINDA DA..

Beşiktaş, Başkan Ahmet Nur Çebi’nin korona virüs testinin pozitif çıktığını söyledi.

Siyah-beyazlıların resmi internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Başkanımız Ahmet Nur Çebi’nin 13 Mayıs Çarşamba günü BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştirilen Covid-19 testi pozitif sonuç vermiştir. Başkanımızın en kısa sürede sağlığına kavuşması için tedavi sürecine ilgili prosedürler doğrultusunda hemen başlanmıştır. Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız" denildi.

İstanbul, AA- iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Malatyam için (4 yıl önce)
    Bence bu ligler bu şekilde tescillenip Seneye 21 takımla SÜPER LİG başlamalı. Konuşacak yorum yapacak tek kelime S A Ğ L I K Ö N C E ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (4 yıl önce)
    Tff bilerek istiyerek ve göz göre göre ateşe benzin döküyor.Tff bu saatden sonra bu sevdasından vaz geçmezse haftalardır üstteki ve alttaki takımların yetkililerince yapılan uyarıları göz ardı etmeye devam ederse bunun hesabını asla veremez.Dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama hergeçen gün covid-19 lü futbolcu sayısı artıyor.Acaba diyorum birileri tff yi zorluyormu?
    0
    0
    Yanıtla
  • Mülayim (4 yıl önce)Kemal isimli kullanıcı yorumuna
    Yayıncı kuruluş bence
    0
    0
    Yanıtla