SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çağdaş Şehir Oluşturmaya Gayret Ediyoruz"

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından sokak sağlıklaştırma çalışmaları kapsamında yenileme çalışmaları tamamlanan Hamidiye Mahallesi’ndeki Kuyumcular Çarşısı Soykan Parkı’nda düzenlenen törenle hizmete sunuldu. 

Kuyumcular Çarşısı açılış programına Malatya Valisi Hulusi Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Altın, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, İl Müftüsü Veysel Işıldar, AKP İl Başkanı İhsan Koca, MHP İl Başkanı Mesut Samanlı, Meclis Üyeleri, STK Temsilcileri, Vakıf, Dernek, Oda başkanları, muhtarlar, kuyumcu esnafı ile çok sayıda vatandaş katıldı.

İl Müftüsü Veysel Işıldar’ın okuduğu duayla açılışı gerçekleştirilen törende yapılan çalışmalarla ilgili bir konuşma gerçekleştiren Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Latif Okyay, “Şehir merkezinde kent estetiğini yenilemek adına kentin estetik hale getirilmesi adına da çalışmalarımız devam ediyor. Kuyumcular Çarşısı’nda yaklaşık 250 bağımsız bölümümüz bulunuyor. Bunların yaklaşık 140’ı dükkân. Bir kısmında da ofisler bulunuyor. Bunların tamamında altyapı, kanalizasyon, içme suyu, doğalgaz, Türk Telekom ve elektrik altyapısı tamamen yenilendi. Aynı zamanda cephe giydirme çalışmaları ve tabela çalışmaları tamamen yenilendi. Bu çalışmaların hem kuyumcularımıza hem de Malatya halkına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Kuyumcular Çarşısı esnafları adına konuşan Sinan Özhüsrev ise, “Malatya Büyükşehir Belediyemiz Malatya’nın dört bir yanında birbirinden güzel faaliyetlere imza atıyor ve attığı bu imzalarla da tüm Türkiye’ye de örnek oluyor. Esnaflara yapılan bu güzel yatırımdan ötürü, Malatya’nın vitrinine layık çalışmalarından ötürü kıymetli Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve tüm personellerine teşekkürü bir borç biliyoruz” şeklinde konuştu. 

Malatya Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Ali Evren de, ”Öncelikle şehrimize bu güzelliği yapan Büyükşehir Belediye Başkanımıza hayırlı ve uğurlu olsun. Bu önemli çalışmadan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanıma ve emeği olan diğer çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Büyükşehir Belediye Başkanımıza yapmış olduğu bu çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Bizler Malatya’mızı güzelleştirmeye devam ediyoruz. Hizmette emeği geçen başta Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi. 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Mesut Samanlı, “Göreve geldiği günden beri Malatya’mızda 13 ilçede, her mahallede, her köyde, her caddede, her sokakta yaptığı çalışmalarla büyük izler bırakan Sayın Selahattin Gürkan Başkanıma MHP olarak sonsuz teşekkürler ediyorum. Malatya’mızın 13 ilçesinde adeta şantiye alanı havasında çalışmalar devam ediyor. Bu çalışmalarla da Türkiye’de örnek gösterilmeye ve Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından da takdire şayan olmuş bir ilimizdir” diyerek hayırlı olsun temennisinde bulundu. 

AK Parti İl Başkanı İhsan Koca ise, “Büyükşehir Belediyemiz kırsal mahallelerimizde içme suyu, kanalizasyon, altyapı ve üst yatırımlarını devam ettirirken, bir yandan da Malatya'mızın en gözde mekânlarından, en kadim çarşılarından, kadim esnaflarımızın bulunduğu iş mekânından güzelleştirme çalışması gerçekleştirdi. Ben bu güzel görünümün başta esnaflarımıza ve hemşerilerimize bu çalışmaların hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Emeği geçen Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve tüm ekibine de teşekkürler ediyorum” sözlerine yer verdi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Erdemli şehirler erdemli insanlarla olur. Gerçekten erdemli olan insanların şehri erdemli şehir olur. Malatya erdemli şehirlerden bir tanesidir. Evliya Çelebi'nin ifadesi ile Malatya tarif edilirken Dar-ul Rıfat diye tarif edilir. Yani seçkin insanların diyarı diye tarif ediliyor. Malatya hakikaten insanlık medeniyetinin başladığı Anadolu'yu Anayurt yapan destan şehrinin adıdır. Bu şehre hizmet etmek de hepimizin görevidir. Eğer vecahete talip olmak istiyorsak bu şehri mağazasına layık istikbale hazırlamamız gerekiyor diye düşünüyorum. Gece gündüz durmadan durmak yok yola devam anlayışı içerisinde bu şehri en ileri safhaya götürme çabası içerisindeyiz.

Şehri her yerinden yüceltmeye hizmetlerle tanıştırmaya modern çağdaş anlamda şehir oluşturmaya gayret ediyoruz ve etmeye de devam edeceğiz. Şehrin güzelleştirilmesi noktasında kuyumcular çarşısı ile ilgili yoğun bir çalışma yapıyoruz. Şehrin meydanını da yapıyoruz, okullar da yapıyoruz, kütüphanelerde yapıyoruz, yeşil alanlarda yapıyoruz. Bu kadar desteği veren hiçbir yerde tekerimize taş gelmeme sebebi Sayın Cumhurbaşkanımızın Malatya'ya göstermiş olduğu özel sevginin tezahürüdür.Ve şu anda Malatya olarak biz büyük bir gayretle ve talepleri de yerine getirmeye çalışıyoruz. Bundan sonraki süreçte de inşallah diğer şehir güzelleştirmesi Kent mobilyaları kent estetiği ile ilgili çalışmaları da yoğun bir çalışmayla devam ettireceğiz. Şehir aynı sokaktaki insanların eşsiz yürüyüşüdür. Aynı havayı teneffüs etmenin güzelliğidir. Şehri bu şekilde görmemiz gerekiyor. Şehrin her renkleri, her düşüncesi, her fikri bizim için kıymetlidir ve anlamlıdır.

Bu anlamda inşallah şehrimiz Dar-ul Rıfat olacaktır, himmetli zatların diyarı olacaktır, mazisine layık istikbale hazırlanacaktır diyorum” dedi.  

Malatya Valisi Hulusi Şahin, “Daha önce burada gezmeye ve yapılan işlemleri inceleme fırsatı buldum ve gerçekten çok kıymetli işlemeler yapılmış. Bundan daha elzem bir çalışma düşünmüyorum. Büyükşehir Belediye Başkanı ve ekibini kutluyorum. Malatya’nın kalbi burası. Herkes dükkanlarını en güzel şekilde süslüyor. Bizlerin de Malatya’yı en güzel şekilde süslememiz gerekmez mi?  Malatya’yı tanımlama noktasında en önemli mekanlardan birisidir burası. Böyle devam edersek güzel bir Malatya’ya ve Malatyalıya yakışan bir şehre hızla kavuşmuş oluruz. Ben çok başarılı bir çalışma olarak buldum, emeği geçen herkesi tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Kuyumcular Odası Başkanı Yavuz Ündil ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a plaket ve çiçek takdim edildi. 

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

37 yorum yapılmış

  • Cüneyt (1 yıl önce)
    Bı kere kuyumcular çarşısını yenilemek belediyenin asli vazifesidir. Bunun için gösterişli bir törene ihtiyaç yoktur. İstihdam mi sağlandı hayır fabrikalar mi kuruldu hayır Malatya ya uzun vadeli fayda sağlayacak projemi hayır. Daha ne diyelim yani elinize sağlık der geçeriz. Bu arada havada asılı duran şey kışın kar yağışına dayanamaz. Umarım büyükşehir belediyesi bunu düşünmüştür.
    %60
    %40
    Yanıtla
  • orhan ince (1 yıl önce)
    öndeki gördüğüm koruma 5 adet bu zor ekonomik dömemde bu kadar masrafla tören yapmaya gerek varmı yok hani tasarruf tedbirleri nerede o yaplıan güneşlik perdeler malatyanın kar yağışında düşünülerek hangi uzman yaptı hayret ediyorum kara dayacakmı yokşa şemşiye sokaktaki gibi kışın toplanacakmı.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mikdâd (1 yıl önce)
    Yorum yazmayayım diyorum kendi kendime, boşver diyorum ama dayanamıyorum.. Üstelik Malatya da yaşamadığım halde! Allah siz hemşehrilerime Sabır versin!!!! Çağdaş Şehir ne demek allah aşkına ?? Çağdaş Şehir olmaz:) Modern Şehir olur , Çağdaş Toplum olur!!! Peygamber (SAS) Medine ye hicret ettiğinde ( o zaman ki adı Yesrib di. Medine zaten Şehir demek) tek bir mescid inşa etti.Ama bunun yanında müşriklerle ve yahudilerle Medine Vesikası üzerinde uzlaştı böylece Medine Çağdaş bir toplum oldu!!! Farklı din deki , farklı kültür ve görüşteki insanlar bir arada yaşadı .İslam tarihinden , dilinizden düşürmediğiniz Peygamber( SAS) den bile bir habersiniz!!! Herhangi bir YAPI inşa etmek sizi Çağdaş yapmaz … Öyle olsa Suudi Arabistan dünyanın en Çağdaş Yeri olur… Bugün sizler ; size oy vermeyen vatandaşlarla beraber yaşayamıyorsunuz ne Çağdaşlığı??? Kullandığınız 3-5 Osmanlıca kelime sizi ne daha çok entellektüel yapar ne de daha çok müslüman!!! En iyi yaptığınız şey Hamaset. Retorik en iyi bildiğiniz şey!!! Yenilediğiz bir Çarşı , değiştirdiğiniz yoldaki Taşlar ; bunu bile Cumhurbaşkanını anmadan yapamıyorsunuz:)
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Deniz (1 yıl önce)
    Belli plan proje ve düzen içinde yapılan her işi tebrik ederiz, oranın yapımın da emeği geçen emekçilerin emeğine ve ellerine sağlık, yalnız birşey dikkatimiz çekti gerdirme şeklinde yapılan o güneşlikler umarım herşey hesaplanarak yapılmıştır, kışın bir kar yağdığında özellikle de bu kış yağan kar gibi bir kar yağdığı zaman nasıl dayanacak bakalım.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Vakti zamanında yazmıştım 7 ay önce övüne övüne yaptıkları yer yok @malatyahaber bu haberi bir hatırlatsanız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Şevket (1 yıl önce)
    Başkanım size zahmet olacak ama bu büyük hizmeti ulusal basına verseniz diğer belediyelimize örnek olur. Sayın Başkanım sizi çekemeyenler çanak anten taksınlar. Sizi cumhuru reis olarak da görürüz. Malatya malatya olalı böylebüyük bir iş için bu kader sade bir açılış görmedi.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • mlx (1 yıl önce)
    Benden kesilen vergi ve ücretler ile çarşı merkezde milyonluk dükkan sahibinin dükkanı tadil ediliyor,boyanıyor,dış cephesi yapılıyor..sonrada bunu öve öve anlatıyorlar...enteresan....adıda sokak güzelleştirilmesi...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Memet (1 yıl önce)
    Ah Münir erkal tam zamani birdaha gel aday ol bağımsız bile alırsın wallahi
    %100
    %0
    Yanıtla
  • paşa44 (1 yıl önce)Memet isimli kullanıcı yorumuna
    Aynen hocam keşke aday olsa. Münir Erkal bundan 25 yıl önce hafif raylı sistem, teleferik gibi projeleri ile vizyonunu ortaya koymuştu. Keza Sümer park, Maşti, Kernek Şelalesi, Esenlik, Megsaş, Motaş, Fahri Kayahan ve Yeşiltepe alt merkezleri hep onun proje ve eserleriydi.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • selim (1 yıl önce)
    Anlamsız bir açılış fiyaskolarla dolu açılış da şu kurdele kesenler sıfatları nedir özellikle tso başkan adayı olan şahsın valiyi anlarım emniyet müdürünü anlarım belediye başkanı anlarım il jandarma komutanını anlarım diğerleri kurdeleyi kesme sebepleri nedir nedendir nasıl bir hizmette bulunmuşlar da kurdele kesiyorlar sayın valim bu ilin idari mülki amiri sizsiniz şunlara haddini bildirin bence herkes yerini ve haddini bilmeli bence
    %100
    %0
    Yanıtla
  • D.S (1 yıl önce)
    Koskoca İl Jandarma komutanı arkada olup TSO Başkanlığına Aday olan beyefendi önde Neyin çıkarı bu acaba adaylıkta nasıl bi ünvan var bilmiyoruz acaba Yazık memleketime vayyy
    %96
    %4
    Yanıtla
  • başkan (1 yıl önce)
    Para var adamda kuyumcular çarşısının onarım ve bakım masraflarını o karşılamış tabii kurdeleyi o kesecek başkan kesecek değil ya millet bunları görüyor ve bir kenara yazıyor unutma sıra size de gelecek
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Ahmet (1 yıl önce)
    Vali beyin yanındaki gri ceketli kişinin havası kimse de yok. Validen üst bir makamda mı kim bu kişi
    %95
    %5
    Yanıtla
  • malatyalı (1 yıl önce)
    belediye başkanı dışındakilerin orada ne işi var.tek parti hükümeti diye diye kendileri öyle oldular.gürkan belde belediye başkanlığında başarılı biri olabilir.malatya büyükşehir için çok daha kalite insanlar gerekiyor.şehrimize vizyoner yerel yöneticiler lazım.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Serkan (1 yıl önce)
    Şahsen ben yapılan bu yatirimi doğru bulmuyorum milletin paralarıyla en fakir esnafın tabelalarını en pahalı granit mermer ile kapladıniz şaka gibi hadi yaptınız bari uygun yollu giydirme yapsaydınız vatandaş demez mi benim emlak vergim çöp vergim atık su bedelim bu A kuyumcusunun tabelasına harcandı diye yorum sizin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • haberde yazmadığı için bilemiyorsunuz ama sadece kuyumcular çarşısı değil, söğütlü cami civarı da dahil bu yenileme masraflarını Akif Bey karşıladı. Gerekçesi var tabi. mahal esnafının TSO seçimlerinde desteğini almak için. Belediye sadece töreni organize etti. Belediyenin cebinden bir kuruş çıkmadı.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Battal Gazi 44 (1 yıl önce)
    Sayın Başkan, elinize sağlık lakin Malatyalılar olarak sizden eski yapıları revize etmekten öte daha büyük hizmetler bekliyoruz, Kayseri, Gaziantep, Eskişehir belediyeleri gibi büyük hizmetler istiyoruz. Sivas Caddesine yapılan kaldırımlar daha 1 yıl olmadan kırılmaya başladı, yazık, günah değil mi? Geçen yolumun üstü diye Tokat'a uğradım, Malatya'nın yarısı bile değil ama Belediyesi muazzam çalışıyor biz Kanal boyu ile övünürken onlar resmen şehrin içine Venedik yapmışlar, kanalın içinde sandallar geziyor, daha dün burun kıvırdığımız Tokat bile level atlamış, Samsun'u saymıyorum bile bize tur bindirir. Suyumuz ve yeşilimiz bol ama Elazığ Kültür Park gibi bir parkımız yok, Kernek şimdi onların yanında mahalle parkı gibi kalıyor, şehre göze hoş gelecek yeşil alan ve parklar kazandırın, Malatya geniş bulvarları, modern ve büyük yeşil parkları ile bölgenin lideri ve cazibe merkezi olmalıdır.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Okan (1 yıl önce)
    Valinin bile önüne geçmiş kurdele kesen arkadaş TSO ya aday sayın Baştürk sanırım. Ne sıfatla hangi kimlikle bu pozisyonda yer alabilmiş anlamadım. Sayın vali bu seçimde Baştürk ü mü destekliyor.Sayın Gürkan arkandayım Akif mesajı mı veriyor. Peki ya tarafsızlık ? İçimden bir ses bu ekibin desteği ile (!) Sayın Baştürk kaybeder.
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Kağan (1 yıl önce)
    Tesadüf denk geldim konuşma yaparken en az 100 tane görünen polis vardı korumalar siviller hariç ... Vatandaştan bu kadar mı korkuyorsunuz kendinizi halktan soyutlamayin ...
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Hasan (1 yıl önce)
    Güler misin ağlar mısın sanki ne yapılmış törene bakarmisin
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Vatandaş (1 yıl önce)
    Selahattin başkan dön bak bir arkana katılan bir tane halk varmı hepsi senin personelin ve bürokratlar hani diyorsun ya bu millet beni tekrar seçer vallahide bu millet sana oy vermez billahide vermez sen ve ekibin en fazla Battalgazi belediyesini yönetebilirsiniz oda şu anda ki ekibin ile oda zor yazık oldu malatyamıza
    %90
    %10
    Yanıtla
  • bravo
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Fatih (1 yıl önce)
    Biriside büyükşehir belediyesinin ne kadar borcu var acaba araştırıyor Selahattin gittiğinde nekadar borçla bırakacak merak konusu
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Merak etme başkanımız diğer dönem de seçilecek Allah’ın izni ile.
    %13
    %87
    Yanıtla
  • İsterse defalarca seçilsin birgün bırakmayacakmı o zaman ne borç var çıkar ortaya
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Yurtdaş (1 yıl önce)
    56 yaşındayım o taşlardan n isterler anlams değilm her sene aynı yerleri sök tak israf dan bska bsy degl şahsi fikrim hizmet hiç yapılmamış yerlere yapılsa orda yaşayan insanların duası alınsa n güzel olur sen gl carsnin ortasını sağlam yeri kepçeyle gir dağıt tekrar dan dama taşı gbi takrar diz bn bunu hizmet olarak görmem israf israf n ditem Allah hakmzda hayırlısı ni wersin
    %88
    %12
    Yanıtla
  • vatandaş (1 yıl önce)
    Türkiye'de en fazla değiştirilen cadde kaldırım kuyumcular çarşısıdır. düzenli olarak her yıl ya kaldırımı söker başka desen yaparlar sonra onu beğenmez tekrar yaparlar inşallah bu son olur elinize sağlık ama bu son olsun
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Bu sene kernek meydanına hiç karışmadılar?Neden acaba?Neredeyse son 20 yılda belki 20 kere bu meydan kazıldı,Yıkıldı,yapıldı.Sonunda betona gömüldü. Seçimlerden sonra kerneğın 1970 li halini istiyoruz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Zibetra (1 yıl önce)
    "Çağdaş?" Ya Allah aşkına, sokak müzisyenlerine bile tahammül etmeyip, zabıta aracılığı ile engellediniz. Gençler için eğlence alanı var mı? Dışarıdan biri neden ve niçin gelsin Malatya'da eğitim görmek için?!
    %81
    %19
    Yanıtla
  • Eskiden ekmek kuyruğu gaz kuyruğu vardı ilaç bile alamıyorduk şuan çok şükür her imkan var,ülke gelişti görmezden gelmeyiniz herkesin cebinde 20binliralık telefon var müzik engellemesi yok ki hiç biryerde
    %20
    %80
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Her belediye başkanı aldığı bayrağı zirveye taşımakla mükelleftir. MŞB başkanı Selahattin Gürkan 44 aylık görev süresince farklı bir belediyecilik anlayışı getirdi. Yerelle sınırlanmak yerine genel hizmetler noktasında şehre büyük kazanımlar sağladı. Özel Hareket Bölge Müdürlüğünün Malatya'ya gelmesini sağladı. Beydağı Devlet Hastanesinin yeniden yapımı için büyük emek verdi ve zoru başardı.Anayurt Bulvarına açarak alternatif yol aksını sağladı. Buğday ve Şire Pazarı ve lisanslı depo yakında hizmete sunulacak. 3 milyon 300 bin M3 oluşan Tabiat Parkı. 300 dönüm alandan oluşan Tecde 100 yıl Kent Parkı. Tecde Altınkayısı kavşağından Bostanbaşına 35 metrelik yol açılması ( günlük azami 10 bin araç kullanıyor) Akçadağ ilçesine Gençlik Merkezi Arguvan ilçesine Kapalı Spor Salonu Arguvan ilçesine Şu ürünleri OSB kurulması. Fuar Merkezi binasının yapımı Bilkent Eğitim Kompleksinin kazandırılması Çevre Kuşak Yollarının hızla devam etmesi Alternatif su kaynağının bulunarak içme suyu şebekesine dahil edilmesi Şehre yeni bir meydan kazandırılması Horata mesire yerinin düzenlenmesi Altay kışlası içerisine Sanayi Sitesinin taşınması için dükkanların yapılması Polisevi ve Karakol yapımı Megsaş Ekmek ve Yemek Fabrikası yapımı Yüzlerce iş makinası alımı MABESEM bünyesinde binlerce öğrenciye ücretsiz kurs verilmesi Turizm için büyük getirisi olan Aslantepe Höyüğünün UNESCO dünya kalıcı miras listesine alınması Bütün Şehir Büyükşehirle Kalkınıyor ilkesiyle 13 ilçe 718 mahalleyi büyükşehir hizmetiyle buluşturma gayreti ile yol,su, kanalizasyon hizmetleri Ve daha sayılamayan bir çok kalem hizmetler İşin garibi ise mensubu olduğu partinin milletvekilleri ekran karşısında başkanın hizmetlerini anlatırken diğer taraftan makama göz koyanların olması. Ekran karşısında Öz ekran arkasında üvey davranılması. Birileri şimdi çıkıp yine diyecek Selahattin Gürkan ne yaptı yukarıda yazılanları ön yargısız okuyunuz yazılmayanları siz eklersiniz abartı varsa yoruma not düşebilirsiniz.
    %14
    %86
    Yanıtla
  • Bunların büyük kısmını çakır yapmıştı. Bir kısmıda çakırın yaptığı hizmetlerin devamı.Bir kısmı ise büyükşehir ile alakası bile yok. Devlet yapıyor. Neredeyse okullarda dağıtılan kitapları selahattin gürkan dağıtıyor, hastalara bakılmasını o sağlıyor dicen. Biraz insaf biraz izan.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Sen yaz yazdığın kadar reklamdan başka birşey yapmadı. Eskileri yenileme baskan olunmaz proje lazım akşam evine gidemiyor millet trafik her yer kilit durumda adamın elle tutulur bir projesi bile yok bina diker tadilat yapar çarşıda bir tane zabıta yok belediye namına . Esnaf yollara dukkan açıyor kimse sen necisin demiyor yazdıklarının hepsi tırı viri gazıantep Kayseri gibi belediyelere bir bak bakalım proje den kasıt neler yapıyorlar bir daha rüyasında görür belediye başkanlığını
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kamil (1 yıl önce)
    Kurdela kesmininde akif basturk un olmasi Selahattin Gürkan in ticaret odası seciminde acikca onun reklamıni yapmasi anlamina geliyor.sen büyükşehir belediye başkanısiın esnafa ticarete siyaset sokmak iyi degil
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Zeynal taş (1 yıl önce)Kamil isimli kullanıcı yorumuna
    İki il başkanı kareye bile girememiş Garnizon komutanı elini zorla uzatmış vali bey çok bozulmuş ama yüz ifadesi çok iyi deyil
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Şakşakçı (1 yıl önce)
    Tek kelimeyle muhteşem. Başkanımdan Allah razı olsun güç kuvvet versin
    %13
    %87
    Yanıtla
  • Haci (1 yıl önce)
    Türkiyede belediyece oluşturulmuş bir tane çağdaş şehir var o da Eskişehir.
    %85
    %15
    Yanıtla