SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Cuma'dan İtibaren Yağış Yok"

A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da önümüzdeki bir hafta yağışın beklenmediği bildirildi.

Meteoroloji’den alınan bilgiye göre önümüzdeki 5 gün içinde Malatya’da hava parçalı bulutlu, zaman zaman güneşli geçmesi tahmin ediliyor. Hava sıcaklığı ise mevsim normallerinde seyretmesi bekleniyor.

Önümüzdeki 5 gün içinde Malatya’da hava tahmini şöyle:

25 Ekim Cuma günü parçalı bulutlu, en yüksek sıcaklık 20 derece. 26 Ekim Cumartesi parçalı bulutlu güneşli en yüksek sıcaklık 19 derece, 27 Ekim Pazar güneşli en yüksek sıcaklık 21 derece, 28 Ekim Pazartesi parçalı bulutlu güneşli en yüksek sıcaklık 21 derece, 29 Ekim Salı günü parçalı bulutlu güneşli, en yüksek sıcaklık 19 derece .

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız