SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çete Davasında 5 Tahliye

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'daki "Papatya" ve "Aydınlık" operasyonları sonucunda "suç örgütü kurmak ve üye olmak" iddiasıyla açılan geçen duruşmadan sonra 13 tutuklusu kalan davanın son duruşmasında 5 kişi tahliye edildi, 8 kişinin tutukluluk hali devam ediyor.

Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince gerçekleştirilen "Aydınlık" ve "Papatya" kod adlı operasyonlar sonucunda "suç örgütü kurmak ve üye olmak" iddiasıyla Malatya 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde açılan davanın duruşmasına, tutuklu 13 sanık ile tutuksuz yargılanan 13 sanık ve avukatları katıldı.

Bazı sanıklar haklarındaki iddiaları kabul etmediler.
Sanık ve avukatlarının tahliye talep ettiği duruşmada mahkeme heyeti, O.E., E.T., B.Ş., Ö.Y. ve İ.K. adlışahısların tahliyesine kara verdi.

Mahkeme heyeti, M.A., M.D., M.B., C.A., K.K., U.S., V.Y., E.K. adlı zanlıların tutukluluk halinin de devamına karar verdi. Mahkeme heyeti duruşmayı tarihe erteledi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız