SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İşte YMS'nin Durum Raporu! "Gençlere Yöneldik"

İşte YMS'nin Durum Raporu!
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü Cihat Arslan, ligi kaybettiklerini ancak altyapıdan oyuncuları kazanarak, gelecek senenin hazırlıklarını yapmaya çalıştıklarını söyledi.

Arslan, Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri’nde gazetecilerle bir araya gelerek, Ramazan Bayramlarını tebrik etti.

Arslan, şehirle bayramlaşamadıkları için basın mensuplarıyla bir araya geldiklerini ifade ederek, “Bütün Malatyalıların, Malatyasporluların, vatandaşlarımızın, Müslüman ve İslam Âleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum. Buradaki amacımız takımımız ne durumda olursa olsun bir bayramlaşma geleneğini başlatmaktı” dedi.

Yaşanılan sıkıntılara rağmen bayramda bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Arslan, basın mensuplarına teşekkür etti.

Donsah’ın takımdan ayrıldığını Azubuike’nin de sorununu olduğunu kaydeden Arslan, “Azubuike son oyundan çıkarttığımız pozisyondan sonra kendini farklı hissetmeye başladı. Sonra gelmeyeceğimi söyledi. Alanyaspor maçı öncesinde Dicko ve Kenan’ın sorunları vardı. Artık süreleri dolmak üzereydi. Kenan cezalı olduğu için izin istedi. Mustafa da başkanla görüşmesi vardı, onun için antrenmanlara çıkmıyor. Onun neticesinde biz de gençlere yöneldik. Senenin planlamasını yapmamız lazım, genç oyuncularında gelişimlerini tamamlamaları gerekiyor” diye konuştu.

Arslan, bu sene yarışırken, çok da kötü bir senaryo olmaması için gelecek seneyi planlamaya çalıştıklarını ifade ederek, “Kulübümüze hizmet etmeye çalışıyoruz. Arkamızda eserler olsun. Bu genç takımımın, altyapının var oluş nedenleri A Takıma oyuncu yetiştirmek. Biz de bunu başarıyoruz. 14 oyuncumuz üst yapıdan idmana çıkıyor. Bu güzel bir şey. Ligi kaybederken, genç oyuncuları kazanıyoruz” dedi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a Ramazan Bayramı’nda kulüp personeline hem maddi hem de manevi desteğinden dolayı teşekkür etti.

Bu arada, Adana Demirspor'la anlaştığı öne sürülen Kaleci Ertaç Özbir de, 3 haftadır kadroda yer almıyor.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Bir şehir nasıl rezil edilir. Bir şehir nasıl sahipsiz bırakılır. Her şeyi ile gördük. Aynı senaryoyu Haşim Karadağ da yaşadık, ders almadık, Adil Gevrek ile tekrar yaşadık. Bir hata iki defa ard arda tekrar edilmez. Aynı hataya iki defa ardarda düşülmez. Bu nasıl bir şehir. Bu kadar beceriksiz insan nasıl bir araya gelir. Bu kadar hataya nasıl izin verilir. Akıl alır gibi değil. Malatya da yöneticilik yapanlara hangi şirket sahibi şirketini emanet eder. Yöneticilik yaptırır. Ama onlar babalarının şirketi gibi koca şehri keyfi olarak yönetebilmektedir. Bu şehrin milletvekili, belediye başkanı, valisi hepsi sorumludur bu başarısızlıktan.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Volkan (2 yıl önce)
    Başkan bırakıp kaçtı.Birde büyük harflerle yazayım.BİRAKİP KACTİ.sosyal medyada bu yönetime methiyeler düzen mezarlık insanları vardı onlarda sosyal medyadan kaçtılar.Cesaretleri yokmuş KACTİLAR yani herseyleri kolpaymis.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hüsnü (2 yıl önce)
    Hocam,Y.Malatyaspor tarihe karıştı.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hüsnü (2 yıl önce)
    a.gevreğin takımıyla uğraşmayın.Bu takımın şehirle uzaktan yakından bir ilgisinin olmadığını içeriğinin (siyaset+a.gevrek)olduğunu cümle alem biliyor.Bilmiyor gibi davranan,yorum yapanlarda bildiğinin paralı troller.Dolayısı ile yaşlılarla mi,gençlerlemi ?devam edeceksiniz.Klübü terk mi edeceksiniz?Klübü kapatacakmısınız?Bu klüp malatyanın umurunda değil.
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Emrah (2 yıl önce)
    Bence artık arguvanspora destek verilmelidir. Hem malatya hem arguvan gelişme gösterir. Bu takıma bu saatten sonra yatırım yapmanın bir anlamı yok Adil gevreğin borçları ile ugrasilcagina yeniden o para ile güzel bir takım kurulur arguvan belediyeye yönelim daha olumlu olur düşüncesindeyim.
    %56
    %44
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Yapilacak tek sey ekonimisi iyi olan baskana ihtiyac var tekrar 2022 2023 sezonunda sampiyon yapacak kisi lazim
    %53
    %47
    Yanıtla
  • shakiri (2 yıl önce)
    İddaa ediyorum, Türk futbol tarihinde, hatta dünya futbol tarihinde hiç bir takım bu denli içler acısı(sahipsiz) bir halde ligden düşmemiştir. Kadraj da Mert Korkmaz ın, Cihat Arslan ın hali herşeyi kanıtlar nitelikte. Dünya futbol tarihine rezil olduk rezil....
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Ben 44 (2 yıl önce)
    Hocam ne başkanı hani istifa etmişti bu başkanda nasıl bir şahsiyet var Malatya’yı rezil etti bi bırakıp gitse bayram olur adamın kimseye eyvallahı yok nasıl bir güç kimse kovalayamıyor yazıklar olsun sahipsiz malatyam
    %80
    %20
    Yanıtla
  • haluk cetinoglu (2 yıl önce)
    Hocam özellikle Messi, Xavi ve İniesta gelecek vaat ediyor. Puyol'un ise biraz atik olması lazım. Seneye inşAllah Adil başkanımız ile galibiyetsiz bir şekilde ligi bitiririz. Dileğim odur ki Arguvan Spor'un siyasetçilerin tamamından uzak durması; Bknz. Yeşilurtspor ve Yeni Malatyaspor bide bakmışız seneye 2.Ligte En Yeni veya Yep Yeni Malatya Spor (Arguvanın adı değişir)
    %27
    %73
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Tabi sahaya çıkacak oyuncu kalmadı zorunlu olarak gençleri oynatacaksin 5 yıldan beri 1 tane altyapıdan genç oyuncu çıktımı hoca başkan nerede biliyormusun?
    %77
    %23
    Yanıtla