SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çok Önemli Bir Galibiyet Aldık"

0
Güncellendi - 2021-08-23 02:16:58
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, çok önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, oyuncularını gösterdikleri performanstan dolayı tebrik etti.

Süper Lig’in 2. haftasında Yeni Malatyaspor, deplasmanda Göztepe’yi 1-0 mağlup etti. Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında mücadeleyi değerlendirdi.

İrfan Buz, “Geçen hafta kaybettiğimiz müsabakan sonra çok zor bir deplasmana geldik. Burada bir reaksiyon göstermek zorundaydık ve takım halinde gösterdiğimizi düşünüyoruz. 3 puan almak çok önemli. Futbolcularımı tebrik ediyorum, çok iyi mücadele ettiler. Kolektif anlamda her şeyi yerine getirdiler. Sistemle alakalı bir şey söylemek istiyorum: 3’lü, 4’lü veya 5’li oynarsınız ama sonuçta önemli olan takımın bunu sahada göstermesi ve mücadele etmesi. Göztepe’ye baktığınızda bizden daha fazla topa sahipti. Bir tane direkten dönen topları vardı ama bizim de tabii ki Tetteh ile 2-3 gol atma fırsatımız vardı. Onu da atmış olsaydık zaten maç bitmişti. Çok önemli bir galibiyet aldık” dedi.

Buz, Beşiktaş'tan kaleci Utku Yuvakuran ile ilgili transfer çalışmalarının hatırlatılması üzerine, transfer çalışmalarının devam ettiğini ancak henüz sonuçlanmayan transferler hakkında yorum yapmanın doğru olmadığını söyledi.

İzmir, iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • M.Saim (2 yıl önce)
    G.Antep maçından 3 puan alabilirsek veya en azından yenilmezsek bu galibiyet anlam taşır. Göztepe maçında takım konsantrasyonu üst düzeydeydi Antep maçında da aynı mücadeleyi bekliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • dırejanlı (2 yıl önce)
    tebrikler hocam.sana ve tüm oyuncular a güveniyoruz.varoll
    0
    0
    Yanıtla
  • BEYLERDERESİ (2 yıl önce)
    Her Haftasonu biz ağlayacak değiliz ya birazda Göztepe ağlasın
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Galibiyet tabiki çok önemli tebrikler ama oyun kalitesi, takim oyunu, saha içinde organizasyon vs. hiç yok. Hele golden sonraki geriye yaslanma, oyunu fazlasiyla soğutmaya çalışma oyun kalitesini düşürdü ve gelecek için kötü sinyaller verdi. Biran önce takıma bir oyun anlayışı kazandırıp futbol kalitesini arttirmamiz gerekli
    0
    0
    Yanıtla
  • Taylor (2 yıl önce)
    Birazdaha transfer...
    0
    0
    Yanıtla
  • H0ca44 (2 yıl önce)
    Tebrikler.tsk... ederiz helal olsun.. her zaman olumlu olalım bu takım iyi Trabzon'dan beş tane yediksek beş tanede attık futbolda bu vardır ..o maçın hakkı 8,_5 olmalıydı herşey netice değil yanilmadigim için kendimle ve Malatyaspor yönetimi başkanı soprcusuyla gurur duyuyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Hocam yedeklerimiz ilk 11 zorlamali kadroda Allah göstermesin sakat veya cezalı oyuncumuz olsa işimiz çok zor olacak,ben takımlarda ilk onbirden ziyade kulübeye bakarım .
    0
    0
    Yanıtla
  • FFM (2 yıl önce)
    Tebrikler hocam
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan bozdag (2 yıl önce)
    Tebrikler irfan hocam.deplasmanda alınan bu galibiyet onumuzdeki haftalar icin moral oldu
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Hocam ve oyuncular emeginize saglik tebrikler
    0
    0
    Yanıtla
  • Emin (2 yıl önce)
    Hoca golden sonraki oyunumuz hiç hoş değil di
    0
    0
    Yanıtla