SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Yeni Malatyaspor'da Yönetim Arslan'la Görüşecek

Yeni Malatyaspor'da Yönetim Arslan'la Görüşecek
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 1.Lig ekibi Yeni Malatyaspor’da Sakaryaspor mağlubiyeti sonrası teknik direktör Cihat Arslan ile yolların ayrıldığı yolunda İhlas Haber Ajansı'nın yayınladığı haber yalanlandı.

Ligin yedinci haftasında deplasmanda Sakaryaspor karşısında alınan mağlubiyet sonrası teknik direktör Cihat Arslan’ın takımdaki geleceği merak konusu oldu. Tecrübeli teknik adamla birlikte yolların ayrıldığı iddiaları sosyal medyada yayılırken, şu ana kadar böyle bir durumun söz konusu olmadığı öğrenildi.

Yönetimin, tecrübeli çalıştırıcı ile bir araya geleceği öğrenilirken, şu ana kadar herhangi bir istifa ya da karşılıklı görüşerek ayrılığın olmadığı bildirildi.

Arslan ile yönetimin yapacağı görüşme sonrası radikal bir kararın çıkabileceği öğrenilirken, hafta içerisinde futbolcularla da bir görüşmenin yapılması bekleniyor.

YALANLANAN HABER..

İhlas Haber Ajansı, Malatya mahreçli olarak 1 Ekim saat 20.58'de aşağıdaki haberi abonelerine geçmişti:

"Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor’da Teknik Direktör Cihat Arslan ile yollar karşılıklı sözleşme feshi ile ayrıldı.

Geçtiğimiz sezon Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Yeni Malatyaspor’da 1 Mart 2022’de göreve gelen Teknik Direktör Cihat Arslan, takımın bir alt lige düşmesi sonrasında da devam edildi. Ancak gelinen süreçte Spor Toto 1. Lig’in ilk 7 haftasında hiçbir galibiyeti bulunmayan sarı-siyahlılarda, bugün alınan Sakaryaspor yenilgisi sonrası yönetim harekete geçti.

Maç sonrası Teknik Direktör Arslan ile masaya oturan yönetim, sözleşmelerin karşılıklı sona erdirilmesi ile yolları ayırdı. Yeni Malatyaspor yönetiminin bu ayrılığın ardından ise yeni bir teknik direktör arayışına girdiği öğrenildi.

Süper Lig’deyken geldi
Yeni Malatyaspor'da Teknik Direktör Marius Sumudica ile yollar ayrıldıktan sonra takım kaptanı Adem Büyük'e Futbol Sorumluluğu görevi verilerek takımın başına getirilmişti. Büyük'ün de bu görevinden kısa sürede ayrılması üzerine Yeni Malatyaspor, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında son olarak Kasımpaşa'da görev yapan Teknik Direktör Cihat Aslan ile anlaşmıştı.

17 karşılaşmada 1 galibiyet
Süper Lig’de Yeni Malatyaspor’un başında çıktığı 11 karşılaşmada sadece Adana Demirspor galibiyeti alan Cihat Arslan, takımın küme düşmesinden sonra da yeni gelen yönetimin kararı ile göreve devam etmesi istenildi. Spor Toto 1. Lig’de de transfer tahtasının borç yüzünden kapalı olması nedeniyle kampa giremeyen ve transfer yapamayan Cihat Arslan, büyük bölümü gençlerden oluşan takımla birlikte bu sezon çıktığı 7 karşılaşmada 2 beraberlik ve 5 yenilgi yüzü gördü."

malatyahaber.com- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

19 yorum yapılmış

  • New Malatya (1 yıl önce)
    Hoca elindeki kadroya göre superligdeki malatya'dan daha iyi top oynatıyor hemen hemen tüm maçlarda zevk alarak izliyoruz önede geçiyoruz tecrübesizlik ve forvetsizlik galibiyet almamızı engelliyor. Takımda oyuna girip maçı değiştirecek oyuncu olmadığı için guardiola bile gelse birşey değişeceğini düşünmüyorum. Hele birde her maç kırmızı kart ve penaltı olunca yenilgi kaçınılmaz oluyor. yönetimin oyuncu alacaklarını düzenli ödeyip kırmızı kart konusunda oyuncuları ciddi şekilde uyarması dışında yapılacak birşey değişmeyecektir. Zaten başka hoca bu kadroya ve bu kadar borcu olan bir takıma gelmez biraz mantıklı düşünelim
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Bahattin (1 yıl önce)
    Yakışanı Teknik direktörlüğe adil gevrek’i getirin tam olsun. Takımı aldığı yere kendi bıraksın Malatya’ya heykeli dikilsin
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Emin (1 yıl önce)
    Bu hocayı gönderirseniz bu şartlar da bu hoca kalitesinde hoca bulamazsanız. Adam çok cüzi bir miktara çalışıyor hemde. Herkes takımı bırakıp gittiğinde hoca bırakmadı. Transfer yapılmaması rağmen yine ayrılmadı.
    %71
    %29
    Yanıtla
  • MERT (1 yıl önce)
    buraya kahraman olmaya gelmiş hoca..MALATYA basın da HEYKELİNİ yapalım diyordu 2 ay önce(malatyahaber değil).. .yaw 2 sözcüğü konuşamaya Malatya basın yok hoca Oktay çevik yok hoca ünal kahraman diye malatyasporun unutulmamış isimleri gibisin diyorlardı. Boş boş konuşuyorlar
    %34
    %66
    Yanıtla
  • burimi (1 yıl önce)
    O adil gevrek olsun allahından bulsun. başkada birsey demıyorum .
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hüseyin (1 yıl önce)
    Teknik direktör değişsin..değişsin de yeni gelenin elinde sihirli değnek mi olacak onu anlamış değilim. Bu takımın öncelikli olarak paraya ihtiyacı var.istanbulda ,ankarada malatya günleri yapılıyor.Katilimcilarin hepsi (siyasetçisi,sanatçısı,iş adami) malatya spor dan bahsediyor...ama hiçbiri elini cebine atmıyor.. hepsi show...
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Haci (1 yıl önce)
    Bu klüpde yaşanan ve yaşanacak herşeyden a.gevrek ve yönetimi sorumludur.Ancak Bozuk saat bile günde iki kez zamanı doğru gösterir.18.haftaya giren hocanın tesadüf bile olsa bir galibiyeti dahi yok.Tüm şartlar çok kötü ve hocanın aleyhine.Ancak bu klüpde şu anda değiştirilebilinecek tek unsur kaldı o da Teknik ekip.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Bülent (1 yıl önce)
    Kesinlikle yanlis karar olur. Tek suclu Adil gevrektir zamaninda biraksaydi gitmeden öncede Tehteh olayini cözseydi ya gol atma sorunumuz olmazdi Yada satar borclar ödenirdi takim iyi mücadele ediyor lakin tecrübesizlik .hesap sorulacaksa ADIL olmayan baskana sorulmali Bu aralar Hep Hayati hocanin ismi geciyor arkadaslar Hayati hocanin Hic bir basarisi yok üstelik elinde daha iyi bir kadro varken bir varlik gösteremedi 40 yillik Ziya Dogan sisteminde israr etmek fayda saglamaz Bir mac kazansak arkasi gelecek Cihat hoca kalmali hocaya destek verilmeli kirmizi Kart gören oyuncular uyarilmali
    %66
    %34
    Yanıtla
  • Aynen size katılıyorum. Cihat hoca kesinlikle kalmalı. Onu gönderirlerse büyük hata yaparlar. Malatya dünkü maç hariç hep iyi oynadı. Çok kısıtlı bir kadro ile inanılmaz iyi oynattı. Yenildiğimiz maçlar hep şansızlık.. hep kırmızı kart gördük. Üstelik forvet yok. Haci Osman' sadece bir maç oynadı etkisini gördük. Takıma bir kaç takviye ile play-off a kalır. Ben Cihat hocaya güveniyorum
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Cumhuriyet -î El Aziz (1 yıl önce)Bülent isimli kullanıcı yorumuna
    Evet kesinlikle katılıyorum. Cihat Arslan takımı dört dörtlük oynatıyor. Emin olun dünkü maçı alabilirdik.Hakem etkisi de oldu. Tek suçlu Adil Gevrek ve hakemler.
    %40
    %60
    Yanıtla
  • Zurna 44 (1 yıl önce)
    17 hafta ve 7 aydır maç kazanamayan bir hocayla neyi görüşecekler? Hocasız maça çıksak bile tesadüfü belki 1-2 maç bile kazanabilirdik. 3 hafta puan alamayan başka takımlar hocasını gönderiyor, yeter artık Cihat Hoca kendisine verilen krediyi çoktan tüketmiştir. Bu neyin inadıdır, her yenilgiden sonra bir mazeretin arkasına sığınan bir hocayı istemiyoruz. Bu hocaya tahammül ettiğinizin onda birini Malatyalı hocalara etmiyorsunuz. Yeter artık olmuyorsa olmuyor, gönderin gitsin.
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Mustafa (1 yıl önce)
    Zaten takımın başında hoca olmasıyla olmaması arasında bir fark yoktur.zerre kadar bir başarıda yoktur.cihat arslan derhal gitmelidir.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • uğur tn (1 yıl önce)
    Ya ne boş muhabbetler dönüyor burada halen teknik direktör'mü konuşuluyor burada ? gitmesi gereken yeni malatyaspor'dur dahası bu şehirde futbol gereksiz bir hal almıştır. Futbolun yeniden yapılanarak temiz insanlar tarafından yönetilmediği takdirde malatya'nın üst liglerde olmaması kanaatindeyim.
    %68
    %32
    Yanıtla
  • Malatya (1 yıl önce)
    Başka ne yapacaklar en kolay iş hoca gondermektir,bundan sonra yapılacak en doğru iş Malatyalı Mustafa ceviz, Hayati palanci,Nihat Balan, Ali ravci, Mustafa taşar veya diğer bir Malatyalı hoca ile yola devam etmektir zaten dışardan hoca geleceğinde zannetmiyorum.
    %52
    %48
    Yanıtla
  • Selahattin Sarıoğlu (1 yıl önce)
    On sekiz maçta bir galibiyet aldığını yazmanız iyi, hangi koşullarda çalıştığını yazmış olmanız daha da iyi. Hakkaniyetli. İşi rastgelsin.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • emin (1 yıl önce)
    Büyük hata yapılmış. Sıkıntı hocada değil. Sıkıntı hiçbir iş yapmayan yönetimdeydi. Adamın elinde forvet yok ne yapsın. Beş maç haci Osman'ın lisansının çıkmasını bekledi. O da bir maç oynadı iki maç ceza aldı. Zaten çoğu maçları on bir ile tamamlayamadık. Bu maç da öyle oldu. Buğra amatör oyuncu. Benim fikrim hocanın kalmasından yanaydı. Şimdi yeni biri gelecek oyuncuları tanıyana kadar lig biter. Keşke yollar ayrılmasaydı samimi bir şekilde çalıştı. Allah razı olsun.
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Battal Gazi 44 (1 yıl önce)
    Çok geç bile kalındı. Her maç sonrası yaptığı tuhaf açıklamaları bugün de devam etmiş. Bu gün de Sakarya spor için büyük camia, geçmişi büyük olanın geleceği de büyük olur, İnşAllah daha güzel günler görürler gibi tuhaf açıklamalar yapmış. bizden uzakta yolu, bahtı açık olsun. Umarım bu ligi iyi bilen hırslı ve azimli bir hocayla anlaşılır.
    %56
    %44
    Yanıtla
  • Paşa44 (1 yıl önce)
    İsabetli bir karar olmuş, umarım bu ligi iyi bilen Tamer Tuna, İrfan Buz, Yılmaz Vural veya Malatyalı hocalardan biriyle yola devam edilir.
    %43
    %57
    Yanıtla
  • 44malatya (1 yıl önce)Paşa44 isimli kullanıcı yorumuna
    Yilmaz vural veya irfan hoca gelsin takima disiplin sart
    %39
    %61
    Yanıtla