SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çocuğun Kullandığı Traktör Çarptı; 2 Çocuk Öldü, 2'si de Yaralandı

Çocuğun Kullandığı Traktör Çarptı; 2 Çocuk Öldü, 2'si de Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Akçadağ İlçesinin Ören Mahallesi'nde, 11 yaşındaki çocuğun yönetiminde hareket halinde iken yol kenarında oynamakta olan 4 çocuğun üzerine düşen traktör, çocuklardan 2'sinin ölümüne, 2'sinin de ağır yaralanmasına neden oldu.

Olay, saat 21.00 sıralarında oldu. 11 yaşındaki K.A. adlı çocuğun yönetiminde olan 44 AEL 870 plakalı traktör, Çat Mezrasından Ören yönüne giderken, direksiyon hakimiyetini kaybetti ve traktör yol kenarında oynamakta olan çocukların üstüne düştü.

Kazada 11 yaşındaki Zelal Yıldırım ve 7 yaşındaki Ada Yıldırım ile 7 yaşlarındaki G.Ş. ve A.K. adlı çocuklar ağır yaralandı. Akçadağ Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Zelal Yıldırım burada hayatını kaybetti. Ada Yıldırım ise sevk edildiği Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde öldü.

Yaralı iki çocuğun tedavisi devam ederken, traktörün çocuk sürücüsü K.A. gözlem altına alındı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Haci (1 ay önce)
    Traktör 11 yaşında bir çocuğun elinde hemde akşam 9.00 da bu çocuk yollarda pes doğrusu!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ramazan (1 ay önce)
    İşte sana Malatya köylüsü. Cehaletin şekil almış halı. Aynı traktörle hayvan gübresi taşır, ertesi gün kayısı taşır, 11 yaşında çocuğa traktörü sürdürür.. Ama sorarsan her şeyin en doğrusunu bilir.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet (1 ay önce)
    Allah kimseye göstermesin böyle bir acıyı. Malesef troktör ve patpat denilen tarım araçları çok tehlikeli. Yılların tecrübesi ile kullanıp kaza yaşayanlar var. Nasıl çocuk yaştaki birine emanet edilir bu araçlar...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • hkb (1 ay önce)
    Ya bizim takimdan haberi olan varmi ? lig kuralarinda variz , ama takim varmi? alinan futbolcu veya takimin futbolculari varmi? haberi olan bir anlatsin.
    %9
    %91
    Yanıtla
  • hkb (1 ay önce)
    Kurallar cignenmek icin degil uyulmasi icin vardir her kural , yasa belli arastirma ve standartlara gore yapilmistir.12 yasindaki cocuk ancak gozlem altinda bisiklet kullanabilir... araba yada traktor degil.. neyazikki kurallara yasalara uymuyoruz ve gururla yasalar cignenmek icin vardir diyoruz. Simdi kim verecek o yavrularin yasayamadigi hayati? cok uzucu cok aci..Allah rahmet eylesin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • kaya (1 ay önce)
    bu sorumsuzzluk öyle cezalandırılmalı ki bir daha bir ebebeyin ehliyettsiz 11 yaşında çocuğa araba veya traktör kullanmasına izin vermesin . üzgünüm..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Gündüzbeyli (1 ay önce)
    İnsanlar bu zihniyetten çıkmalı artık köy yeri benim oğlum yapar benim oğlum aslan diyip el kadar bebelere motor tarım aleti veriyorlar çok yanlış bu zihniyet şimdi ölenede Çarpan çocuğuda yazık değilmi 11 yaşında daha bu yaşta biri hapis diğerleri melek oldu bu cehalet bitsin artık
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 ay önce)
    Kaç köye gittiysem aileleri çocukların traktör kullamasına müdahale etmiyor Yazık olmuş Allah rahmet etsin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Murat (1 ay önce)
    Cehaletin ve sorumsuzluğun olduğu yerlerde bu tarz üzücü olaylara şaşırmıyorum artık. Allah ölen çocukların ailesine sabır versin. Sürücünün ailesi ve traktör kimin adına kayıtlıysa o kişi bulunup cinayetten yargılanmalı.. 11 yaşında olması ailesinin tamamen masum olduğu anlamına gelmiyor.! Çocuğa da gerekirse ceza verilmeli. Olan ölen çocuklara ve ailesine oldu. Ne hayallerle büyüttüler...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • vatandaş44 (1 ay önce)
    Böyle bir sorumsuzluk olabilir mi o çocuktan kim sorumluysa traktörün sahibi, babası, annesi en ağır cezayı almalı kazaya karışan çocuk dahi bunun cezasını yaşamalı ne kadar acı bir durum oyun oynayan yavrucaklar melek oldu rabbim anne babasını sabır versin hastanedeki yaralılara şifa versin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kurban (1 ay önce)
    Allahım sen sabır ver,çocuğa traktör veren ailesinin umarım elinden alınır çocukları
    %100
    %0
    Yanıtla