SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çöşnük Kavşağında Yine Kaza.. 2 Kişi Yaralandı

0
Güncellendi - 2019-07-15 03:23:08
Çöşnük Kavşağında Yine Kaza.. 2 Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da minibüs ile otomobilin karıştığı trafik kazasında 1'i ağır 2 kişi yaralandı.

Kaza, Malatya-Elazığ karayolu Çöşnük Kavşağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Y.E. idaresindeki 44 EM 517 plakalı minibüs ile E.A. yönetimindeki 63 BE 134 plakalı otomobil kavşak içerisinde çarpıştı.

Kazada H.K. ile Z.A. yaralandı. Yaralılardan durumu ağır olan H.K. Turgut Özal Tıp Merkezine, diğer yaralı Z.A. ise Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazaya karışan araçların çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldığı kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Ferhat (5 yıl önce)
    Kaza esnasin da olay yerinde idim transit seyrinde giderken binek araç kavşağa direk girdi o esnada yavaş gittiğinden dolayı transit kornaya bastığı halde bayan sürücünün heyecanı kazaya sebep oldu o anda ilk şoförü kontrol ederek sıkışan kapısını açıp indirirken yan tarafında bulunan adam kemerini söküp attı ve kavşakta bulunan yeşil alana uzandı o anda arka koltukta kaza sonucu kemerin sıkması ile bayan yolcu sıkıştı kemeri makasla keserek boyunluk takip hareketsiz durmasını ve kimsenin sağlık ekipleri gelmeden müdahale etmemesini söyleyerek rahat nefes almasına yardımcı olup bilincinin açık olup olmadığını kontrol ettim o esnada gelen ambulansta bulunan hekimlere gerekli bilgiyi vererek araçtan çıkarmasına yardımcı olup olay yerinden ayrıldım bunu yazmamdaki sebep öncelikle ilk yardım eğitiminin herkes tarafından bilinclenip eğitim almasına yardımcı olabilmek ben eğitimimi aldığım için ona göre müdahale ettim hocalarima teşekkür ediyorum. Allah şifa kaza yapan yolculara Allah beterinden korusun herkesi
    0
    0
    Yanıtla
  • galatalı (5 yıl önce)
    istasyon kavşağına ve çöşnük e alt geçit şart filim festivalinden daha önemli vede kayısı festivalinden
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (5 yıl önce)
    Bin kere haber oldu ve biz bin kere yazdik ama bir sey degismiyor...degerli malatya yoneticileri milletvekilleri belediye baskanlari ;çösnuk kavsagi ölüm kavșagi bir care bulun buraya..burasi kuzey ve gunes kusak yollarinin baslangic ve kesisme noktasi,dogu yonunde araclar cok suratli geliyor kaza kacinilmaz oluyor..buraya ya bir koprulu kavsak ya bir yonca kavsak yapilsin cok insan öldü burada!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya44 (5 yıl önce)
    Ticari minibüs ün taksiye arkadan çarpması her zaman ki klasik durumu açıklıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Doğan (5 yıl önce)
    Bu kavşakta Malatya'nın doğu girişinde yer alması ve aşırı trafik yükü nedeni ile daimi trafik ekibi yer almalı. Ayrıca sanayi içinde bulunan ışıklarda bile zaman sayacı var iken bu noktada yok. Acilen zaman sayacı takılmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • galatalı (5 yıl önce)
    yeşilyurt yolunda ki kontrol noktası şehir yönünde olmalı ki anlamlı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • salih (5 yıl önce)
    emniyet e güvenmek zorundayız. ışıklar ayarlanmalı ve tabiki çalışmalı ve alkol ve uyuşturucu kullanımı denetlenmeli
    0
    0
    Yanıtla