SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çok Verimli Bir Çalıştay Oldu"

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından 26-27 Mayıs 2022 tarihleri arasında düzenlenen Ulusal Su ve Atıksu Arıtma Çalıştayı (USAÇ) sona erdi. 

İki gün süren çalıştayın ardından kapanış konuşması gerçekleştiren MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, çalıştayın çok verimli geçtiğini ifade ederek, “Her konuda bizlerden desteğini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’a teşekkür ediyorum. Su hayattır. Su olmazsa yaşam olmaz. Dünya genelinde kısıtlı su kaynaklarına sahibiz. Bu nedenle suyu doğru kullanmamız ve doğru yönetmemiz gerekir. İlimizde gerçekleştirdiğimiz Çalıştayda konuşmacılarımız ve alanında uzman hocalarımız; su ve atıksu yönetimi ile ilgili tecrübelerini paylaştı. Suyu doğru kullanmamız ve doğru yönetmemiz gerekir. Çalıştayımız şunu gösterdi ki sorunlar ancak işbirliği ve diyalog ortamında tartışılarak ortak karar ile çözülebilir. Oldukça verimli bir çalıştay gerçekleştirdiğimizi düşünüyorum. Çalıştayımıza katılım gösteren misafirlerimizi şehrimizde ağırlamaktan onur duyduk. Çalıştayın gerçekleştirilmesinde emeği geçen paydaşlarımıza, panelistlerimize ve katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi. 

MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert’in konuşmasının ardından Ulusal Su ve Atıksu Arıtma Çalıştayına katılan tüm katılımcılar hatıra fotoğrafı çektirdi.

Çalıştayda; Su ve Atıksu Yönetimi, İçme Suyu Standartları ve Su Arıtma Teknolojileri, Atıksu Arıtma Teknolojileri, Suların Arıtılması, Atık suların Arıtılması ve Yeniden Kullanımı, Su Kayıpları, Yağmur Suyu Hasadı ve Yeraltı Barajları, Atıksu Arıtma Çamurlarının Yönetimi, Kırsalda Su ve Atıksu Yönetimi, Su ve Atıksu Tarifeleri, Finansman Kaynakları konuları ele alındı. 

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • orhan ince (2 yıl önce)
    evet gerçekten çok verimli bir çalışma olmuş hekimhan yukarı girmana bahçe suyu sulama fiyatı saati 100 tl 150 tl arası oldu geçen sene bu fiyat 30 tl idi iyi çalıştay
    %75
    %25
    Yanıtla
  • SELİM (2 yıl önce)
    Ya kardeşim size devasa bir maski binası yapıldı bu halkın parasıyla ve koca büyük şehir belediyesinin toplantı salonu bitti demi gittiniz parayla kira vererek bir salon kiraladınız bu çalıştay için cebinizden verin oranın masraflarını o daim
    %100
    %0
    Yanıtla