SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çok Güzel Terminal Binası Kazandıracağız"

0
Güncellendi - 2019-08-02 00:34:03
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, havaalanı yeni terminal binası projesinin bittiğini ifade ederek, “Yeni ve çok güzel terminal binası Malatya’ya kazandırmış olacağız” dedi.

Milletvekili Tüfenkci yaptığı açıklamada Malatya için hizmetlere devam ettiklerini söyledi.

2 sene içerisinde kuşak yollarının biteceğini söyleyen Tüfenkci, “Kömürhan Köprüsünün yenilenmesi önemli bir proje. Özellikle doğuyu batıya bağlayan bir güzergah olması Malatya sanayisinin Türkiye’nin doğuyla batısının sağlanması çok önemli. Sivas- Hekimhan-Yazıhan yolumuz bitmek üzere bitti daha doğrusu. Bir Yazıhan köprüsü kaldı onu da bakanlık talimat verdi hızlandırıyoruz” şeklinde konuştu.

Malatya’da altyapının tamamlanması noktasında önemli mesafeler kat ettiklerini söyleyen Tüfenkci, hızlı tren projesine değinerek, “Bu hızlı trenin Elazığ’dan Diyarbakır’a kadar uzaması önemli yatırımlardandı. Vagon Fabrikası atık bir şekilde duruyor onun da Kızılay tarafından projesi bitti finansmanın sağlanması için Kızılayımız çalışıyor” dedi.

Havaalanı yeni terminal binası projesinin de bittiğini aktaran Tüfenkci “Yeni ve çok güzel terminal binası Malatya’ya kazandırmış olacağız” diyerek uçak saatleri ile ilgili yaşanan sıkıntıyı da çözmeye çalışacaklarını aktardı.

Malatya’nın sağlıkta önemli bir başarı yakaladığını dile getiren Tüfenkci, sağlıkta devam eden yatırımlarla ilgili bilgiler aktardı.

Tüfenkci, “Onkoloji hastanemiz bitmek üzere bir kısım ödeneklerde sıkıntı var onu da Naci Ağbal bakanımızla görüştük. Bir kısım ödenekleri de tamamlayacağını söyledi. Kadın Doğum, Çocuk Hastanesi bitmek üzere, 2 ay içerisinde hizmete sunmuş olacağız” diye kullandı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

26 yorum yapılmış

  • malatyalı (5 yıl önce)
    siz iyisi mi hiç bir şey yapmayın. belki devlet politikası gereği birşeyler olur. yoksa malatya siyasilerine kalsa hep geriye gidiyoruz. yukarıda bazı arkadaşlar belirtmiş. bölge müdürlükleri, ş. hastanesi, çevre yolu sivil havaalanı yok, uçak saatleri yıllardır sıkıntılı, eski hastahanenin bilmem kaçıncı temeli atıldı, malatya merkezin yarısı köy statüsünde, neresinden tutarsan elinde kalır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Pırasa (5 yıl önce)
    Yahu bizim sanayi ne oldu gidin Konyaya da sanayi nasıl yapılır görün.
    0
    0
    Yanıtla
  • VAHİT VAR (5 yıl önce)
    BU KAÇINCI OLDU HAVAALANINDAKİ TADİLATLAR.SİZDE HİÇ ALLAH KORKUSU YOKMU.ADAM GİBİ BİR 50 YILLIK MANTIKLI PROJE NEDEN YAPILMIYOR.
    0
    0
    Yanıtla
  • Refer (5 yıl önce)
    Naci Ağbal ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Cumhurbaşkanlığı strateji ve butce başkanı, önceden bakanlık yapanlara protokol dilinde bakanım diye hitap edilir,
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (5 yıl önce)
    Kuzey cevre yolu ne oldu?
    0
    0
    Yanıtla
  • Erkan Ceyhan (5 yıl önce)
    Bende bir malatyali olarak birşeyler yazmak istedim sayın malatyanin millet vekilleri malatya büyük şehir oldu kara yolari elaziğda malatyadaki metroliji bölge müdürlüğü elaziğda şehir hastanesi elaziğda en iyimisi malatyayi başlasınlar elaziga bestane ise yaramayan millet vekilleri allah aşkına malatyaya ne yaptınız elaziga yapılan yatırımlar malatyaya yapılmadı utanmadan halkin karşısına çıkıyorlar yazıklar olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Kesinlikle katılıyorum. Ek olarak bu yeni havalimanına ihtiyaç var mıydı diye merak ettim. Bilmediğim için soruyorum. Eğer rant için yapıldıysa hakkım haram zehir zıkkım olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan Kara (5 yıl önce)
    Malatya havaalanı uçak seferleri az geliş ve kalkış saatleri dengesiz.Havaalanına belediye otobüsü çalışmıyor.servis ücretleri çok pahalı.Çözüm yokkkk.
    0
    0
    Yanıtla
  • fatih (5 yıl önce)
    Sayın bakan lütfen sefer sayısına çözüm getirin.Yeni İstanbul Havalimanından uçuşlar bazı günler tek sefere kadar düştü. Uçaklar full dolu ücretler fahiş fiyat.Artık bizler için içinden çıkılmaz bir hal aldı.Malatya THY tarafından hep üvey evlat muamelesi görüyor.Karadeniz illerine inen uçak sayısına bakın bir de Malatyamıza inen sayıya bakın.Zorumuza gidiyor.İlaveten izmir uçuşları haftada 3 gün oluyor resmen komedi..Baraka terminal binamız da cabası.Lütfen acil ilgi alaka bekliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYAM İÇİN (5 yıl önce)
    Şu haberi okuyunca yine ŞOK oldum vallahi ya ! ALLAH RIZASI için yapmayın böyle birşey YA ! MALATYAMIZIN ne eksiği var yeni havaalanları yapılan illerden... BÜYÜKŞEHİRİZ YAZIK VALLAHİ. MALATYAMIZA SİVİL HAVAALANI ELZEM DİR. GÜNDE 1 ya da 2 uçak seferleri yapılıyor. Bulamayınca ELAZIĞ a git işin yoksa. BİNA yeni olması uçak seferlerinin rahatlaması demek değil. Ya ASKERİ havaalanı ayrılsın Ya da Siviller ayrı olsun. Bina yı büyütmek ya da güzelleştirmek çözüm değil. MALATYAlılar havaalanı konusunu her platformda açıyor konuşuyor vallahi. HERKES bizim de SİVİL HAVAALANIMIZ olsun diyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (5 yıl önce)
    Laf.olsun.........torbam.dolsun. malatyada. Kayitli.is.siz.53.000.bin.ve.kayitsiz.5.000.bin. Is.siz.insan.var.bunlar.is.bulun
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (5 yıl önce)
    Şehrin batı girişindeki manzara inanılmaz,harabeye dönmüş bir mahalle ve 3yıldır kentsel dönüşüm anlamında bir arpa boyu yol alınamadı ne ilgilenen var nede gündeme getiren yazık,imara açılması gibi 20 yılda inşası sürecek galiba.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ferit (5 yıl önce)
    Malatya nın kaç vekili var ak partiden sadece iki vekili basında görüyorum acaba 2 vekilmi çıkardı Akp
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan doğan (5 yıl önce)
    Sayın vekilim bizim sivil yeni bir havaalanını ihtiyacımız var uçaklar Akçadağ tarafından gelirken iniş yapamıyor hızını düşürerek üniversite üzerine kadar gidiyor dönüş yapıyor alçalarak havaalanına geliyor bu durum 15 dakika zaman kaybı demektir öyle bir alana havalanı yapmaliyizki Ankara'dan geldiği zaman uçaklar doğrudan iniş yapabilmelidir.su andaki mastiyi ilçe ve köy garajı olarak kullanmalı ve yeni çevre yolu yakinlarina Şehirlerarası terminal binası yapmalıyız tabi bu arada yeni köy garajı ve doğu garajına harcanan paralar Cemal Akın başkanıminYimpaş yanına yaptığı garaj gibi atıl kalacaklar ve paralar boşa gidecektir keşke ilimizin ileriye dönük planı yapılsa.
    0
    0
    Yanıtla
  • Acaba hangi uçağa bindiniz . Bizde kullanıyoruz ama üniversite üzerinden dönüş yaptığını hiç görmedim .
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan Tekcan (5 yıl önce)Server isimli kullanıcı yorumuna
    battalgazi baraj çevresi ve ardından üniversitenin oradan geçip dönüş yapıyor uçaklar . Ramazan bey doğru yazmış. Malatya DHMİ’ yi arayıp teyit edebilirsiniz . Ben orada çalışıyorum çünkü .
    0
    0
    Yanıtla
  • DEVRIM (5 yıl önce)
    para yok laf cok deniz getireksin malatyaya fakirin ekmegi umut hizli tren gelecek lafi 15 yildir soyleniyor .laf yalan soyleyen bi fabrika lazim malatyaya
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (5 yıl önce)
    Tufekci bu sehirde 50.000 issiz var.Sen ticaret bakani olarak gorev yaptin.Malatyaya ne yaptin
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet bey sizi ayakta alkışlıyorum çok doğru bir söz söylemissiniz sayın Tüfekci belediyeye mercedes araba kazandırdı o da bir türlü satılamıyor her yıl 25 milyar masrafı var
    0
    0
    Yanıtla
  • VEDAT (5 yıl önce)
    Allah için karışmayın çok memnunuz yıllardır ayakta taş gibi lüzümu yok babam malatyaya yapılan engüzel yapılardan sizler yokken siz ne yaptınız görüyoruz siz çevre yolu açın başka bişe istemez
    0
    0
    Yanıtla
  • Aslı (5 yıl önce)
    Adliyede yıllarca avukatlık yapmış birisiniz ne durumda olduğunu çok iyi biliyorsunuz fakat adliye ile ilgili hiçbir yenilik yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Sayın vekilim bir söz var duydunuz mu? Herkes gider mersine biz gideriz tersine! Malatya halkı yeni bir terminal binası degil sivil havalimanı istiyor. Kale tarafına uluslararası yeni bir liman! Terminal yapsak ne olur ucak yok ucak inmiyor! Neyse siz yine tersini yaparsınız bosuna yazdım!
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (5 yıl önce)
    Mevcut terminal binası sizin 17 yıllık iktidarınız döneminde 3 defa tadilat gördü, ufkunuz işte bu kadar. Vaadler başladığına göre erken seçim var herhalde. Dün lisanslı depo, bugün yeni terminal binası, bakalım yarın sırada hangi vaat var. Millet artık uyanmaya başladı, haberiniz olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Battalgazi44 (5 yıl önce)
    Sayın vekilim, büyük şehirler içerisinde ak partiye en fazla destek veren şehir olmamıza rağmen sizce hakkettiği iz hizmetleri alabiliyor muyuz? Elazığ'a ak parti çok az bir farkla kazanmasına rağmen bizden daha çok hizmet alıyor. 30 büyük şehre söz verilen şehir hastanesi Elazığ' a yapıldı, çevre yolu, adalet sarayı Elazığ'a yapıldı, bizde ise. Yeni binalar yapılacağına resmi kurumlar, atıl binalara taşınıyor, yamalı bohça gibiyiz hava alanı ve en uygun seferler elazığ' a yapıldı. Biz hala askeri hava alanını kullanıyoruz, büyük şehir olmamıza ve süper ligden takımımız olmasına rağmen uçak Elazığ'a seferleri bizden çok. Malatya en fazla destek verip de en az hizmeti hakketmiyor. Bugün arapgir, Akçadağ ve arapgir gitti, böyle giderse korkarım büyük şehir de gider. Lütfen Malatyamıza sahip çıkın.
    0
    0
    Yanıtla
  • hüsrev (5 yıl önce)
    vagon fabrikası finansmanı yok yani yine hüsran!!
    0
    0
    Yanıtla