SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çiftçilerin Suya Erişimini Kolaylaştırmak İçin Devam Edeceğiz"

A- A+ PAYLAŞ

Akçadağ Belediye Başkanı Hasan Ulutaş, ilçedeki tarımsal üretimin sürdürülebilirliğini artırmak amacıyla sulama altyapısında gerçekleştirilen onarım çalışmalarını yerinde inceledi.

Ulutaş, Sulama Birliği Başkanı ile birlikte 6 Şubat depremlerinde zarar gören sulama kanallarında yapılan onarım çalışmalarını inceledi. Başkan Ulutaş, sulama altyapısındaki bu iyileştirmelerin çiftçilerin suya daha kolay erişmesini sağlayacağını ve tarımsal üretimi destekleyeceğini vurguladı. "Çiftçilerimizin suya erişimini kolaylaştırmak ve tarımsal üretimi desteklemek için çalışmalarımıza devam edeceğiz" diyen Ulutaş, projede emeği geçen milletvekillerine teşekkür etti.

Sürgü Barajı, Altuntop Regülatörü Ayrımı, Akçadağ İrsaliye Kanalı ve Altuntop Sifonu’ndaki iyileştirme çalışmaları sürüyor. Akçadağ İrsaliye Kanalı’nın Kılıçlı Bağlar bölgesindeki bin 600 metre keçe membran döşenmesi ve 400 metre çelik borunun yenilenmesi gibi önemli çalışmaların yanı sıra, sulama kanalı yapımının 20 kilometrelik kısmı tamamlandı. Kalan bölgelerde ise çalışmalar devam ediyor.

iha

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Cavit (3 ay önce)
    Malatya'da bu işler böyle çözülür bi foto verirsin iş tamam kesin çözülmüştür
    0
    0
    Yanıtla