SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

BYMS'nin Rizespor İle En Kritik Randevusu

0
Güncellendi - 2020-07-20 00:41:22
BYMS'nin Rizespor İle En Kritik Randevusu
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin 33.haftasında BtcTurk Yeni Malatyaspor, 19 Temmuz Pazar günü 21.00’da Çaykur Didi Stadı’nda Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek.

Lig’de küme düşme hattını yakından ilgilendiren müsabakada, BtcTurk Yeni Malatyaspor, Çaykur Rizespor’a konuk olacak. 3 puanın hayati öneme sahip olduğu karşılaşma saat 21.00’da başlayacak. 

B.Yeni Malatyaspor kafilesi, Cumartesi öğleden sonra Rize'ye hareket etti. Kadroda, çapraz bağ yırtığı nedeniyle sakat olan Eren'in bulunmadığı, başka sakat ya da cezalı futbolcu olmadığı öğrenildi.

4. RANDEVU..

BtcTurk Yeni Malatyaspor ile Çaykur Rizespor daha önce 3 kez karşı karşıya geldi. 3 mücadelede Süper Lig’de oynanırken, bu karşılaşmada Karadeniz temsilcisinin üstünlüğü dikkat çekiyor. 

İki takım ilk olarak geçtiğimiz sezon Süper Lig’de karşı karşıya geldi. 2018-2019 sezonunun ilk yarısında Malatya’da oynanan karşılaşmayı Yeni Malatyaspor 1-0’lık skorla kazandı. Sezonun ikinci yarısında Rize’de oynanan karşılaşma ise 3-0 Çaykur Rizespor’un üstünlüğüyle sonuçlandı. 

Bu sezonun ilk yarısında Malatya’da oynanan karşılaşmayı ise Çaykur Rizespor 2-0 kazandı. Karadeniz temsilcisine galibiyeti getiren golleri Oğulcan Çağlayan ile Aminu Umar kaydetti.

MAÇIN HAKEMİ YAŞAR KEMAL UĞURLU

Süper Ligin 33.haftasında küme düşme hattını çok yakından ilgilendiren Çaykur Rizespor-BtcTurk Yeni Malatyaspor karşılaşmasını Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. 

2019-2020 sezonunda bitime 2 hafta kalırken, 33.haftada kümede kalma mücadelesi veren Çaykur Rizespor ile BtcTurk Yeni Malatyaspor, 19 Temmuz Pazar günü 21.00’da Çaykur Didi Stadı’nda karşı karşıya gelecek.

Ligin alt sırasını yakından ilgilendiren ve sonucu merakla beklenen Çaykur Rizespor-BtcTurk Yeni Malatyaspor karşılaşmasını Ankara Bölgesi Üst Klasman Hakemi Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Uğurlu’nun yardımcılıklarını Ankara Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemleri Erdinç Sezertam ile Serkan Çimen yapacak. Mücadelede, Antalya Bölgesi Üst Klasman Hakemi Sarper Barış Saka ise dördüncü hakem olarak görev yapacak.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

26 yorum yapılmış

  • Kundubegli (3 yıl önce)
    malatyam ligde kalsin diye rizespor kazanira 100 tl berabere bitere 100 tl oynadim iddaadan insallah 1-3. malatyam yenecek niye rizeye oynadin demeyin parasinda degilim totem !!
    0
    0
    Yanıtla
  • Takımlar bahis ile ligde kalmıyor, yüreğini ortaya koyup futbol u canla basla oynayarak ligde kalıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mahmut (3 yıl önce)
    Bu takımdan hicbirsey olmaz beşiktaş burda resmen maçı bize verdi .ama oynuyan oyuncu olmadığı için yenildik.onun için geçmiş olsun ptt birinci lig hayırlı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (3 yıl önce)
    Değerli Malatyalılar aklım diyorki bu ruhsuzlari ne televizyondan seyret nede radyodan dinle bir takım bu kadar düşmek istermi başkan ortada yok hoca turistik gezi peşinde oyuncular bavullarını İstanbul'a göndermişler maç sonu ver elini İstanbul bütün bunlara rağmen duygularım beni aldı götürdü yine maçı seyredecegim Rize bizi orta sahayı geçirmez diyorum hafta boyu yazdım başkan ve hoca istifa takımı Gökhan ve umut hazırlasın belki kalırız diye ama. Olmadı bakın Denizli aynı yolu denedi trapzonu yendi Rize'de Ünal hocayı gönderdi bu oyuncuya doping etkisi yapacak kısacası hiç ümidim yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkiye sevdalısı (3 yıl önce)
    Çıkın oynayın bugün son gün 3 saat sonra hayallerde bitiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • New malatya (3 yıl önce)
    Son deplasmanda Sivas'ı yendik neden olmasın Rize'den puan almamız bizi ligde bırakacaktır. Haftaya antebi yenip kendi sahamızda ligde kalacağız inşallah yeter ki bugün yenilmeyelim. Allah oyuncularımıza güç kuvvet versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mesut (3 yıl önce)
    Berabere kalırsa biz düşeriz 2 0 olursa diğer hafta ip bizim elimize geçer 3 0 yenersek ligde kalmayı garantileriz ...gelecek hafta fenerin eline düşürmeyin ya yenin ya yenilin berabere kalmayın .....matametik uzmanı olduk sayenizde bukadar hesap çözseydik bilim insanı olurduk.....sadece dua edin işimiz ALLAHA kaldı şans yanımızda olur inşallah....bide unutmadan fornello var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (3 yıl önce)
    Yahu yazdığım yorumlar nerde göremiyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Babuğtu (3 yıl önce)
    İkili averaj için en aşşağı Rize 0-2 mltya yenmesi lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya Sevdalısı (3 yıl önce)
    Sözün durduğu, nefeslerin kesildiği noktadayız. Allah yardımcımız olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Atuka (3 yıl önce)
    YMS güzelim fikstür avantajını kullanamadı. şuanda kümede kalma değil önümüzdeki yılların planı yapılacaktı. Olmayınca, olmuyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Atuka (3 yıl önce)
    2006 yılında Gaziantep maçı ile Süper Lige veda ettik. Yine en son maçımız Gaziantep ile, bu kez kendi sahamızda super lige veda edeceğiz. Teşekkürler YMS yöneticileri, teknik heyet ve futbolcular. Bu güzide kentimize bunu yaşattığınız için sonsuz teşekkürler. Gerçekten zoru başardınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Atuka (3 yıl önce)
    Değerli Malatyalı kardeşlerim Rize bu saatten sonar maçı vermez. Çok değerli fırsatlar kaçırdık, avantajlarımızı kullanamadık. Bu durumun tek sebebi, YMS'nin herşeyi ben bilirim diyen bir başkana sahip olmasıdır. Segen Yalçın bu kadronun yetersiz olduğunu defalarca raport ett. Ama dinleyen olmadı. Yazık oldu güzelim Malatyama. Erzurum tekrar super ligde, tebrikler. Biz yine 10 yıl bekleriz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya44 (3 yıl önce)
    Rizeye giderken malatya'dan konvoy kalkması lazımdi. Şehir de ruh kalmamış. Şimdiye kadar olanları sorgulamak takıma şu saatten sonra birşey kazandırmaz. Bir şehrin herşeyi ile takımının yanında olması gerekiyor. Bunu hissettirmek gerekiyordu. Merkez bayraklarla donatilsa her gün antrenman öncesi futbolculara moral olsun diye yüzlerce kişi destek olsa.. ne bileyim şehir takımdan takım şehirden vazgeçmiş..
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Arma için forma için namus için şerf içiN MALATYA OYNA OYNA OYNAA
    0
    0
    Yanıtla
  • Ziya (3 yıl önce)
    Buraya kadar her türlü kolay maçları elinin tersiyle iten Malatyasporun hemde deplasmanda rizeyi yenebileceğine aklım ermiyor.Aklım erse ,vicdanım el vermiyor.Yani güven vermiyor,inandırıcı gelmiyor.Klübü bu hale getirenlerın mutlaka ama mutlaka bunun sebeplerini kamuoyuna açıklaması gerekir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (3 yıl önce)
    2 maçta alacağımız 1 puan ve konyasporun 2 maçta da yenilmesi bile bizi ligde tutar . 2 maçta alacağımız 4 puan bizi havada karada ligde tutar . Sadece 2 maç 4 puan !
    0
    0
    Yanıtla
  • suat (3 yıl önce)
    yönetim burada iş size düşüyor...futbolcuların alacakları ödenmişse, galibiyet pirimide yüksek tutulursa, bu takım rizeyi rahat geçer....son şansımız.....
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (3 yıl önce)
    Walter ve vidar ile başla hocam yoksa bu takımı küme düşürecek.Robinden forvet ,Donald dan futbolcu olmaz .. Her maç 2 eksikler oynuyoruz görmüyormusun hocam.. Fofanayi bu maçta kullan kustürmeyin adama maçtan önce gazı verin tek başına maç aldıracak adam .. Fornoll,chabake,mina,hadebe,kerim murat,Acuah,Walter,Gökan,fofana vidar... Bu kadron ile çık küme düs ..Umut ,Robin,Donald seni kurtarma hocam vaz geç bu sevdadan..
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (3 yıl önce)
    Bu saatten sonra söylenecek söz kalmadı. Çık maçını oyna elinden gelenin en iyisini yapmaya bak. Fenerbahçe maçındaki gibi Sivas maçındaki gibi mücadeleni göster. İnşallah hikmet hoca doğru kadro çıkarır. Rizeyle 2004 yılındaki hesap da görülmüş olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Av. Selahattin Sarıoğlu (3 yıl önce)
    MALATYASPOR D Ü Ş M E Z ! KONYA...........:33-Trabzon (dış)-Alanya-iç MALATYA.......:32-Rize (dış)-Gaziantep -iç RİZE: ..............:32-Malatya (iç)-FB- dış KAYSERİ.........:32-Trabzon (iç)-Başak.-dış ANKARA.........:29-Antalya (iç)-Denizli-dış Not: İkili averajlar Rize dışında bizde. Olasılıklar: -Malatya Rize’den puan alırsa, Rize, Kayseri, Ankara düşer. -Rize’den puan alamazsa, Konya, Kayseri, Ankara düşer. ...Düşüncem ve inancım bu. İnşallah böyle olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bende aynı düşünüyorum. Son maçta Gaziantepi yenersek Alanyada konyayı konyada yenerse olur. İnşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (3 yıl önce)
    Kulupleri gelirlerinin üzerinde harcama yaparak hatta harcamaları harvurup harman savurarak israf içerisinde yaparak borç batağına sürüklemek o kulübün kapısına kilit vurmaktir başkan ve yönetimlere kardeşim getir şu hesapları neden bu kulübü içinden çıkılmaz borç batağına surukledin diyecek bir Allah'ın kulu yokmu yani gelirin kadar harcamak çokmu zor borçlu kulüpler hep yok oldular örnek mi Malatya Mersin ordu Eskişehir Karabük Diyarbakır Kocaeli Sakarya buca karşıyaka Urfa bu ornekleri çoğaltabiliriz ama borcu olmayan Sivas Gençlerbirliği Erzurum gibi takımlar düştüler daha güçlü şekilde çıktılar iyi yönetime örnek Sivas Alanya Hatay Erzurum gibi kulüpleri verebiliriz .esasında kulüplerin tüzüğüne kulübü nasıl aldıysan öyle bırakacaksın maddesinin konulması gerekir ki başkanlar kafalarına göre harcama yapmasınlar işte malatyamiz hesapsız harcamalar neticesinde bu günlere gelmiştir.futbolcunun parası verilmez verilen sözler tutulmazsa sonuç bu olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Güzel kardeşim ölüm kalım maçı belki futbolcular şu yorumları okuyor yönetimi sezon sonu sorgulayalım lütfen...
    0
    0
    Yanıtla
  • tüzükmü bırakdılar o tüzüjkleri hep deldiler..naci şavata neden istifa etti tüzüklerle oynadıkları için bak gör bu takım düşssün ne mahkemeler açılacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (3 yıl önce)
    Artık saatler durdu bu son şans bugüne kadar ayağımıza gelen bütün şansları geri teptik haydi hikmet hoca haydi futbolcularımız son sözü siz söyleyin yarın Malatya'ya bayram yaptırın &&&&&&&&
    0
    0
    Yanıtla