SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çok Yoğun Çalışarak Yolu Tamamladık"

0
Güncellendi - 2019-07-27 03:30:27
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan çalışmaların devam ettiği TOKİ yolunda incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

İnceleme gezisine Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın yanı sıra, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Karataş, Daire Başkanları ve Yavuz Selim Mahalle Muhtarı Ramazan Yavuz katıldı.

Yavuz Selim Mahalle Muhtarı Ramazan Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın mahallelerini ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Sayın Belediye Başkanımız her zaman yanımızda olmuştur. Mahallemizle ilgili ne zaman bir sorun ve sıkıntı olsa bizzat yerinde inceleyerek ve görerek sorunları ekibiyle birlikte giderme gayretinde olmuştur. Sayın Başkanımızdan razıyız iyi ki seçmişiz. Rabbim daha güzel yerlerde görmeyi nasip etsin. Sayın Başkanım ayrıca ekibinize de çok teşekkür ediyorum, çok güzel ve hızlı bir şekilde çalışıyorlar” dedi.

TOKİ yolundaki çalışmaların biran önce tamamlanması için yoğun bir çalışma sergilendiğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “TOKİ yolu Malatya için, özellikle de bu bölgemiz için biran önce tamamlanması gereken elzem bir yolumuzdu. Bu yolumuz ile ilgili vatandaşlarımızın da şikayetleri bulunmaktaydı. Yaklaşık 4.5 km. uzunluğundaki hatta çok yoğun çalışarak yolu tamamladık.

Vatandaşlarımızın güvenli şekilde seyahat etmelerini sağlamak için bu yolun biran önce rehabilite edilerek yeniden yapılması noktasında arkadaşlarımıza gerekli talimatları verdik. Çalışmaların biran evvel bitirilmesi, vatandaşlarımızın mağduriyetlerinin önlenmesi için arkadaşlarımız gece-gündüz demeden 7/24 çalışarak 4.5 km’lik kısımda çalışmalarını tamamladılar. Şu anda kaldırımların rehabilite çalışmaları yapılmakta. İnşallah kısa süre içerisinde bu çalışmaları da tamamlayarak TOKİ yolumuzu sağlıklı, yaşanabilir ve engelleri olmayan bir cadde hüviyetine kavuşturacağız” dedi.

Başkan Gürkan; “TOKİ yolundaki çalışmaları büyük bir hızla gerçekleştiren Daire Başkanımız Mehmet Mert ve ekibine bu gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ekiplerimiz gece-gündüz demeden 7/24 çalışmalarını sürdürüyorlar. Bundan sonraki çalışmalarında da aynı performansı ve hızı bekliyor, çalışmalarından ve özverilerinden dolayı kendilerini kutluyorum” şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan TOKİ yolundaki çalışmaları incelerken, TOKİ hattında çalışan otobüslere binerek vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşlar yapılan çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Gürkan’a teşekkür ettiler.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

31 yorum yapılmış

  • Ömer özkan (5 yıl önce)
    Sayıs baskanm yol guzel olduda yolda kı karıban simitciye 10 lira verip iki gun sonra dezgahını zabitalar tarafından dusman mali gibi tarumar ettirecek kadar cok kibar ve incesiniz baskanim Ayrica 02.25 2019 tarihinden belli akp il binasina b gazi belediyesine 8 defa büyük şehire 10 defa gittim 4 defa simit arabami alip esyalarimi krdilar ben malatyanin yerlisiyim agam var olusum Allahtan dogusum burdan bin yildir burdayim ekmegimi alirsan ne yapayim bende herkes gibi iskaliye verip bu zabita terörüne bir son verilmesini size iki defa söyledim üc burdan sesimi duyurmak istiyorum soz ucar yazı kalır Allah icin gidinde gorun baskanim o emri sizmi verdiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • VATANDAŞ (5 yıl önce)
    SAYIN BAŞKAN TOKİ YOLUNU YAPTINIZ ELİNİZE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER... AMA ARALIKLARLA TRAFİK IŞIKLARI YAPMANIZI İSTİYORUZ ÖZELLİKLE BİM MARKETİN ORDAKİ YOL AĞZINA ACİLEN TRAFİK IŞIKLARI İSTİYORUZ... ÇÜNKÜ HİÇBİR ARAÇ DURMUYOR NE YAYAYA NEDE ARAÇLARA YOL VERMİYORLAR. AYRICA ARALIKLARLA KASİS YAPARSANIZ YOL ESKİ İKEN SÜRAT YAPIYORLADI ŞİMDİ HİÇ DURMUYOR ARAÇLAR KAZA OLMASI AN MESLESİ KURTUBA CAMİSİNİN ÖNÜNDE AYDINLATMA YOK KASİS YOK ÖLÜMLÜ KAZA YAŞANDI GEÇEN SENE LÜTFEN SESİMİZİ DUYUN BAŞKAN KARŞIYA ZOR GEÇİYORUZ... TRAFİK IŞIĞI VE KASİSLERİN YAPILMASINI ACİLEN İSTİYORUZ
    0
    0
    Yanıtla
  • Hande (5 yıl önce)
    Baraj yolu olan Kaynarca,Hatunsuyu alişar yolunu genişletmeler durdu çalışmalar kesildi olsun bian önce
    0
    0
    Yanıtla
  • Selim (5 yıl önce)
    Ellernize sağlık emeği gecen tüm çalışanlardan allah razı olsun teşekkürler başkanım yıllardır bu yol bozuk tu ve yıllardır bunu dile getirmemize rağmen bir sonuc alamadık sayeneizde ve çalışma arkadaşlarınız ve ekibiniz özverili çalışmasından dolayı tokide oturan bir vatandaş olarak teşekkür ederim inşallah bu yol üzerindeki kaldırımlarda aydınlatma ve agaçlandırma çalışması yaparsanız sevinirizgeçmiş dönemlerde yapıldığı gibi her 5 metreye bir aydınlatma istemiyoruz konunun uzmanları tarafından gece ölcüm yapılarak yeterli bir aydınlatma ve özelliklede ama her 5 metreye bir ağaçlandırma istemekteyiz inşallah yaparsınız
    0
    0
    Yanıtla
  • yamuk (5 yıl önce)
    bu yolda düz değil S şeklinde hep imar haramı yüzünden
    0
    0
    Yanıtla
  • İsmail (5 yıl önce)
    Burakin iddialarını hayretle okudum. Evet Kamu İhale Kurumunun sayfasına baktım 20 Temmuz 2019 da ihaleye çıkılmış Ihale Kayıt Numarası 334217. 86 tane BİNEK ARAÇ, ÇİFT KABİN KAMYONET, HAFİF TİCARİ BİNEK ARAÇ, MİNÜBÜS VE 4X4 PUCK-UP KİRALAMA İŞİ. Peki bir vatandaş olarak benim de "Başkanım sen bize gereksiz araç ihalelerini iptal ettiğini, makam araçlarıni topladığını söyledin ve hepimiz.de alkışladık. Helal olsun işte bu dedik. Başkanım kusura bakmayın ama bu ne perhiz bu ne lahana turşusu deme hakkımiz yok mu? Ihaleyi iptal ettiğiniz için firmalara bir de tazminat ödemiştiniz. Başkanım ne olur güvendiğimiz dağlara kar yağdırma.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emirza (5 yıl önce)
    Çöplerimizi belediye ye ait çöp konteyner lerine atıyoruz.Ama Suriyeli ler dışarı çıkarıyor,etraf çöpten geçilmiyor. Çözüm istiyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Hanifi (5 yıl önce)
    Kıymetli Başkanım, FETÖ belası bize 15 Temmuzda ehliyet, liyakat ve vatan millet sevgisi dışında hiç bir aidiyetin devlet kurumlarında gruplaşmasına müsaade edilmemesi gerektiğini bizlere çok acı bir tecrübeyle öğretti. Maalesef bazı cemaatler, gruplar, ideolojik örgütler kamu kurumlarında hizipleşmeye devam ediyorlar. Bugün Belediyemizde atananlardan 4 Daire Başkanı, 1 Şirket Genel Müdürü ve kent konseyi atamasını gözden geçirmelisiniz. Sizin kesinlikle bir iltimasınızın olmayacağını, bu tür yapılara mesafeli olduğunuzu biliyorum. Ama bu bir hakikat. Lütfen ehliyet ve liyakat ile vatan ve millet sevgisinden başka bağlılıkların Belediyemizde filizlenmesine müsaade etmeyin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Serkan (5 yıl önce)
    Yol güzel oldu elinize saglık fakat o kadar çalışma yapıldı keşke ışıklandırmada yapılsaydı geceleyin çok karanlık bu yol
    0
    0
    Yanıtla
  • cahilinbiri (5 yıl önce)Serkan isimli kullanıcı yorumuna
    Kesinlikle katılıyorum. Akşam namazından sonra yoldaki yaya veya cismi görebilmek için aracın uzun devre farlarını yakmak zorunluluğu oluşuyor. Bu yolda yeterli ışıklandırma olmadığından birçok ölümlü kaza yaşanmıştır. Bu yolda yapılacak en önemli şeyin iyi bir ışıklandırma olduğu bilinmelidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Levent (5 yıl önce)
    Selahattin Başkanım İBB Başkanı İmamoğlunun Belediye bürokrasisine kazandırdığı isimleri okuyunca şapka çıkarıyorum. 1 defa bile CHP.ye oy vermedim ama helal olsun diyorum. İşte bu diyorum. Malatyaya bakiyorum Genel Sekreter hayatında 3 adam idare ermemiş bütün tecrübesi bir bakanın basın danışanlığı, Vekaleten Müsteşar Yardımcılığı yapmıź ama hikâye, sadece kağıt üzerinde. Asıl işi basın danışmanlığı, Gen. Sek. Yardımcısı 2 yıllık ön lisans mezunu, 4-5 daire başkanı 2 yıllık ön lisans mezunu. Genel Müdürler hep emekliliklerinden sonra Belediyeye gelmisler. Imamoğlunu örnek alın Başkanım adam doğru yolda. Ekmeği ekmekçiye vermek lazım. Ekibinizi gençleştirin, cevval operasyonel bir ekip kurun. 4 yıl su gibi akıp.geçer
    0
    0
    Yanıtla
  • Alper (5 yıl önce)
    sanki belediyenin istek ve ihbar hattı
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş44 (5 yıl önce)Alper isimli kullanıcı yorumuna
    50lik yol 3 metreye iniyor, büyük bir kaza olursa bunun telafisi olmaz,malatya da yerel seçim tekrar edilir
    0
    0
    Yanıtla
  • sular kesilse seçim olur mu mesela
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş44 (5 yıl önce)feyyaz isimli kullanıcı yorumuna
    Ne alaka?
    0
    0
    Yanıtla
  • 2918 sayılı karayolları trafik kanununa göre sürücüler araç kullanımlarını yol durumuna uydurmak zorundalar. yolda yer alan bir aksaklıktan dolayı kendisini bu aksaklığa göre hazırlamadan araç kullanmak suretiyle kaza yaptığında asli kusurlu belediye başkanı kabul edilip seçimlerin yenilenmesine dair anayasamızda ve seçim kanunlarımızda bir hüküm yok. Alakayı anlayabildin mi? sana kalsa belediye otobüsü geç geldiğinde seçim yapılacak. tamam yol bir an önce bitsin bişey demiyoruz ama boş konuşmayacaksın
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş44 (5 yıl önce)feyyaz isimli kullanıcı yorumuna
    Akşam o yoldan aşağı doğru geç de tabela var mı yok mu görürsün, dikkat ettiysen yarın yol yapılsın demiyoruz, yolu yapmayacaksan trafiğe kapat yazdık. Minibüs ve servislerin ya orada durmasını yasaklayacaksin,ya da cep yapacaksın.mıcırda kayan toplu taşıma araçları trafiği tehlikeye sokuyor. Bilmeyen de sanar malatya da tek senin aracın var,kanunları bir sen biliyorsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Yerleşim yerinde yarısı aydınlık yarısı karanlık bulvar olmaz.çalışma yapiyorsan aydınlatma tebelan olacak, kimin boş konuştuğu ortada
    0
    0
    Yanıtla
  • Burak (5 yıl önce)
    Sn. Başkanım lutfen MASKİ ye 85 araç kiralama ihalesi ile ilgili bir açıklama yapın. Her platformda sizi savunanlar.olarak bir şey diyemiyoruz. Diyorlarki madem gelir gelmez araç ihalelerini iptal etti, ne oldu da yeniden hem de 85 araç ihalesine çıktınız. Aradan yıllar hatta aylar geçmedi. Sn Baskanım bir husus daha var. Hani gelir gelmez makam araçlarını toplamıstıniz şirket genel mudueri yine makam aracı ve şoför kullanmaya başladılar. Peki kopan o fırtına neydi diyorlar. Baskanim bizi mahcup etme, başımızı yere eğme
    0
    0
    Yanıtla
  • Selahattin (5 yıl önce)Burak isimli kullanıcı yorumuna
    Tamam
    0
    0
    Yanıtla
  • Hayrettin demir (5 yıl önce)Selahattin isimli kullanıcı yorumuna
    Sayın başkanım ak parti 696 sayılı KHK kapsamında kadro verilen işçilerin maaşı ve özlük haklarında her hangi bir kayıp olmayacağını söyledi sizde belirli bir kısmın maaşlarında tasarrufa gittiniz sorum bu arkadaşlar ileride mahkemeye verir ise faizi ile almaya hak kazanıyorlar peki gelecek dönemler için mahkeme kesilen farklarını iadesine karar verir ise kurumu zarar uğratmış olmazmıyız saygılarımı ile
    0
    0
    Yanıtla
  • hahahah gerçekten iyi cevap vermişsiniz gereksiz bir yorum yapmış sevgi böyle olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • ben de öyle sevgi olmaz diye yazdım zaten burak’ a cevabı. Burak isimli kullanıcı ya amatör bir selahattin başkan hayranı ya da profesyonel bir selahattin başkan düşmanı. gereksiz yorumlar bunlar. dedikoduları şuraya yazıp komik duruma düşmemesi gerekirdi
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdoğan Demirel (5 yıl önce)
    Tecde Mah. Maşti'ye giden 50 m'lik yol üzerindeki Bahçeşehir Koleji öğrencileri için herhangi bir yaya yolu açılmadı. Güya yapılacaktı. Allah göstermesin illa bir kaza olduktan sonra mı önlem alacağız. İlgililere duyurulur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Taha (5 yıl önce)
    Mastı ye giden 50 m lik yolun kalan kısmı ne zaman yapılacak ışıklandırma yok yol kenarları komple mucur çok tehlikeli illa bir kaza bela olduktan sonra mi yapacaksınız
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan korkusuz (5 yıl önce)
    Tecde mah. Maşti ye giden 50m’lik yol yarım kaldı.Ayrıca Bahçeşehir kolejine gidecek çocuklar için yaya geçidi YOK,okulların açılmasına az bir zaman kaldı ,nezaman yapılacak?illa ki Reis-i Cumhura mı yazalım?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet yılmaz (5 yıl önce)
    Tecde mah. Damlacık sokak aylardır toz içinde, büyükşehirin büyük köyünde oturuyoruz.Bahçe yollarının asfalt yapılmasına rağmen bizim yol neden asfalt yapılmıyor? İlla güngör caddesindeki vatandaşlar gibi kamera karşısında mı konuşalım!!!!Biran öce damlacık sokağın asfaltlamasını rica etmiyorum, bekliyorum...
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş44 (5 yıl önce)
    Sayın başkan tecdeden mastiye giden 50 lik yolun yarısı yapıldı, kalan kısmı yapmayacaksanız lütfen trafiğe kapatın
    0
    0
    Yanıtla
  • Mesut (5 yıl önce)
    Keşke iç kısımda kalan akasya sitesi önünden okul yolundan dış Hastanesi'ne giden kaldırımların halini birde çınar başkan görse sanki çayır ekmişler ayrıca temizlik desen sıfır
    0
    0
    Yanıtla
  • battalgazispor (5 yıl önce)
    Devraldığınız yönetim zamanındaki idarecileri tekrar atama yapmanız bizi şaşırttı baskanım.Yanındayız bunu unutma.
    0
    0
    Yanıtla
  • esenlik? (5 yıl önce)
    bravo
    0
    0
    Yanıtla