SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çocuk Koruma Koordinasyon Kurulu Toplandı

Çocuk Koruma Koordinasyon Kurulu Toplandı
A- A+ PAYLAŞ

5395 Sayılı Çocuk Koruma Kanununa göre verilen koruyucu ve destekleyici tedbirlerin yerine getirilebilmesi ve çocuklarla ilgili yapılması gereken çalışmalarda kurumlar arası koordinasyon ve görev dağılımını sağlamak amacıyla oluşturulan, Çocuk Koruma İl Koordinasyon Kurulu Yıl Sonu Değerlendirme Toplantısı Valilik toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıda: Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından, 2022 yılı itibarıyla 5395 sayılı Çocuk Koruma Kanunu kapsamında, ilimizde bulunan ve haklarında; eğitim, sağlık, danışmanlık ve bakım tedbiri kararı alınan çocuk sayılarına ilişkin veriler ile Çocuk, Koruyucu Aile ve Evlat Edinme Birimlerinin istatistiksel verileri, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğüne bağlı Çocuk Birimi ve Sosyo-Ekonomik Destek Birimine ait istatistiksel veriler kurul üyeleri ile paylaşıldı.

İl Sağlık Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığına ait sayısal veriler incelendi.

Toplantı, 2022 yılında alınan ve uygulamaya konulan kararların değerlendirilmesi ve 2023 yılında yapılması gereken çalışmaların plânlanması ile son buldu.

Vali Hulusi Şahin başkanlığında yapılan toplantıya; Baro Başkan Vekili Osman Akyol, İlçe Kaymakamları, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Cihan Çetin, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, Belediye Temsilcileri ve ilgili kurum müdürleri katıldı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız