SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ç.Rizespor- Ö.K. Yeni Malatyaspor Maçının Hakemi

0
Güncellendi - 2021-12-16 15:39:23
Ç.Rizespor- Ö.K. Yeni Malatyaspor Maçının Hakemi
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında oynanacak maçlarda görev alacak hakemler açıklandı. Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanacak derbide Fırat Aydınus düdük çalacak. Pazar günü oynanacak Çaykur Rizespor- Öznur Kablo Yeni Malatyaspor maçını Halil Umut Meler yönetecek.

Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında yarın, 18 Aralık Cumartesi ve 19 Aralık Pazar günü oynanacak karşılaşmalarda görev alacak hakemler belirlendi. Pazar günü Ülker Stadı’nda oynanacak olan Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinde Fırat Aydınus görev yapacak. Aydınus’un yardımcılıklarını Aleks Taşçıoğlu ve Erdem Bayık yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Alper Ulusoy olacak.

Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında oynanacak maçlarda düdük çalacak hakemler şu şekilde:

17 Aralık Cuma

20.00 GZT Giresunspor - Altay: Tugay Kaan Numanoğlu

18 Aralık Cumartesi

13.30 Kasımpaşa - Demir Grup Sivasspor: Ali Şansalan

16.00 Trabzonspor - Hatayspor: Yaşar Kemal Uğurlu

16.00 Konyaspor - Antalyaspor: Arda Kardeşler

19.00 Aytemiz Alanyaspor - Adana Demirspor: Hüseyin Göçek

19.00 Galatasaray - Medipol Başakşehir: Zorbay Küçük

19 Aralık Pazar

13.30 Çaykur Rizespor - Yeni Malatyaspor: Halil Umut Meler

16.00 Göztepe - Fatih Karagümrük: Volkan Bayarslan

16.00 Kayserispor - Gaziantep Futbol Kulübü: Erkan Özdamar

19.00 Fenerbahçe - Beşiktaş: Fırat Aydınus

İstanbul, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Sayim (2 yıl önce)
    Hakem olayına parmakbsalimhakemlsr yunetiklari her macata 15 bin para alıyorlar hakemlsri tayin eden atayan lerin hoşuna gidecek şekilde maç yunetiyorlarki ikinci hafta maç alabilsnhakelar biliyor hakem at atyanların hangi takımlı oldugunu kabahat hakemlarda deyil hakem atayanlarda hakem dürüst bir maç yunetginda ikinci hafta maç alsa o hakem herzaman dürüst olur ama hakem bakıyor dürüstlük isayarmiyor adamın husuna giden sekilda maç yunettigi zaman maç aliyor bu insanlar mehake olur TFF olur bunlarin husuna gidacak sekilda maç yunetiyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Isallah adeletli vicdanli yonetim gosterir gelelim hocaya hoca 5,4,1 sistemle oynatirsan puan aliriz aksi taktirde puan alamayiz
    0
    0
    Yanıtla