SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Canla Başla Çalışmaya Devam Edeceğiz"

A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi Malatya İl Başkanlığı Kurban bayramının ikinci gününde bayramlaşma programı düzenledi.

 Düzenlenen bayramlaşma programına Saadet Partisi teşkilat mensupları katılım gösterdi.

İl Başkanı Mustafa Canbay  yapmış olduğu bayramlaşma programı konuşmasında; “Mübarek Kurban Bayramının bütün teşkilat mensuplarımıza hemşehrilerimize milletimize ve İslam âlemine hayırlar getirmesini Cenabı Hakk’tan diliyorum. Aynı zamanda Saadet Partisi olarak, milletimizin maddi ve manevi olarak tam anlamıyla bayram havasını soluduğu gerçek bayramlar yaşaması için canla başla çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz. Filistin başta olmak üzere coğrafyamızın işgallerden ve soykırımlardan kurtuluşuna vesile olması dileğiyle milletimizin ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramı mübarek olsun" dedi.

Bayramlaşma programında yer alan Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Yaşar Canbay  , Kurban Bayramı münasebetiyle bir konuşma gerçekleştirdi. Canbay  konuşmasında ,  “Mazlumların yüzünün güldüğü, adaletin her alanda tesis edildiği, sevginin ve barışın hakim olduğu Yeni Bir Dünyanın kurulması duasıyla Kurban Bayramınızı tebrik ederim” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız