SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP'de 6 İlçenin Başkan Adayları Belirlendi, Diğerleri İse..

CHP'de 6 İlçenin Başkan Adayları Belirlendi, Diğerleri İse..
A- A+ PAYLAŞ

CHP'de 6 ilçe adayının isimlerinin netleştiği, kesin listenin önümüzdeki hafta yapılacak Parti Meclisi'nde onaylandıktan sonra açıklanacağı öğrenildi.

Alınan bilgilere göre; CHP Akçadağ'da Vahap Şahin, Kuluncak'ta Asef Zengin, Doğanşehir'de Mehmet Bayram, Battalgazi'de Ali Karakuş, Hekimhan'da Mehmet Şerif Yıldırım, Arguvan'da da Ersoy Eren'i Belediye Başkan Adayı olarak belirledi.

Bu isimlerin parti meclisinde onaylanmalarıyla kesinleşeceği, ayrıca Büyükşehir ile diğer ilçe adaylarının da önümüzdeki hafta içerisinde belirleneceği bildirildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Mlatya (3 ay önce)
    Ersoy bey chp ye karşı çok sağlam çalışmış birisidir. Nasıl aday yapılmış hayret. Vekil Veli Bey hem Malatya mızda hem Türkiye de çok yanlış yapıyor. Malatya da bu gidişle tek ilçeye düşer CHP. İstanbul zaten sallantıda,hem de sağlam sallantıda.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hüseyin (3 ay önce)
    Vekil bağırıyordu önce bir gidin ilinize sahip çıkın öyle masa basinda Mersin e karisacagina Malatya ya senin ilinde daha büyükşehir adayın belli değil demişlerdi ..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Bülent (3 ay önce)
    Ben Chp'li değilim. Mehmet Şerif Yıldırım duruşuyla dürüstlüğüyle sevilen bir isim ayrıcalık yapacağını sanmam Hasan Çelebi Belediye Başkanı iken bizim belde Girmana ile alakası yok iken bizim belediyenin kepçesi bozuk olduğu için Hekimhan belediyesi vermemişti . Hasan Çelebi den gönderdi Hekimhan için çok büyük şans Allah yolunu açık etsin şunu belirtmek isterim Aday Adayı Murat Çiğdem kardeşim çok efendi ve Çalışkan bir kişilikti inşallah onada diğer dönemlerde şans verirler. Turan Karadağ'a gelecek olursak ayrımcılık ta bir numaraydı oy verene hizmet oy vermeyene hizmet yok düşüncesi hakimdi. Konteyner yerini düzeltmek için kepçe istedim kapıda bekledim saatlerce görüşmeye bile tenezzül etmedi sekreteri beni içeri almadı veremeyiz deyip beni geri çevirdi... Değerli editör kardeşim umarım yayınlarsınız Saygılarımla
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Allahtan chpli değilsin tüm hepsini tanıyorsun bence kesinlikle oyunu da hep chp ye vereceksin
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Halpuzlu (3 ay önce)
    Ersoy Eren CHP ye karşı çok çalıştın sonunda ödülünü aldın,yok hukmundesin sen
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Uğur (3 ay önce)
    Biri demiş kan emici ev sahipleri görsün diye Malatyada 100bin üzerinde ağır hasarlı yapı var orta hasarlıları işin içine katınca 150bine yaklaşıyor bu konut sayısı, teslim edilecek 1600 konut şu an deve de kulak kalır serbest piyasa olmuş kim kime nasıl geçirsem derdinde esnaf açısından.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Hanlı (3 ay önce)
    Mehmet Şerifin Hekimhan merkezde ve sosyolojik olarak ayrışan kurdunlu ve çevre köylerinde hiç de olumlu bir algısı yok, hekimhan mezhep ve düşünce üstü bir coğrafya ve haliyle siyaseti de ona göre şekilleniyor, simdi ki başkan kendi cabalari ile durumu aşmıştı ve hatta adaylık sürecinde en büyük desteği chp'nin kendi kök tabanından ayrisan kirsunlu ve çevre köylerinde görüyordu, o yuzden aday olabilse kazanma şansı daha fazla idi maakesef bu tercih hekimhan'i chp'ye kaybettirecek bir tercih olmuş,
    %59
    %41
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 ay önce)Hanlı isimli kullanıcı yorumuna
    Doğru bir tespit Turan Karadağ ayrım yapmadan hizmeti ile her siyasi parti seçmeninden oy alabilecek bir durumdaydı Hekimhan AK Partiye gecer bu dönem.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Bi kere aday ak partiden değil geçme ihtimali yok zaten. Şerif başkan hiç bir zaman ayrımcı olmamıştır. Gönül köprüsünü kuracağına inancımız tamdır.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Mustafa yıldırım (3 ay önce)
    Hekimhan icin hayırlı olsun
    %58
    %42
    Yanıtla