SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çocuğa Çarptı Refüje Fırlattı

Çocuğa Çarptı Refüje Fırlattı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da yolun karşısına geçmeye çalışırken, otomobilin çarptığı küçük kız çocuk  havaya fırladıktan sonra refüje düştü. Kazayı gören çevredeki sürücüler ise küçük çocuk için seferber oldu.

Kaza, 16.30 sıralarında Malatya-Ankara karayolu Küçük Sanayi Sitesi mevkiindeki üst geçit altında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ankara istikametinden gelen Y.H. yönetimindeki 44 LE 164 plakalı Peugeot marka otomobil yolun karşısına geçmeye çalışan küçük yaşlardaki bir çocuğa çarptı. Çarpmanın etkisiyle havaya fırlayan küçük çocuk daha sonra orta refüje düştü. Kazayı gören çevredeki bazı sürücüler ile vatandaşlar ise küçük çocuk için seferber oldu. İhbar üzerine polis ve sağlık ekiplerinin sevk edildiği kazada yaralı çocuk, vatandaşlar tarafından ambulansa alınırken, araç sürücüsü ifade için polis merkezine götürüldü.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Hakan (1 yıl önce)
    Yan yol verilirken yaya alt geçidine veren çok zeki arkadaşlara saygilar
    %67
    %33
    Yanıtla
  • MUSTAFA (1 yıl önce)
    Kazanın üst geçidin altında olması çok ilginç. Tabi geçen çocuk. Yanında bir büyük yok ise. Demek ki öğretilmemiş çocuğa üst geçidin kullanılmasının önemi. Bu durumda belediye üst geçit altlarında iki yol arsına bariyer veya tel örgü çekmeli, yayların üst geçidi kullanması sağlanmalıdır.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet (1 yıl önce)
    Orada dar bir yol oluşmuş Çevreyolundan bağlantı verilmiş haliyle kaza olur,hangi akıllı düşünmüş çok merak ediyorum??
    0
    0
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu (1 yıl önce)
    Üstgeçidin altında yaya kazası ! çocuk tekmiydi acaba?
    %88
    %12
    Yanıtla