CHP Malatya il örgütünde 1 hafta süreli olarak Etkili İletişim Semineri düzenlendiği bildirildi.
Seminere ilişkin basın bülteni şöyle:
"Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Örgütünde 27 Kasım ile 4 Aralık tarihleri arasında parti içi Etkili İletişim Semineri düzenlendi. Seminerin son toplantısına CHP Malatya İl Başkanı Veli Ağbaba da katılarak verilen eğitimin önemini anlattı.
SEMİNERLER ÖNEMLİ
Ağbaba eğitime katılan partililere teşekkür ederek, bu tür eğitimlerin parti ve partililer için büyük öneminden bahsetti. Ağbaba, İl başkanlığımızca 27 Kasım ile 4 Aralık tarihleri arasında yapılan Etkili İletişim ve Sosyal Etki ve Uyma adlı düzenlenen seminere tüm arkadaşlarımız katıldı. Bu seminerler partimiz açısından önemlidir.
EĞİTİMLER DEVAM EDECEK
Biz hem halkımızla daha rahat ilişki kurabilmek için hem kendimizi daha iyi anlatabilmek için hem de parti politikalarımızı daha iyi anlatabilmek için bu etkinliğimizi düzenledik. Bizi diğer partilerden, sosyal demokrat partimizi diğer partilerden ayıran en önemli özelliğimiz eğitime verdiğimiz önemdir. Devam edecek parti içi eğitim çalışmalarımız. İlkini yönetici arkadaşlarımıza verdik. Daha sonra ilçelerde, beldelerde ve partimizde devam edecek dedi.
KURULTAYA HAZIRIZ
Cumhuriyet Halk Partisinin 18 Aralıkta yapacağı kurultaya hazır olduklarını belirten Ağbaba, Malatya örgütü olarak Kemal Kılıçdaroğlunun almış olduğu kararlara tam destek verdiklerini söyledi. Ayrıca Ağbaba, uzun süreden beri Malatyada ön seçim yapılmadığını belirterek, gönüllerinin ön seçimden yana olduğunu söyledi. Ağbaba, Önümüzde önemli bir kurultay var. Bu kurultaya Malatya İl Örgütü olarak hazırız. Genel seçim hazırlıklarımız da başlamış durumda. Örgütüm ve partililerim de uygun görürse halkımıza daha iyi hizmet için milletvekilliğine adaylığımı açıklıyorum. İl örgütümün de desteğiyle birlikte biz hizmetlerimize devam edeceğiz dedi.
EĞİTİME KATILANLAR
27 Kasım ile 4 Aralık tarihleri arasında düzenlenen Etkili İletişim Seminerine, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanları, Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri, Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, Disiplin Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik Kolları Üyeleri katıldı."