SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çöşnük Kavşağındaki Kazada 3 Yaralı

Çöşnük Kavşağındaki Kazada 3 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Çöşnük Kavşağında cip ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Kaza Çöşnük Mahallesi Çevre Yolu  Çöşnük Kavşağında meydana geldi. M. T. yönetimindeki 34 DDY 056 plaka jeep ile  B.A. yönetimindeki 44 AH 046 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü B.A. ile yanında bulunan D.A. ve K.E.A. yaralandı.

Yaralılar ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. 

Yapılan incelemenin ardından araçlar yoldan çekildi. Soruşturma sürüyor.

malatyahaber.com- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • Kasabamıza hoşgeldiniz (1 yıl önce)
    şakası yaptı belediyemiz, darılırsanız güceniriz. Saniye göstergeli lambamız da olacak altgeçit de yapılacak gelecekte, kasaba deyip geçmeyin gelecekte vilayet olacağız, tek sorun bu gelecek çok geç gelecek
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Ahmet (1 yıl önce)
    Malatya da yollar trafik başlı başına bir sorun kim çözecek bu durumu bilmiyorum
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Yerelli (1 yıl önce)
    100 metre ara ile kavşak var için 2 adet uyarı ışığı koy. Kazalar bitsin. Örnek mi Turgut ÖZAL tıp merkezi kavşağına gelirken kavşak var uyarısı için bir uyarı işik konulmuştur. İLGİLİLER, bu iş bu kadar basit. O kadar kaza olmakta. Ucu size dokununca mı buraya el atacaksınız...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • hakan_0044 (1 yıl önce)
    Selâhattin Gürkan habire park yaptım yapıyorum diye dursun. O kavşaktaki kot farkını kör biri bile bilir. Yusuf Özal caddesi ile Yeşilçam caddesini alt geçit ile biribirine bağlamak bir aylık iş. Burada ölen ya da yaralanan ve maddi kaybın hesabını kim verecek... Ya kardeşim bu şehrin yöneticilerine Allah akıl fikir versin.. Ne diyelim.. Söylenecek çok şey var da işte söyleyemiyoruz..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • vatandaş (1 yıl önce)
    Sorun araçların marka ve modeli değil. Sorun bu araçların ucuz olaması sebebiyle ekonomik gücü zayıf ve trafikte araç kullanmak için gerekli olan eğitim seviyesi yetersiz olan insanlar tarafından kullanılmalarıdır. Bu araçların hem yaşları hem de zamanında bakım yapılmaması, trafikte seyreden araç ve insanlar açısından risk oluşturmasıdır. Bu araçlar, dirift ya da diğer problemli gösterilerde de kullanılmaktadır. Lütfen haber ve medya sitelerini tarayın, haber içeriklerinde: şehir içindeki drift veya diğer tehlikeli gösterilerde kullanılan araçların, bu nispeten daha ucuz olan araçlar olduğunu göreceksiniz. Biz kabul etemsekte bu arçalar akranlarına kıyasla lastik ve jant parasına alınıp satılıyor. Ülkemiz inasnlarının trafik eğitimi ve ehliyet sahibi olmaları için verilen eğitim eklenince; bu acı olayların yaşanması kaçınılmaz hale geliyor. Bura da bahsedilen araçlar, trafikte seyreden bu araçların hepsini kapsamıyor. Standartları karşılayan, bakımları zamanında yapılan düzgün araçlar illaki vardır. Burada genel bir problemi ortaya koymaya çalışıyoruz.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Kernekli (1 yıl önce)
    Bu kavşak sorunlu, sürekli ciddi kazalar yaşanıyor. Bitirilemeyen çevre yolunun hala ceremesi çekiliyor. Onlarca canımız yitti. Bir alt geçitte mi yapamıyorsunuz? Yetkililer müdehale için daha neyi bekliyor?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • hasan (1 yıl önce)
    inşallah hata kırmızı araçta değildir, yoksa ömrü o borcu ödemekle geçer, sigortalar 100 bin tl ye kadar ödüyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • BUMU KONU (1 yıl önce)hasan isimli kullanıcı yorumuna
    kırmızı arabadakiler yogun bakımda yaşam savaşı veriyor biraz hassas olmayı deneseniz
    %100
    %0
    Yanıtla
  • kaza fotoğrafları üzerinden yapılmış bir değerlendirme, olaya farklı açıdan bir bakış, bir tespit. sigorta poliçeni gözden geçir, sende yaşayabilirsin, insanlar bu durumun farkında bile değil. Tabiki önce can, ama kazadan iki gün sonra sağlığın iyiyse bunlarda karabulut gibi çöküyor insanın üstüne. yaralılara Allah şifa versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • iyimisin (1 yıl önce)hasan isimli kullanıcı yorumuna
    ya ne borcu kırmızı arabadakiler yogun bakımda can çekişiyor siz ne kafadasınız agır durumları gencecik insanlar
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Hani sürekli tofaş marka eski arabalara laf sayan büyüklerim neredesiniz bakın reno ve lüks araç resmen hurdaya dönmüş burda araçlar mesele değil asıl mesele bizim trafikteki saygımız millet sıkıştırıylr diye korna çaldığımızda önümüzü kesip hayırdır diyenler var lğtfen trafikte birbirimize saygımızı eksik etmeyelim ha 5 dakka sonra ha 5 dakka önce istediğiniz yere gidebilirsiniz yeterki biraz saygı ve sabırlı olun ( Malatyahaber.com dan ricamız anlık wattsaap ihbar hattı kurmanız nçburaya yansımayan nice olaylar oluyor)
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Şaşırdık mı (1 yıl önce)
    Tabiki hayır, yine de şükretmek lazım, haftada iki değil bir defa kaza oluyor artık bu kavşakta
    %84
    %16
    Yanıtla