SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çınar Makam Araçlarını Toplatmış

0
Güncellendi - 2019-09-14 05:15:27
Çınar Makam Araçlarını Toplatmış
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın talimatı sonrasında tasarruf tedbirleri kapsamında Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürlerinin makam araçları toplatıldı.

Tasarruf tedbirleriyle belediyeye ek gelir sağlamaya devam ettiklerini ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinden sonra başlattığımız tasarruf tedbirleri kapsamında ki uygulamalarımızı sürdürmekteyiz. Bu kapsamda Belediye Başkan Yardımcılarımız ve Birim Müdürlerimizin araçlarını toplayarak araç parkımıza çektik. Kamu kaynaklarının verimli kullanılması adına başlattığımız bu tür tedbirlerle makam aracı sayısını azaltırken, belediyemize ek gelir sağlayacak uygulama ve yöntemlere ara vermeden devam edeceğiz.” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • mehmet (5 yıl önce)
    bu belediyeler elinizden teker teker gidince anlıyacaksınız . ama yazık gerçekten ne beklenmişti partinizden ne oldunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (5 yıl önce)
    Bunu gösteriş için yapıyorlar..tıpkı İstanbul belediye başkanının yaptığı gibi..adamcılık ve torpil en yüksek seviyede devam etmektedir vesselam..
    0
    0
    Yanıtla
  • Akcadagli (5 yıl önce)
    HAKKATEN BUYUK ADAMMIS BU IMAMOGLU ISTANBULDAN BURAYA KADAR ETKI ETMIS
    0
    0
    Yanıtla
  • malatya sevdalısı (5 yıl önce)
    Belediye de tasarruf tedbirleri alacaksanız 1) Liyakatsız işe aldıklarınızın iş sözleşmelerini fesh ediniz 2) Kim bu halkın parasını makamını kullanarak israf ettiyse geri ondan talep ediniz. 3) Beld. bsk yrdm ve birim müdürlerine tonla para veriyorsunuz kendi araçlarına neden binip gelmiyorlar? 4) gece saat :3:00 de kaza yapan kısının sorusturması ne oldu? 5) Size bir tavsiyem var, avrupada basbakanlar bisikletine binip meclise gidiyor, sağlıklı yaşam için sizde bunun öncüsü olun. bisiklet yolları yapın ve bir baskan olarak sizde bisiklete binip işinize gidiniz. Herkese örnek olunuz!!1 6) Belediyede fazla maaş alanların maaşlarını düşürünüz
    0
    0
    Yanıtla
  • mert (5 yıl önce)
    helal olsun be sana başkan diyemicen çünkü insanları aldatıyosunuz göz boyuyosun yapma artık yeter senin yüzünden akp soğudum nefret ettim hatta.makam araçlarını toplatıyosun da peki yiğenini ne kadar maaşla y.yurt belediye spor da sözde genel menejer olarak çalıştırıyosun????bunu açıkla
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (5 yıl önce)
    Bir belediye eğer gerekli ise aldığı aracı niçin geri toplatır?Toplatıyorsa demekki bu araçlar lüzumsüz yere alınmış anlamına gelmiyormu?Bu nasıl bir iş?Biri bunu açıklasın.Bir başka partinin başkanı bunu ortaya çıkarmış/yada yapıyor diye bende bunu yapıyorum diye yapılıyorsa bu daha acı bir durum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tahir (5 yıl önce)
    Adamlar 2 yıl çalışıp. Kıyak emekli oluyor. Bir tarafa ise sen 25 yıl çalış ama gene emekli olamazsın deniliyor.ama 70 yaşında emekli olabilirsin deniliyor. Sonra bu 2 yılda emekli olanlar tvye çıkıp ben Müslümanım diyor. 25 yıl çalışan emekli olaman hristiyan galiba başka memlekete çalışmış 80 milyon kişi.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (5 yıl önce)
    Başkan Belediye aracının gece 03,00 de çalışanın çocuğu kullanırken kaza yaptığını yine bu sitede okuduk.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarafsiz (5 yıl önce)
    Geçen donem de Bld bask. degilmiydi,İmamoğlu yapincami aklınıza geldi.
    0
    0
    Yanıtla