SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cinayet mi?.. Kayıp Gencin Cesedi Bulundu..

0
Güncellendi - 2021-05-26 02:21:35
Cinayet mi?.. Kayıp Gencin Cesedi Bulundu..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da 21 Mayıs Cuma gününden beri kayıp olan 26 yaşındaki gencin cesedi, Hekimhan'da bir su kuyusunda bulundu.

26 yaşındaki Yunus Akan, Malatya merkezden, Hekimhan ilçesindeki hasımlarından gelen bir telefon üzerine Hekimhan'a gitti ve kendisinden bir daha haber alınamaması üzerine soruşturma başlatıldı.

Başlatılan araştırma sonucu kayıp genç, Salı günü Hekimhan- Güzelyurt Mahallesinde bir bahçe yer alan metruk yapının içindeki kuyuda ölü olarak bulundu.

AFAD ve İtfaiye ekiplerinin çalışması sonucunda ceset kuyudan çıkarılıp, otopsi için Adli Tıp Kurumu Malatya Grup Başkanlığı morguna gönderildi.

Soruşturma kapsamında polisin bazı şüphelileri gözaltına aldığı öğrenildi.

Babası  duyurmuş, yardım istemişti..

Yunus Akan’ın babası Mehmet Akan, 24 Mayıs Pazartesi günü iha'ya verdiği bilgide, evladından Cuma gününden beri haber alamadıklarını belirterek, “Oğlum 26 yaşında Cuma günü namazdan sonra kayboldu. Saat 5-6 civarında da son olarak Hekimhan ilçesinde telefonu sinyal veriyor. Ondan sonra da bir haberimiz yok. Kimseden de doğru düzgün haber alamıyoruz. Rabbim için gören, bilen varsa bize bilgi versin. Tutan da varsa oğlumuzu bıraksın. Yoksa öğrenirsek de çok kötü olacak. Bunu da söylüyorum. Dün nişanlısının bize anlattığına göre Cuma günü 3 buçuk da aramış, eski hasım olduğu arkadaşlarıyla Hekimhan’a gidip konuşacağını söylemiş. Ondan sonra bir bilgimiz yok, telefon kapalı. Şüphelendiğimiz Hekimhan’daki çocuklar. Emniyetimiz uğraşıyor, ilgileniyor. Emniyetimizden de rica ediyorum, çok üstüne düşsünler. Çocuğumu istiyorum, başka bir şey demiyorum. Oğlum çık, gel. Biz çok mağduruz burada oğlum. Ailen çok mağdur oldu oğlum, çık gel. Abisiyle de görüşmüş, abisine çarşıya gidiyorum demiş. En sonda çarşıdayım demiş, Cuma gününden beri haber alamıyoruz”  demişti.

malatyahaber.com- Görüş Gazetesi- iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Yunusun arkadaşı (2 yıl önce)
    Gardaşım genceciktin allahım ailene sabır versin
    0
    0
    Yanıtla
  • Reşat (2 yıl önce)
    Hekimhanda 1 günde 2. cinayet. Dosyaları birleştirin.
    0
    0
    Yanıtla