SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ciddi Şikayetler Duyduk"

0
Güncellendi - 2019-03-05 22:25:55
A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Emine Akkurt, seçim ziyaretlerine devam ediyor. Özsan Sanayi Sitesi, Galericiler Sitesi ve Yakınkent esnaflarını ziyaret eden Akkurt, seçimlerde destek istedi. Esnafların sorun ve sıkıntılarını çözeceklerini söyleyen Akkurt, vatandaşların seçim günü sandığa gitmelerini istedi.

Saadet Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Emine Akkurt, seçim ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.

Akkurt’un ilk durağı Özsan Sanayi sitesiydi. Esnafın sıkıntılarını sıralayan Akkurt, Özsan Sanayi Sitesi esnafının içme suyuyla ilgili problemler yaşadığını ve seçildikleri takdirde bu problemleri çözeceklerini söyledi. Akkurt, “Sanayi esnafının durumu ortada. Ne yazık ki herkes son ekonomik gelişmelerden, sıkıntılardan ciddi manada şikayetçi. Özellikle Özsan Sanayi Sitesi’ndeki esnafımızdan belediyeyle alakalı yine suyla ilgili şikayetler aldık. Su faturalarıyla ilgili çok ciddi şikayet var. Bununla ilgili zaten Büyükşehir Belediye başkan adayımız Osman Marasalı, bir söz vermişti. Bizde bu sözün arkasındayız, Yeşilyurt belediye başkan adayı olarak. Suyla ilgili indirim çalışmalarını yapacağız. Başkanımız yüzde 20 net indirime gideceğimizin sözünü vermişti. Bu tür seçimlerin masraflarını, giderlerini, su faturaları yoluyla veya başka bir şekilde vatandaşa yüklemenin hiçbir anlamı yok. Bu bir günah, vebaldir. Bu hiçbir şekilde adil değildir. Bunların hesabını vatandaşımız soruyor. İnşallah sandıkta da bu hesap sorma yetkisini vatandaş gösterecek. Biz umut ediyoruz ki ülkemiz iyi noktalara gidecek ama artık gelinen noktada var olan yönetimlerin değişmesi gerekiyor. Bu çok net bir şekilde ortada. Bütün vatandaş, esnafımız bu anlamda çok şikayetçi. Var olan yönetimin bir an evvel değişmesi gerekiyor. Yerel yönetimler 31 Mart’taki seçimler bu anlamda çok önemli. Bunu iyi değerlendirmek gerekiyor. Bizler saadet partili adaylar olarak çözümün farkındayız. Dürüst başkan, dürüst yönetim sloganımızla vatandaşımızın karşısındayız, yanındayız. 31 Mart’ta bizleri takdir ederlerse çok güzel sonuçlar alacağımıza inanıyoruz. 31 Mart çok hızlı şekilde çalışmaya devam edeceğiz. İnsanlara kendimizi tanıtmaya, anlatmaya devam edeceğiz. Çok güzel bir teveccüh var, bunu görüyoruz. Buda inşallah sandığa yansıyacaktır. “ dedi.

Akkurt daha sonra Galericiler Sitesi’ni ziyaret ederek esnaflarla bir araya geldi.

Seçimlerde dua ve destek isteyen Akkurt, esnafa işlerinin nasıl gittiğini sordu, her karanlık gecenin mutlaka bir sabahı vardır mesajını verdi.

Galericiler Sitesi esnafının yüksek faizler noktasında problemler yaşadığını belirten Akkurt sorunların çözümü için Saadet Partisi’ni işaret etti, el ele vererek sorunları aşacaklarını söyledi. Akkurt, “Buradaki esnaflarımızla görüştük. Burada da ekonomik anlamdaki sıkıntıları dinledik. Sıkıntılar özellikle yüksek faizler noktasında. 2. El araba alım satımı ilgili sıkıntılar gündeme geldi. Burada esnafımızın hali ortada sadece Malatya'da değil zannediyorum ki tüm Türkiye'de bu sıkıntılar yoğun bir şekilde yaşanıyor. Biz diyoruz ki Saadet partililer olarak çözüm bizde, çözüm var çözüm vatandaşlarda yine. Bu sıkıntıları hep birlikte el ele vererek inşallah aşacağımıza inanıyoruz ancak öncelikle yerel seçimlerde bir kan değişimine gitmek gerektiğini bütün esnafımız da ifade ediyor. Bu yönde 31 Mart'ta karar vereceklerini söylüyorlar. İnşallah 31 Mart'ta değişimden yana milletimiz karar verirse 31 Mart'tan sonra da yansıyan değişim ile birlikte ülkeye de refah ve ferah anlamında çok güzel Yansımalar olacak. Vatandaşlar, esnaflar, partililer olarak adaylar olarak hep birlikte bunu başaracağımıza inanıyoruz.” Diye konuştu.

Akkurt son olarak Yakınkent’teki esnaflarla da bir araya geldi. Projelerini anlatarak, yerel seçimlerde destek istedi.

Saadet Partisi olarak iyi bir oy oranıyla 1 Nisan sabahına uyanacaklarına inandıklarını söyleyen Akkurt, vatandaşlara sandığa gitme çağrısı yaptı. Akkurt, “Aynı şikayetler, aynı huzursuzluklar burada da gündem oldu önümüzde. Evet insanımız yüksek faizlerden, tabela vergilerinden, yüksek vergilerden, SSK prim ödemelerine varıncaya kadar her şeyden çok şikayetçi, hizmetin olmayışından şikayetçi. Belediyelerin hizmetlerinden dolayı da ciddi şikayetler duyduk. Bizler Saadet partililer olarak bu şikayetlere çözüm önerilerimizi esnafımızla, vatandaşlarımızla paylaştık. Böyle giderse Saadet Partisi olarak Yeşilyurt'ta, Büyükşehirde, Malatya ve Türkiye genelinde çok güzel bir oy potansiyeli ile 1 Nisan sabahına uyanacağız, ümit ediyoruz, dua ediyoruz ki vatandaşlarımız gönül rahatlığıyla sandıklara gidip oylarını kullansınlar. Çünkü vatandaşlardan aldığımız tepkilerden biri de sandığa gitmeme kararı. Oy kullanmama kararını ve bu durumun yanlış şeylere sebebiyet vereceğini anlatmaya çalışıyoruz. Sandığa gitmemek, küsmek, kızgınlık göstermek bize yaramaz. Birilerine yararı olmasını istemediğimiz yerlere gider, onlara yarar. O yüzden ne olursa olsun hangi fikir de zikirde siyasi görüşte olursak olalım sandığa gidip oylarımızı kesinlikle kullanmamız gerekiyor. Biz kullanmadığımız takdirde bizim yerimize kullanacaklar. Eleştirdiğimiz halde eleştirdiğimiz, istemediğimiz insanlar yönetimin başına geleceklerdir. Bunun olmasını istemiyorsak ve bundan şikayetçi isek sandığa gidip oyumuzu kullanmamız gerekiyor.” şeklinde konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız