SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çöp Kamyonu İle Konteyner Arasında Sıkışan İşçi Öldü

A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi Temizlik İşleri'nde görevli işçi, çöp kamyonu ile çöp konteyneri arasında sıkışarak yaşamını yitirdi.

Olay, Dilek'te meydana geldi. Yeşilyurt Belediyesi'nde görevli 54 yaşındaki Ümit Kaya'nın, geri manevra yapmakta olan çöp kamyonu ile konteyner arasında sıkışarak ağır yaralandığı ve hastaneye kaldırılırken yaşamını yitirdiği bildirildi.

Ümit Kaya'nın cenazesi, Dilek Mahallesi Mezarlığı'nda toprağa verilirken, kazayı yapan araç sürücüsünün gözaltına alınarak hakkında işlem başlatıldığı öğrenildi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

FOTO: Arşiv

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Malatyalı (5 yıl önce)
    İş güvenliğine yeteri kadar önem vermiyor onlemde almıyoruz .
    0
    0
    Yanıtla