Vali Vasip Şahin, Doğanşehir ilçesinde yapılması planlanan cezaevi yeri konusunda inceleme yaparken, ayrıca ilçede yeni açılan tekstil atölyesini de gezdi.
Vali Vasip Şahin beraberinde İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Mustafa uğur ile birlikte gittiği Doğanşehir ilçesinde çeşitli inceleme ve ziyaretlerde bulundu.
Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük’ü ziyaret ederek görevinde başarılar dileyen Vali Şahin, burada ilçe de yürütülecek projeler hakkında bilgi aldı.
Doğanşehir’de yeni hizmete giren tekstil atölyesinde incelemede bulunan Vali Şahin, ilçede istihdam ve üretime yönelik projelerin geliştirilmesini arzu ettiklerini ifade etti.
Vali Şahin ve beraberindeki yöneticiler, Doğanşehir’de yapılması planlanan açık cezaevinin yeri konusunda da arazi tespiti için incelemede bulundu.