SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP Yeşilyurt ve Arapgir Adaylarını Açıkladı

0
Güncellendi - 2019-02-20 04:19:50
CHP Yeşilyurt ve Arapgir Adaylarını Açıkladı
A- A+ PAYLAŞ

CHP'nin MYK ve PM toplantılarında Malatya'nın Yeşilyurt ve Arapgir ilçe adaylarının da bulunduğu 71 belediye başkan adayı belirlendi. CHP'nin açıklanan adaylarla birlikte toplamda 902 belediye başkan adayı belli oldu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun  tarafından yapılan açıklamaya göre, CHP'nin Yeşilyurt Adayı Malatya Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanlığı görevinde bulunan Erkan Özgür, Arapgir Adayı ise Cumartesi günü AKP'den istifa edip CHP'ye geçen mevcut belediye başkanı Haluk Cömertoğlu oldular.

CHP, Aralık ayının ilk haftasında, 7 ilçenin belediye başkan adayını açıklamıştı. CHP'nin  Akçadağ Belediye Başkan Adayı Mustafa Korkmaz, Arguvan Belediye Başkan Adayı Mehmet Kızıldaş, Doğanşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Bayram, Doğanyol Belediye Başkan Adayı Gündüz Cengiz, Hekimhan Belediye Başkan Adayı Turan Karadağ, Kuluncak Belediye Başkan Adayı Mustafa Yıldız, Yazıhan Belediye Başkan Adayı da Niyazi Akıncı olmuşlardı.

"BABASINDAN HELALLİK ALACAK"

Bu arada, CHP'den yapılan açıklamada, Yeşilyurt Adayı Erkan Özgür'ün Pazartesi günü bir basın toplantısı düzenleyeceği, şöyle duyuruldu:

"Yeşilyurt Belediye Başkan adayımız Jeoloji Mühendisi Erkan Özgür, 4 Şubat Pazartesi saat 11.30 da Kız Meslek Lisesi köşesinde , Malatyalıların Boyacı Ali Dayı olarak tanıdığı babası Ali Özgür'ü ziyaret ederek helallik alıp, 12.00 de parti il binasında basın toplantısı gerçekleştirecektir."

Ankara, iha- malatyahaber.com-Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Ahmet (5 yıl önce)
    Bu işlerden hep pis kokular geliyor. Zaten siyasette de temizlik diye bir şey de olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdulkadir (5 yıl önce)
    İşte Ak Parti'ye kızdığımız neden bu. Geçen dönem menfaati için partisine ve davasına inanmamış adamları hep karşımıza aday olarak çıkardılar. Şimdi onlar patır patır dökülüyorlar. Ağırbaşlı ve dava adamı insanlar "bana mevki, makam verin" diye kimseye yalvarmaz. Gereksizler ise üst makamlara melaike gibi kendilerini lanse ederler. Yazık oldu İslam davasına, yazık oldu vatan ve millet sevgisine.
    0
    0
    Yanıtla
  • islam davası mı rant davası mı ne zaman islam davası vardı her zaman dünyevi meta peşinde idiler sadece kendinizi kandırın bu cümlelerle
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (5 yıl önce)
    demek oluyor ki ,chp malatya merkez,yeşilyurt,battalgazi de aday çıkaramayacak kadar bitik durumda.seçime katılım chp seçmeni açısından çok düşük olacak.muhtarlık olmazsa genel olarak seçime katılım çok düşük olur. sonuç belli akp ne kadar fazla oy alırımda merkeze yaranırım hesabında.chp nin malatya da düştüğü duruma bak! tüm il yönetimin komple değişimi şart..akp nin varlığı resmen muhalefetin yokluğu ile alakadar.sadece ve sadece 4 milyon suriyelinin ülkemize girmesi bile bu hükümetin 4 günde yıkılmasına vesile olmalıydı.demek ki alternatif yok yok yok...
    0
    0
    Yanıtla
  • Vahit var (5 yıl önce)
    HALUK BEY KEŞKE BAĞIMSIZ ADAY OLSAYDI.
    0
    0
    Yanıtla
  • cihan (5 yıl önce)
    CHP Yeşilyurtta neden aday çıkarıyor Adıyaman Sincikli Mehmet Çınar illa o mu kazansın iyi parti adayını desteklesene anlıyoruz ki chp ancak ak partide son kullanım tarihi biten bayat isimlerin peşinde
    0
    0
    Yanıtla
  • Rifat (5 yıl önce)
    Sayın Haluk Cömertoğlu Arapgir!e hizmet için CHP!li olduysa fedakarlık yapmış değilde sırf Arapkir beni seviyor yine başkan olurum deyip partisini değiştiyse başarılar dilerim. Bence hangi açıdan bakarsanız bakın etik olmamış.
    0
    0
    Yanıtla