SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Çarşıda 1565 Araçlık Otopark Olacak'

'Çarşıda 1565 Araçlık Otopark Olacak'
A- A+ PAYLAŞ

Vali Seddar Yavuz, Malatya kent merkezindeki Çarşı Projesi'nin otopark kapasitesini sosyal medya üzerinden duyurdu. Valinin açıklamasına göre, çarşı merkezinde 1565 araçlık otopark, esnaf ve tüccarın hizmetine sunulacak.

Yavuz, Malatya Merkez Çarşı Projesi’nin otopark kapasitesini sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla duyurdu. Havadan çekilmiş inşaat fotoğrafını paylaşan Vali Yavuz, projenin modern bir anlayışa sahip olduğunu vurguladı.

Vali Yavuz açıklamasında şunları söyledi: 

"Malatya Merkez Çarşı Projesi, şehrimize değer katacak modern bir anlayışa sahip. Sadece şehrimiz için değil, çevre illerden de gelenler için cazibe merkezi olacak. 1565 kapasiteli otoparkı ile esnaf ve tüccarımızın hizmetine sunulacak. Malatya’ya çok yakışacak."

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (1 saat önce)
    Yetersiz sayın vali. Ayrıca o kadar bina yapılıyor neden alt katlar otopark değil. Neden çünkü yer altındaki suyu direne etmeyip, kazıklarla doldurdular. Kazıklardan otoparklara yer kalmadı sanırım. SAHİPSİZ MALATYA
    %43
    %57
    Yanıtla
  • hkb (1 saat önce)
    Ben hic inanmiyorum modern olacakmis falan da filan.. insallah dedigi gibi olur . birde aciklama yetersiz oldugu gibi park sayisida yetersiz gibi geldi. otoparklar nerde olacak, bunun nekadari vatandasa nekadari esnafa dusunuldu......
    %50
    %50
    Yanıtla
  • malatyalı (1 saat önce)
    5500 dükkan olacak 1500 araç parkı ,yeterli değil hatta çok az ,en az 10000 araçlık parka alanı yer altında olmalıydı.avm de 200 dükkan var en az 2000 araçlık park alanı yetmiyor.eğer bina altlarında araç otoparkı olmayacaksa .çok rezil bir durum yaşanır.her adada 2-3 bina var 500-600 bağımsız birim iş yeri demek ,her adaya en az 500 araçlık park alanı olmalı.ve burası çarşı gelenin aracı nerede park olacak.sorun büyük olacak görünüyor.
    %78
    %22
    Yanıtla