SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Çevre Yolunu Kullanmadan Doğu Yakasına Geçilebilecek'

0
Güncellendi - 2020-05-09 00:58:34
'Çevre Yolunu Kullanmadan Doğu Yakasına Geçilebilecek'
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi Tecde’yi Bostanbaşı’na bağlayacak yol projesinde sona yaklaştı. 1.3 kilometre uzunluğunda 35 metre genişliğindeki yol projesi Altın Kayısı Bulvarını, Bosna Caddesiyle birleştirecek.

1.3 kilometrelik yolun 500 metrelik bölümü Büyükşehir Belediyesi tarafından açıldı. 800 metrelik bölümde ise çalışmalar yoğun bir şekilde sürüyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’da devam eden çalışmaları yerinde inceleyip, yol çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi. Geziye Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı, daire başkanları ve şube müdürleri ile Tecde Mahalle Muhtarı Ali Yiğit de eşlik etti.

1.3 kilometre uzunluğundaki imar yolunun 500 metrelik bölümünün açıldığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Yolumuz 35 metre genişliğinde açılıyor. Yakınca’dan şehrin doğusuna doğru gelmek isteyen bir vatandaşımız, çevre yolu trafiğine girmeden Yakınca, Bosna Caddesi, açtığımız bu yeni yol, Altın Kayısı Bulvarı, Mıhlıdut, Fahri Kayahan Bulvarı oradan da Güney Kuşak Yolunu kullanarak Malatya’nın diğer yakasına geçebilecek.

800 metrelik açılmayan bölüm üzerinde tarım arazileri var. Biz gerekli kamulaştırmaları yaparak çalışmalara devam ediyoruz. Bu çalışmaları Tarım Bakanlığıyla ortak yapıyoruz. Bu yollarımıza paralel olarak bölgemizde 2 yolumuz daha var. Bu yollar açıldıkça kent içi ulaşım rahatlayacak. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

37 yorum yapılmış

  • Eco (4 yıl önce)
    Sayın çınar çirtlik caddesi ne olacak fahri kayahan kadar zengin değilim. 3 sene önce söz vermiştin
    0
    0
    Yanıtla
  • Yeter (4 yıl önce)
    Yaşasın yine çevreyolu üstüne bir hizmet daha bitmek üzere....Yaw artık çevreyolu üstü değilde biraz da çevreyolu altında kalan vatandaşlara hizmet götürün ve onları sevindirin bende çevreyolu altında ikamet ediyorum ve ben şunu diyorum 1 kuruş hakkım varsa bu belediyelerde haram zıkkım olsun....
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (4 yıl önce)
    Yeşilyurt. Belediyesi ilk etapta takibe ne zaman el atacak bekliyoruz sosyal konutların dışına çıkamadık daha sosyal bir çalışma yapsalarda bizde yaşadığımız alanların huzurunu yaşasaydık ağaçların sulanması orta yolu bölen kısımlara bakım yapılarak sulama sistemi oluşturulması çimlendirilmesi çeşitli bitkilerle zenginleştirilmiş iş merkezinin canlandırılması bakım onarımı insanlara oturup kalkacağı eğleneceğiz sosyal alanlar yapılması kart dolum cihazlarından ekmek büfelerinin olduğu yerlere konulması yada büfelerinin satışının yapılması toki girişindeki alanın düzenlenerek insanların kullanımına sunulması bir avm yapıla bilir kurum şubeleri, atm ler açılmalı saygılarımla.
    0
    0
    Yanıtla
  • Takibe çıkan kelime toki olacak yanlış kelime çıktı
    0
    0
    Yanıtla
  • İSMAİL (4 yıl önce)
    PROJE....Güney çevre yolu, inüni üniversitesinin üst tarafından uluköy, sincik, kahta yoluyla birleşse çok güzel olur cevre yolunun ve şehir içi trafiğini büyük ölçüde rahatlatır, hem hastane hem de üniversite girişleri de üstende verilir. Bildiğim kadarıyla bu proje çok eskiden yapılmış ama bir türlü uygulamaya geçirilmedi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ziyaaa (4 yıl önce)
    Bu gurur belediye personelinin çünkü onların maaşlarından kesilen paralarla yapılan hizmet ayrıca yolun yüzde 90 ını sayın Ahmet Çakır yapmıştı...
    0
    0
    Yanıtla
  • Seyit44 (4 yıl önce)
    Çevreyolunun hareketliliği azaltacak çok şükür, emeği geçen başta Selahattin GÜRKAN olmak üzere tüm Belediye çalışanlarına teşekkür ediyoruz, biliyoruz ki her hizmet beraberinde daha çok doyumsuzluk getirir. Bunuda başaracağınıza inanıyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa44 (4 yıl önce)
    sayın başkanım hizmetleriniz için teşekkür ederiz bir an evel TOKI Fahri kayahan bağlantı yolunuda açarsanız yılan hikayesine döndü trafik çok rahatlıyacak.sayın başkanım
    0
    0
    Yanıtla
  • NK (4 yıl önce)
    "Şehrin doğu tarafi" ilk defa bir cümlede kullanıldı Tecde'de yapılan bir yol vesilesi ile olsa da... Ey şehrin doğu tarafında yaşayanlar bu mutluluk bize yeter de artar...
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (4 yıl önce)NK isimli kullanıcı yorumuna
    Şehirler batıya ilerler doğuda kim ne yapsın Fahri Kayahan da en ucuz daire 500 bin tl 2trilyona da daire var
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (4 yıl önce)
    Gerçekten bu yolun bir an önce açılsa çok iyi olur Malatya için zaruri ihtiyaç emeği geçenlere teşekkür ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • sedat (4 yıl önce)
    Allah Selahattin Başkanımızdan razı olsun geldi geleli Malatyamızın son kuruşuna kadar sahip çıkmakta ve gördügümüz kadar eski fırsatçılara gereken neşteri vuruyor ve vurmaya devam edececektir çünkü yetim hakkına kadar gözetmek onun boyununun borcudur kendisini tanımam Eski Malatya Belediye Başkanlığı dönemlerinden icratlarını hep duyuyoruz çalışkan birisi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)sedat isimli kullanıcı yorumuna
    Ha ha ha bu haberden nasıl bir bağlantı kurdunda bu kanıya vardın hayret
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    Ahmet Başkanı eleştirip kötüleyenler bugün Ahmet Başkanın projelerini tamamlıyor ve kalkmışlar birde fotoğraf karesi veriyorlar sizin en büyük icraatiniz personelin maaşı ile uğraşmak sigortasını kesmek herkes Ahmet Başkanı arar oldu ekibe bak maşallah...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ekibe bak dediğin kişiler Ahmet başkanın ekibi zaten ne değişti ki
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet çakırı arayanlar rantı rahatı kesilenler haksız maaşı oluşta maaşı düşenler.. Selahaddin başkana helal olsun birileri konuşuyor başkan icraat yapıyor..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Çakır hiç uğraşmazdı personelle değil mi? İlk maaşı düşüren, her yapılan zamda parayı personele yansıtmayan kim di? Sanki Çakır personeli almışta hacca gitmiş!!! Kimsenin eskiyi aradığı yok eskiyi arayan eskiden o makamlarda oturanlardan başkaları değil...
    0
    0
    Yanıtla
  • Recai (4 yıl önce)
    En büyük Başkan bizim Başkan önceki dönemlerin % 98’ni bitirdiği projeleri bir bir hayata geçiriyor. Hemde katrilyonluk kentrilyonluk borçları ödeyerek. Köstebek yuvası yollarıda inşallah bir sonraki dönem elden geçirecek. Dünyada bir ilk benim başkanım en mütevazi en bilgili, en teknik, en vizyoner,en golcü en müteşebbis ..... On parmağında yüz marifet.. Newyork -Londra- Paris belediye başkanı ufkuna sahip benim başkanım. Çekemeyenler ayıp ediyor. Maskeye doyurmadımı bizleri ( her ne kadar kendisi üretmesede ) Çağ atlayacağız az kaldı. Her sözü tarihi bir vecize ileride Malatya’nın siyasi tarihine altın harflerle yazılacak inşallah. Ah birde rahatlığın rahatlığını istemese bu millet. Bizlere hizmetinden sonra Ankara’dada ülkemiz için bu tecrübelerini konuşturacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan (4 yıl önce)Recai isimli kullanıcı yorumuna
    9 sene baskanlik yapti 9 sene de yuzde 98 sini yapmis oyle mi ?mubarek 2 donem bir sehire baskanlik yapacaksin belediye faaliyetinin ana temeli yol olacak bir yolu bitiremiyeceksin. Yuzde 98 ini yapmissa eger yuzde 2 sini tamamlayamadigi icin bitimemisse bu daha buyuk rezillik. Turkiyenin bir ucundan bir ucuna kac km sen biliyor musun. Yav eger yuzde 98 ini tamamlamissa. Yapmadigi 2 km lik yol kalmis olmasi lazim. ?? gidin milletin akli ile dalga gecmeyin. 3 km yol yapip da yuzde 98 i tamamlanmis. Diye ortaya dusmeyin. Memleketin 80 vilayetinde millet islak mendilleri yuzune maske yapiyor. Da geziyor. Senin evine maske geliyor. Buna bile laf atiyorsunn Ama su mubarek ramazan gununde oruc tutup belki namaz kilip aksam sunlari yaziyorsun ya Allah seni islah etsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çetin (4 yıl önce)
    Baskanım geçen günlerde de geldiğimizi günden beri en büyük sorun trafik ulaşım demiştiniz çok da doğru,trafik sorunu ayyuka çıkmış durumda ilave olarak otobüs durağı yok çoğu yerde yolun ortasında bekliyoruz ne zaman çözülecek bu sorunlar 1 sene oldu ortada birşey yok
    0
    0
    Yanıtla
  • AVSAR BEY (4 yıl önce)
    İşte büyük baskan türkiyede dünyada böyle bir hizmet yok yine bütün dikkat üstümüzde...Daha kendi ekibini kuramayan bir başkan büyük projelere imza atıyor. Hazır seyahat yasağı kalkmışken gidin biraz elazığı gezin görün gercekten bu haliyle büyükşehir i hak eden onlar.. Bizimkilerde mazisine yakışır bir hale geleceğiz diyor bu gidişle bizi köye cevirecekler. Yazık oldu yazık malatyanın beş yılına..Bu arada unutmadan kazma kürek calışana mesai yok maske dağıtana mesai yazdınız tam kendinize yakışanı yaptınız..
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyaspor 1966 (4 yıl önce)
    Başkanım bu yol için çok geç kalındı, yine de bir an önce tamamlanması için hızlı hareket edilmesi gerekiyor.O yolu açılırsa çevre yolunun yükü de azalır.Hem zamanı hem de mesafeyi kısaltmış oluruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • fth (4 yıl önce)
    4 yıldır açıldı diye haber olup bir türlü açılmayan yol.İnşaallah açılır birgün
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (4 yıl önce)
    Malatyayı yönetenlerin ufkunun dar olduğunu burda bir daha görüyoruz. Zaten şehir içinde kaldığından daha dışardan yeni çevreyolu na ihitiyaç var derken şehir içinden yeni bir yol açılarak doğu batı geçişi rahatlayacak diye övünüyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyahmet (4 yıl önce)
    Tecde merkez arasi metro hattinin incelemesini yapiyor basganim daire mudurleri ordusuyla...
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş44 (4 yıl önce)
    Toki-Fahri Kayahan 50 m.lik yolu unutma sayın başkan. Dolgu yapıldı durdu burayada bir el atın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yanılgı44 (4 yıl önce)
    Bulvar açtınız da ne oldu, ulaşım yok, güngör caddesi otobüsü 20 gündür çalışmıyor, virüs yokken de bulvarın altından üstüne gitmek için merkeze gidip başka araca binmek gerekiyor, genelde mhp yi yerelde akp yi destekledik ama yanılmışız
    0
    0
    Yanıtla
  • BAKA (4 yıl önce)
    Tamam da cevre yolundan daha erken gider oraya zaten ?yani gezmeye giderse bisey diyemem o hat uzerinde
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacıcavcav (4 yıl önce)BAKA isimli kullanıcı yorumuna
    Ah benim “çok akıllı” arkadaşım çevre yolundaki tıkanıklığa ya denk gelmedin yada göremeyecek kadar bihabersin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cevre yolu belli saatlerde tikaniktir..ben hergun cosnukten bostanbasina sabah 8 de gidip 4 te donuyom...yol 13 dakka suruyor...dedigi yoldan gidersem surenin kisalma garantisi olmadigi gibi km de artacak..şov pesindeler..hergun ayni haber yeniymis gibi cikiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacıcavcav (4 yıl önce)BAKA isimli kullanıcı yorumuna
    Sana zorla kullan diyen yokki ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Fahri kayahanda oturan sanayici galerici yok mu,yakincada oturan çocuk f.kayahanda koleje dersneye gidiyor olabilir mi
    0
    0
    Yanıtla
  • Engin Yurt (4 yıl önce)BAKA isimli kullanıcı yorumuna
    Yanılıyorsunuz. bu yol size çok yaramayabilir ama Fahrikayan , Bostanbasi civarinda yasayanlar bu yolu dört gözle bekliyor. FahriKayahan ve civarından Bostanbasi, yeni Adıyaman yolu civarına gitmek için ya aşağı çevre yoluna inmek gerek. Çevre yolunda ozellikle sabah mesai saatinde trafik ve tıkanma oluyor. Yolda uzuyor. Yukarı çıksan Yeşilyurt yolu daha uzun ve fazladan dolasiyorsun. En kısa ve trafik siz yol bu yol olacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • deprem (4 yıl önce)
    çok geç kalındı
    0
    0
    Yanıtla
  • yazihanli (4 yıl önce)
    Sayın başkan BU MİLLET RAHATLIĞINDA RAHATLIİINI İSTİYOR: Boşver hizmet yapmayı. Bu millet rahat hemde çok çok rahat. Ne edecek yolu. Bir yolunu bulur geçer. Öncelikle şunu diyeyim. Başkan resim çektirmeye çektiriyor hergün. Hergün bu resimleri görmekten usandık. BİRİSİ MASKE NASIL TAKILIR DİYE ÖĞRETSİN. SİZ MALATYANIN İLERİ GELENLERİSİNİZ. MİLLETİMİZE ÖRNEK OLACAKSINIZ YAA HANİ. ondan sözlerim. Mavi dosyalar kırmızı dosyaların biri gelir biri gider ama Allah muhafaza sağlıgın şakası olmaz başkan. Sonra hasta oldum deyip manşetlere çıkma. Zaten hizmet namına hergün bir bahçe bir kaldırımın bir köprü altının yanındasın. Millet bu hizmetleri görüyor.Herieyden önce SAĞLIK!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Herkes rahat ise sıkıntı yok rahat olmayanlar düşünsün. kim fotoğraf çekmiş kimle çektirmiş bakmazsın olur biter. Kim maskeyi nasıl takmış düşünmezsin rahat olursun. Sağlık önemli bu kadar şeyi düşününce rahat olunmaz kafaya takmayacaksın fazla
    0
    0
    Yanıtla
  • Yazıhanli (4 yıl önce)Ömer isimli kullanıcı yorumuna
    Ömer abim millete rahatlığında rahatlığını istiyor diyen ben değilim :) bunu söyleyen sayın başkandi.
    0
    0
    Yanıtla